Το NextGen ATP Finals αποκλειστικά στα κορτ της COSMOTE TV

Η ATP προσθέτει από φέτος στο πρόγραμμά της, τη διοργάνωση NextGen ATP Finals, για τους καλύτερους τενίστες που δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το τουρνουά, το οποίο διεξάγεται στο Μιλάνο, από την Τρίτη 7/11, μέχρι το Σάββατο 11/11, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD μέσα από το COSMOTESPORT 6HD.
Οι αθλητές που συμμετέχουν στο NextGen ATP Finals, προκρίθηκαν βάσει των βαθμών που συγκέντρωσαν από τις φετινές παρουσίες τους σε διοργανώσεις ATP. Τους περισσότερους βαθμούς συγκέντρωσε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία, Νο4 στον κόσμο), ο οποίος ωστόσο επέλεξε να πάρει μέρος στη διοργάνωση Nitto ATP Finals που ξεκινά, την Κυριακή 12/11.
Παρακάτω η λίστα με τους συμμετέχοντες:
Όνομα
# στην παγκόσμια κατάταξη
# στην κατηγορία U21
ΑντρέιΡούμπλεβ (Ρωσία)
35
1
ΚάρενΚατσάνοφ (Ρωσία)
44
2
ΝτένιςΣαποβάλοφ (Καναδάς)
49
3
ΜπόρναΤσόριτς (Κροατία)
51
4
ΤζάρεντΝτόναλντσον (ΗΠΑ)
54
5
Χιόν Τσανγκ (Ν. Κορέα)
55
6
ΝτανιίλΜεντβένεφ (Ρωσία)
63
7

**ΝτζανλουίτζιΚουίνσι (Ιταλία)



Στον Ιταλό Ντζανλουίτζι Κουίνσι δόθηκε έπειτα από κλήρωση, «wildcard», και έτσι θα είναι ο 8ος παίκτης, που θα λάβει μέρος στο τουρνουά.
Ο Φράνσις Tάιφο από τις ΗΠΑ, είναι ο πρώτος αναπληρωματικός, ενώ oΈλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς ακολουθεί ως δεύτερος.
Το συναρπαστικό τουρνουά NextGen ATP Finals ανήκει αποκλειστικά στο πρόγραμμα της COSMOTE TV και οι λάτρεις του τένις θα έχουν στη διάθεσή τους, όλες τις αναμετρήσεις του τετραημέρου 7-11/11,μέσα από το COSMOTESPORT 6HD.