Nickelodeon Highlights Νοεμβρίου...

Νέα Ενημέρωση 08/11:
Nickelodeon Highlights... με ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Νοέμβριο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...
Nickelodeon Highlights... ...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.

Nickelodeon Highlights...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Νοεμβρίου... έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...
...







rustyrivetsνεα επεισοδια
πρεμιερα σαββατο  04 Νοεμβριου  ΣΤΙΣ 09:00
Σε επαναληψη τις καθημερινεσ στις 12:00

Το Ράστυ Ρίβετς είναι μια κωμική περιπέτεια  κινουμένων σχεδίων προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστή τον Ράστυ , έναν σχεδιαστή - κατασκευαστή - κάντο μόνος σου- δεκάχρονο που λύνει προβλήματα με την εφευρετικότητα  του και τις καινοτόμες ιδέες του. Όποια και αν είναι η πρόκληση , ο Ράστυ μπορεί πάντα να χτίζει την λύση με την τεράστια γκάμα των gadgets , εργαλείων και ανταλλακτικών που διαθέτει. Κάθε δοκιμή και λάθος οδηγεί σε μια μεγαλύτερη ιδέα και παρέα με το κατοικίδιο του, τον Μπότασαρ , τον γκατζετάκια γείτονα τούΡάστυ και τους ρομποτοβοηθούς  τους ,τα Μπάιτς ,καταλήγουν να φτιάχνουν μια μοναδική μηχανή που σώζει την κατάσταση στο τέλος της μέρας.
Στόχος της σειράς είναι να αναπτύξει  το ενδιαφέρον των νέων παιδιών στον τομέα της καινοτομίας και της δημιουργικότητας. Μέσα από τον συναρπαστικό, αστείο και τρελά περιπετειώδη Ράστυ , τα παιδιά μαθαίνουν πώς η κατασκευή,η δημιουργίακαι τα μαστορέματα μπορούν  να βοηθήσουν  να ξεπεραστεί κάθε πρόκληση.

Shimmer Shine nea επεισοδια
πρεμιερα σαββατο 04 νοεμβριου ΣΤΙΣ 10:30
κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ στις 10:30
σε επαναληψη τις καθημερινεσ στις 19:00

Οι δίδυμες αδελφές Σίμερ και Σάιν είναι τα μυστικά τζίνι της Leah! Η Leah βρίσκεται πάντα σε κάποιο δίλημμα και χρειάζεται τη βοήθειά των μαγικών της φίλων, και τα τζίνι είναι πάντα πρόθυμα να της εκπληρώσουν τρεις ευχές κάθε ημέρα.Όμως μερικές φορές, παρερμηνεύουν τις επιθυμίες της Leah και πολλές φορές εκπληρώνουν ευχές, τις οποίες δεν ήθελε να κάνει! Κάθε λάθος ευχή, τους οδηγεί σε μια τρελή περιπέτεια.Τελικά, μέσα από την ομαδική δουλειά, τα τζίνι και η Leah, βρίσκουν τον τρόπο για να διορθώσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται, χωρίς τη χρήση παραπάνω ευχών.

mysticons νεα σειρα
πρεμιερα πεμπτη23 νοεμβριου ΣΤΙΣ 21:00
δευτερα με παρασκευη στισ21:00

Τέσσερα κορίτσια που έχουν τη δυνατότητα να μετατρέπονται σε θρυλικούς πολεμιστές, που ονομάζονται Mysticons, ενώνονται ενάντια στο κακό. Η Arkayna, η Zarya, η Emerald και η Piper  προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα! Η προφητεία όμως τις θέλει να πολεμήσουν  μαζί το κακό και να προστατεύσουν την πατρίδα τους. Η αγάπη για τη μάχη θα τις κάνει στενές φίλες. Όταν η Βασίλισσα Necrafa απελευθερώνεται από τη φυλακή έχει μια αποστολή,να καταστρέψει τις Mysticons και το σπίτι τους, το Drake City. Ακολούθησε τις Mysticons σε μια περιπέτεια που όμοια της δεν έχεις ξαναδεί!



pawpatrol nea επεισοδια
πρεμιερα δευτερα  27 νοεμμβριου ΣΤΙΣ 20:00
δευτερα-παρασκευη στις 20:00
σε επαναληψη τις καθημερινεσ στις 07:35


Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό!
ΤαPAWPatrol είναι μία σειρά προσχολικής  ηλικίας με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAWPatrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσουν την κοινότητα AdventureBay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί – πυροσβέστης έως τον Τσέις, το σκυλί – αστυνομικό και τον Σκάι που πιλοτάρει ελικόπτερα, το κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και ικανότητα, αλλά συνολικά η ομάδα, χαρακτηρίζεται για την μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει. Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα – όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για … ξύσιμο του αυτιού του Ryder.




χελωνονιντζακια/tmnt nea επεισοδια
πρεμιερα δευτερα 13 νοεμβριου  ΣΤΙΣ 23:00
δευτερα-παρασκευη στις 23:00
σε επαναληψη τα σαββατοκυριακα στις 22:00
Πιο αστείοι και πιο ninja από ποτέ, τα «TeenageMutantNinjaTurtles» εισβάλλουν στις οθόνες μας! Οι Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo είναι τέσσερα ερπετά αδέλφια στην εφηβεία που αρχίζουν να εξερευνούν τη ζωή, καθώς βγαίνουν από το κρησφύγετό τους στους υπονόμους, για να αντιμετωπίσουν την αξιοθαύμαστη, αλλά και πολλές φορές εχθρική μητρόπολη. Αυτή της Νέας Υόρκης! Μαζί τους η AprilONeil, μια θαρραλέα και ανεξάρτητη δεκαεξάχρονη που γίνεται κολλητή με τα  Χελωνονιντζάκια, αφού τη σώσει από επίθεση εξωγήινου, ο MasterSplinter, δάσκαλος και πατρική φιγούρα για τα 4 αδέλφια. Η πιο μεγάλη απειλή που θα αντιμετωπίσει η ομάδα είναι ο Shredder, αρχηγός του κακού ninja στρατού «FootClan», αλλά και μετρ σε μια από τις πιο θανατηφόρες πολεμικές τέχνες του κόσμου. Πιο χιουμοριστική και πιο ninjutsu από ποτέ, η σειρά παρουσιάζει την παρέα των 4 έφηβων αδερφών που μαθαίνουν να βασίζονται στον εαυτό τους καθώς ξετυλίγουν το μυστήριο της ύπαρξής τους και μεγαλώνουν για να γίνουν οι απόλυτοι ήρωες… με καβούκι!

τα μυστικα της αβυσσου/the deep nea επεισοδια
πρεμιερα τριτη 21 νοεμβριου
δευτερα-παρασκευη στις 21:30
επαναληψη Δευτερα-παρασκευη 17:30

Η σειρά «Τα μυστικά της αβύσσου»  ακολουθεί τις περιπέτειες της οικογένειας Nekton - μια μοναδική ομάδα υποβρύχιων εξερευνήσεων! Με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και την δίψα για ανακάλυψη , οι Nektons εξερευνούν τα μυστήρια βάθη του ωκεανού , ένα κομμάτι του κόσμου μας που παραμένει ανεξερεύνητο και ανεξήγητο! Στον βυθό  κρύβονται χαμένες πόλεις ,οι πειρατές παραμονεύουν ενώ μια ύποπτη ομάδα -οι Guardians έχουν κρύψει πολύ βαθιά ,μεγάλα μυστικά!


Ο ΜΠΛΕΙΖ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ/BLAZE AND THE MONSTER MACHINES
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30


ΔΕΥΤΕΡΑ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19:30
“Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του” είναι μια διαδραστική σειρά με πρωταγωνιστή τον Μπλέιζ, το πιο εκπληκτικό φορτηγό του κόσμου, και τον οδηγό του, ένα οκτάχρονο αγόρι, τον AJ, και τις περιπέτειές τους στην AxleCity. Στην AxleCity, το μεγαλύτερο αστέρι είναι ο Μπλέιζ. Είναι ένας πρωταθλητής στην πίστα και ένας ήρωας στους δρόμους. Κάθε φορά που υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι αυτός από τον οποίο θα ζητήσουν βοήθεια, γιατί ξέρουν ότι ο Μπλέιζ μπορεί να κάνει πράγματα που κανένα άλλο φορτηγό δεν μπορεί! Είναι το ταχύτερο φορτηγό στην πόλη! Χρησιμοποιώντας τις επιστημονικές γνώσεις του, ο Μπλέιζ μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε πρόκληση. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, αυτός μπορεί να μετατραπεί σε οποιαδήποτε μηχανή και να αντιμετωπίσει το κάθε πρόβλημα.


BUNSEN ΤΟ ΤΕΡΑΣ/BUNSEN IS A BEAST ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:00
ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15:00

Από τους δημιουργούς των «Δυο Φανταστικοί Γονείς» ,”DannyPhantom” και "T.U.F.F. Puppy" έρχεται μια ολοκαίνουρια σειρά, «Μπάνσεν το Τέρας» !Ο Μπάνσεν θα είναι το πρώτο τερατάκι που μπαίνει σε ένα σχολείο ανθρώπων!. Μαζί με τον κολλητό του τον Μίκι που είναι άνθρωπος εξερευνούν την χαρά και την περιπέτεια μέσα στην πόλη του Μακλεντανκ. Όποιο και αν είναι το εμπόδιο, η φιλία τους στο τέλος θα θριαμβεύει!


ο αλβιν και η παρεα του /alvinnn! and the chipmunk νεα επεισοδια
πρεμιερα δευτερα 20ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 20:00
ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 18:00 

Η σειρά κινουμένων σχεδίων, "Ο ΑΛΒΙΝΝΝ!!! και η παρέα του", μας ταξιδεύει στη μουσική, στο γέλιο και σε ιστορίες με μοναδικό στόχο τη διασκέδαση. Η γνωστή παρέα παρουσιάζεται για πρώτη φορά με νέα πρωτοποριακά κινούμενα σχέδια και σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει κι ένα νέο πρωτότυπο τραγούδι. Η σειρά παρουσιάζει τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες ενός πατέρα, του David Seville, που προσπαθεί να μεγαλώσει έξι υπέρ-ενεργητικά σκιουράκια. Όπως και με τους περισσότερους γονείς, η υπομονή του Daveθα φτάσει στα όριά της, αναγκάζοντάς τον να τελειώσει τις περισσότερες προτάσεις του με το… "ALVINNN !!!"

MΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ νέο επεισοδιο
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30 

«Κίτρινος Συναγερμός» Έρχεται ολοκαίνουριο επεισόδιο «ΜπομπΣφουγγαράκης»!
Ο ΜπόμπΣφουγγαράκης είναι πρόσχαρος, καλόκαρδος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους άλλους, με αστείρευτη αισιοδοξία. Κατοικεί στον τροπικό Βυθό του Μπικίνι και αντιμετωπίζει τρελές υποβρύχιες καταστάσεις παρέα με τον φίλο του τον Πάτρικ Αστερία, τον κ. Καλαμάρη, τον κ. Καβούρη, τη Σάντη, τον Γκάρυ και τον σατανικό Πλαγκτόν. Είτε βγαίνει για κυνήγι τσούχτρας, είτε ψάχνει για την αγαπημένη του σπάτουλα για να κάνει το τέλειο burgerflip, είτε απλά βγαίνει μια βόλτα με τους φίλους του, ο Μπόμπ τα καταφέρνει πάντα και μπλέκει σε διάφορες καταστάσεις, γεμάτες γέλιο, εκπλήξεις και τρελές περιπέτειες!

αποδραση από τη βιβλιοθηκη του κυριου λιμοντσελονέATAINIA
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30


Καλώς ήρθατε στη βιβλιοθήκη του κ. Λιμοντσέλο ... όπου τα βιβλία έρχονται στη ζωή! Βασισμένο σε μυθιστόρημα με ρεκόρ πωλήσεων, ακολουθήστε δώδεκα παιδιά καθώς εισέρχονται σε έναν κόσμο πέρα από κάθε φαντασία, όπου πρέπει να λύσουν παζλ, να βρουν στοιχεία και να ξεπεράσουν τον κίνδυνο σε κάθε στροφή καθώς προσπαθούν να κερδίσουν στο απόλυτο παιχνίδι - να αποδράσουν από την βιβλιοθήκη του  κ. Λιμοντσέλο! Με πρωταγωνιστές τους CaseySimpson (Νίκι, Ρίκι, Ντίκι& Νταν) και την BreannaYde (Ένα Σχολείο Πολύ Ροκ).Μην χάσετε μια Αυθεντική Nickelodeon Τηλεταινία, «Απόδραση από τη βιβλιοθήκη του κ. Λιμοντσέλο», την Κυριακή, 26Νοεμβρίου, μόνο στο Nickelodeon!