«Passengers»: Η οσκαρική Τζένιφερ Λόρενς συναντά τον Κρις Πρατ αποκλειστικά στη Nova!

Η ρομαντική ταινία επιστημονικής φαντασίας, «Passengers», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 22:00.
Η ταινία «Passengers» περιγράφει τη ζωή ενός άντρα ο οποίος ξυπνά μέσα σε ένα διαστημόπλοιο, λόγω μηχανικής βλάβης, 90 χρόνια νωρίτερα από την άφιξη στον προορισμό του. Συνειδητοποιώντας ότι βρίσκεται σε ένα διαστημόπλοιο με 5.000 εν υπνώσει επιβάτες, ο Τζιμ φτάνει στα όρια της απόγνωσης και αποφασίζει να ξυπνήσει μια όμορφη νεαρή γυναίκα. Και η δράση μόλις ξεκίνησε…
Πρόκειται για μία ταινία, που απέσπασε δύο υποψηφιότητες στα περσινά Όσκαρ, σκηνοθετημένη από τον Μόρτεν Τίλντουμ, με το πρωταγωνιστικό καστ να πλαισιώνουν η οσκαρική ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς, ο πολυβραβευμένος Κρις Πρατ, ο Μάικλ Σιν και η Λόρενς Φίσμπερν.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!