"Nova Highlights: 29 Οκτωβρίου - 07 Νοεμβρίου "…

Τελευταία ενημέρωση 24/10:
«Έβερεστ»: Η πιο επικίνδυνη αποστολή στην οθόνη της Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
«Έβερεστ»: Η πιο επικίνδυνη αποστολή στην οθόνη της  Nova!
Η ταινία «Έβερεστ», μία συγκλονιστική ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στις 22:00.
Η ταινία «Έβερεστ» μας μεταφέρει στο Μάιο του 1996 όταν δύο ομάδες ορειβατών βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση των Ιμαλαΐων, καθοδόν για την κορυφή του Έβερεστ. Ο Ρομπ Χαλ και ο Ντουγκ Χάνσεν μαζί με δύο ομάδες ικανών και μη αναρριχητών, θα ξεκινήσουν την πορεία τους προς την ψηλότερη κορυφή του κόσμου. Στο τελευταίο όμως στάδιο της αναρρίχησης, πλήττονται από μια φονική χιονοθύελλα που καθιστά το εγχείρημά τους ένα από τα πιο δύσκολα που έχουν καταγραφεί ποτέ. Η εμμονή των ορειβατών για ανάβαση μετατρέπεται σε ένα αδυσώπητο αγώνα επιβίωσης που θα εμφανίσει στην επιφάνεια ερωτήματα, για το τι πραγματικά αξίζει σε αυτή τη ζωή. Η κατάκτηση ενός στόχου ή η επιβίωση;
Η αληθινή ιστορία που αποτυπώνεται στην ταινία «Έβερεστ», έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές στην οθόνη της Nova, σε σκηνοθεσία του Μπαλτάζαρ Κόρμακουρ, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζος Μπρόλιν, Τζέισον Κλαρκ και Κίρα Νάιτλι. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

"Nova Highlights: 29 Οκτωβρίου -  07 Νοεμβρίου "…
Κυριακή 29 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» (Πρεμιέρα)
Στη Βοστόνη της Ποτοαπαγόρευσης, ο γιος ενός αστυνομικού επιλέγει έναν ακραίο τρόπο ζωής κι εργάζεται για τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Οι συνέπειες των επιλογών του, όμως, είναι ολέθριες. (Αστυνομική ταινία, Μπεν Αφλεκ, Ελ Φάνινγκ)

Κυριακή 29 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή Πανιώνιος-ΑΕΚ» (Ζ)
Πανιώνιος και ΑΕΚ αναμετρώνται στη Νέα Σμύρνη στο σημαντικότερο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο «Δικέφαλος» θέλει τη νίκη ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά πρωταθλήματος.

Τρίτη  31 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ» (Πρεμιέρα)
Η Ελενα, Ελληνίδα μετανάστρια στη Γερμανία, εργάζεται ως νταντά ενός κοριτσιού. Ενα πρωί,  όμως, η μικρή εξαφανίζεται και, πανικόβλητη, η Ελενα αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα... (Κοινωνική ταινία, Γιόρντις Τρίμπελ, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου)

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου Disney Channel στις 16:00
«Μαλλιά κουβάρια: Η σειρά» (Νέο επεισόδιο)
Το «Μαλλιά Κουβάρια: Η σειρά» που ξεκίνησε τον Οκτώβριο στο Disney Channel συνεχίζεται και αυτόν τον μήνα με νέα επεισόδια! Βασισμένη στους χαρακτήρες της ομώνυμης ταινίας, η σειρά προχωρά την ιστορία της Ραπουνζέλ μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην επιτυχημένη ταινία. Στην εξαιρετική αυτή σειρά κινουμένων σχεδίων, η Ραπουνζέλ γνωρίζεται με τους γονείς της, το βασίλειό της και το λαό της Κορόνα. Αν και ανυπομονεί για τη στέψη της, παράλληλα θέλει να ζήσει μερικές ακόμα περιπέτειες. Μείνετε συντονισμένοι και αυτόν τον μήνα στο Disney Channel και παρακολουθήστε τα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς, τα οποία θα προβάλλονται μέχρι τιη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, τις καθημερινές στις 16:00.

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Μπασκόνια-Παναθηναϊκός Superfoods» (Z)
O Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ισπανία όπου και θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

 Πέμπτη  2 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ» (Πρεμιέρα)
Τρεις πρώην κατάδικοι προσλαμβάνονται από έναν μαφιόζο για την τελευταία δουλειά τους. Το... τέλειο έγκλημα πηγαίνει στραβά, όμως αυτοί είναι αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν στη φυλακή. (Αστυνομική ταινία , Νίκολας Κέιτζ, Γουίλεμ Νταφόε)

Παρασκευή  3 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 20:10
«ΜΑΜΑ ΞΑΝΑ!» (Πρεμιέρα)
Η πολυάσχολη Νικόλ συγκλονίζεται όταν ανακαλύπτει ότι στα 49 της χρόνια θα γίνει μητέρα για άλλη μία φορά. Κι ενώ όλη της η ζωή ανατρέπεται, η οικογένειά της δεν δείχνει την απαραίτητη κατανόηση... (Κωμωδία, Καρίν Βιάρ, Φιλίπ Ρεμπό)

 Παρασκευή 3 Νοεμβρίου FOX στις 21:50
«Marvels Inhumans» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η πολυαναμενόμενη σειρά «Marvel's Inhumans» -βασισμένη στο αγαπημένο κόμικ- έρχεται το φθινόπωρο στο FOX εισάγοντας ένα νέο είδος οικογενειακού δράματος στην τηλεοπτική οθόνη. Το «Marvel’s Inhumans» εξερευνά την άγνωστη -μέχρι σήμερα- επική περιπέτεια της βασιλικής οικογένειας. Μετά τη διάλυση της βασιλικής οικογένειας των Inhumans από ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, μετά βίας καταφέρνουν να αποδράσουν στη Χαβάη όπου έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τον πλούσιο φυσικό κόσμο και την ανθρωπότητα. Τώρα, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ξαναβρεθούν όλοι μαζί και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους πριν καταστραφεί δια παντός ο τρόπος ζωής τους.


Παρασκευή 3 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 22:00
«Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός» (Z)
Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Και οι δύο αντίπαλοι θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα.


Σάββατο 4 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ELVIS & NIXON» (Πρεμιέρα)
Η γνωριμία του Ελβις Πρίσλεϊ και του Προέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον, σε μια ταινία εμπνευσμένη από την περιβόητη φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Λευκό Οίκο. (Αληθινή ιστορία, Μάικλ Σάνον, Κέβιν Σπέισι)

Κυριακή 5 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή ΑΕΚ-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Το μεγάλο ντέρμπι των «δικεφάλων» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και το ματς αναμένεται αμφίρροπο.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου National Geographic στις 21:00
«The long road home» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η σειρά «The Long Road Home» αναβιώνει μια ηρωική μάχη επιβίωσης κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, όταν, στις 4 Απριλίου 2004, η 1η Μεραρχία Ιππικού από το Φορτ Χουντ δέχθηκε άγρια επίθεση στο προάστιο Σαντρ Σίτι της Βαγδάτης, μια μέρα που έμεινε γνωστή στα στρατιωτικά χρονικά ως «Μαύρη Κυριακή». Η σειρά μοιράζεται ανάμεσα στη δράση που έλαβε χώρα στα εδάφη του Ιράκ και σε εκείνη πίσω στο Τέξας, όπου οι σύζυγοι και οι οικογένειες περιμένουν νέα για 48 εφιαλτικές ώρες, αναμένοντας τα χειρότερα. Το περιστατικό, το οποίο συνέβη 11 μήνες μετά τη διάσημη ομιλία του Τζορτζ Γ. Μπους κατά την οποία είχε δηλώσει πως «η αποστολή εξετελέσθη», άλλαξε το πώς ο αμερικανικός στρατός έβλεπε το Ιράκ, από μια ειρηνευτική αποστολή σε έναν πόλεμο κατά των εσωτερικών ανταρτών. Το καστ περιλαμβάνει τους Μάικλ Κέλι, Τζέισον Ρίτερ, Κέιτ Μπάσγουερθ, Σάρα Γουέιν Κάλις, Νόελ Φίσερ και Τζέρεμι Σίστο.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΒΕΡΕΣΤ» (Πρεμιέρα)
Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η ταινία καταγράφει την προσπάθεια δύο ομάδων ορειβατών που, με απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, επιχείρησαν να κατακτήσουν την πιο ψηλή βουνοκορφή του κόσμου. (Περιπέτεια δράσης , Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζος Μπρόλιν)



Τρίτη 7 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΥΡΙΑ ΣΛΟΑΝ» (Πρεμιέρα)
Ευφυής και με αξιοζήλευτο ρεκόρ επιτυχιών, η Ελίζαμπεθ Σλόαν είναι η πιο περιζήτητη λομπίστρια στο χώρο της πολιτικής. Μέχρι που έρχεται αντιμέτωπη με τον πιο σκληρό αντίπαλο της καριέρας της... (Θρίλερ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Μαρκ Στρονγκ)