"Nova Highlights: 12 - 21 Νοεμβρίου "…

Τελευταία ενημέρωση 06/11:
«Τέλειοι Ξένοι»: Η συμπαραγωγή της Nova έρχεται αποκλειστικά στο Novacinema1HD!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova

...
«Τέλειοι Ξένοι»: Η συμπαραγωγή της Nova έρχεται αποκλειστικά στο Novacinema1HD!

Άλλη μία συμπαραγωγή της Nova, έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema! H νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι», κάνει πρεμιέρα, σε Ά τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στις 22:00, στο Novacinema1HD!

Η κομεντί «Τέλειοι Ξένοι» βάζει …φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας μια πολύ απλή, εύστοχη αλλά και φοβερά επίκαιρη ερώτηση: θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται… Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;
Ο Θοδωρής Αθερίδης διασκευάζει μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της Ιταλίας, το βραβευμένο «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε, υπογράφοντας τη σκηνοθεσία και το σενάριο και επιλέγοντας ένα λαμπρό καστ ηθοποιών το οποίο αποτελείται από τους: Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Άλκι Κούρκουλο, Μάκη Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννο Περλέγκα, Χριστίνα Βαρώτσου και φυσικά τον ίδιο τον Θοδωρή Αθερίδη.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

"Nova Highlights: 12 -  21 Νοεμβρίου "…


Κυριακή 12 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΑΦΙΞΗ» (Πρεμιέρα)
Οταν 12 διαστημόπλοια με εξωγήινους προσγειώνονται στη Γη, η γλωσσολόγος Λουίζ Μπανκς επιχειρεί να επικοινωνήσει μαζί τους για να διαπιστώσει τις διαθέσεις τους. Η ταινία βραβεύτηκε με Οσκαρ. (Ταινία επ. φαντασίας – μυστηρίου, Εϊμι Ανταμς, Τζέρεμι Ρένερ)

Δευτέρα  13  Νοεμβρίου Novacinema2 HD στις 22:00
«ΒΑΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ»
Ο Σταύρος κι ο Φώτης είναι δύο άφραγκοι φίλοι που αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στη μαύρη αγορά της Βουλγαρίας. Ξεκινούν, λοιπόν, ένα ταξίδι με πολλά απρόοπτα κι αναποδιές... (Κωμωδία, Στέλιος Μάινας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης)

Τρίτη 14  Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ» (Πρεμιέρα)
Η απίστευτη ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του μποξ Βίνι Πατσιέντσα, ο οποίος, ύστερα από ένα σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα, έκανε την πιο θεαματική επιστροφή στον αθλητισμό μόλις 13 μήνες αργότερα. (Αληθινή ιστορία, Μάιλς Τέλερ, Ααρον Εκχαρτ)

Τρίτη 14 Νοεμβρίου History στις 22:00
«Η εξέγερση στο Λος Άντζελες» (Πρεμιέρα)
Μια ταινία για τις δεκαετίες φυλετικών διακρίσεων στο Λος Άντζελες, οι οποίες κατέληξαν στις περίφημες εξεγέρσεις που ξέσπασαν στην πόλη τον Απρίλιο του 1992. Η ιστορία ξεδιπλώνεται με τη βοήθεια πολλών συμμετεχόντων: πολίτες του Λος Άντζελες, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, όργανα της τάξης, διασώστες, ακόμα και κάποιοι από αυτούς που διέπραξαν εγκλήματα. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την ιστορική προοπτική των γεγονότων υπό ένα σύγχρονο πρίσμα, προσπαθώντας να συσχετίσει τις φυλετικές διακρίσεις του παρελθόντος με το σήμερα.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:45
«Ευρωλίγκα Φενέρμπαχτσέ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τουρκία όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσέ για την 7η εμβόλιμη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον περσινό τελικό.


Τετάρτη 15 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΑΝΤΙΟ» (Πρεμιέρα)
Δύο δεκατετράχρονα αγόρια ζουν το πιο αξέχαστο καλοκαίρι της ζωής τους, όταν κλέβουν ένα αυτοκίνητο και γυρνούν τη γερμανική ύπαιθρο, σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και νέες εμπειρίες… (Κομεντί, Τρίσταν Γκέμπελ, Αναντ Μπατμπιλέγκ)

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ευρωλίγκα Αναντόλου Εφές-Παναθηναϊκός Superfoods» (Z)
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντόλου Εφές στην Τουρκία για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν πριν από δύο 24ωρα την Χίμκι στο ΟΑΚΑ ενώ οι Τούρκοι τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου Animal Planet στις 21:05
«Η ζωή στο Κρούγκερ» (Νέο επεισόδιο)
Η σειρά μάς προσκαλεί να δούμε από κοντά τα πιο μεγαλοπρεπή και σπάνια πλάσματα στο συναρπαστικό Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ στη Νότια Αφρική. Η ευρύτερη περιοχή του πάρκου είναι στην ουσία οι αχανείς πεδιάδες της σαβάνα, τα φαράγγια δίπλα στους ποταμούς, και το πιο θεαματικό σκηνικό για ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά πάρκα στον κόσμο που είναι και αγαπημένος τουριστικός προορισμός. Η σειρά μάς συστήνει τους φύλακες και τους γιατρούς του πάρκου, τις ομάδες αναζήτησης, τις υπηρεσίες προστασίας, και καταγράφει τις καθημερινές περιπέτειες όλων αυτών. Οι άνθρωποι αυτοί φροντίζουν τυχόν τραύματα των ζώων, εντοπίζουν τους λαθροκυνηγούς ρινόκερων, ακολουθούν τους επισκέπτες, διαχειρίζονται κοινωνικά προγράμματα κι εμείς έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τη ζωή του προσωπικού που είναι επιφορτισμένο με τη σωστή λειτουργία του πάρκου. Επιτόπου γυρίσματα, συνεντεύξεις με το προσωπικό και συγκλονιστική φωτογραφία: μία ελάχιστα επεξεργασμένη καταγραφή της ζωής των ανθρώπων που διασφαλίζουν την προστασία αυτού του πολύτιμου κομματιού της Αφρικής και φροντίζουν ώστε όλοι όσοι κατοικούν εκεί να απολαμβάνουν την εμπειρία.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το ματς με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσέ στην Τουρκία ενώ οι Σέρβοι από το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:3
«Super League Σουρωτή Ολυμπιακός-Λεβαδειακός» (Ζ)
 Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super  League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το τρίποντο απέναντι στον ψυχωμένο Λεβαδειακό.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ» (Πρεμιέρα)
Δύο διεφθαρμένοι αστυνομικοί παγιδεύουν κι εκβιάζουν κάθε εγκληματία που βρίσκεται στο δρόμο τους, μέχρι που τα βάζουν με έναν ριψοκίνδυνο, και πιο επικίνδυνο από τους ίδιους, κακοποιό.   (Κωμωδία δράσης, Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ, Μάικλ Πένια)


Κυριακή 19 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή Παναθηναϊκός-ΑΕΚ» (Z)
Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ δεσπόζει για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «πράσινοι» υποδέχονται στη Λεωφόρο την «Ένωση» σε ένα ματς όπου και οι δύο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη για τους βαθμούς και το γόητρο..

Κυριακή 19 Νοεμβρίου FOX στις 21:25
«Ghosted» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Με πρωταγωνιστές τους Κρεγκ Ρόμπινσον και Άνταμ Σκοτ, το «Ghosted» είναι μια live-action κωμωδία γυρισμένη με μία κάμερα που παρουσιάζει τη συνεργασία ανάμεσα σε δύο εντελώς αντίθετους ανθρώπους -έναν κυνικό σκεπτικιστή και μια ιδιοφυΐα που πιστεύει στα παραφυσικά φαινόμενα- οι οποίοι προσλαμβάνονται από μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία, γνωστή ως The Bureau Underground, για να σώσουν την ανθρωπότητα από τους εξωγήινους. Άλι Γουόκερ, Αντίλ Ακτάρ και Άμπερ Στίβενς Γουέστ κρατούν και αυτοί πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε μία σειρά όπου οι περιθωριακοί ήρωες θα ερευνήσουν τα ανεξήγητα μυστήρια του Λος Άντζελες, επιχειρώντας να αποκαλύψουν την αλήθεια και να βοηθήσουν τη Γη να συνεχίσει να περιστρέφεται για ακόμα μια μέρα τουλάχιστον!

Τρίτη 21 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ» (Πρεμιέρα)
Η άγνωστη ιστορία τριών Αφροαμερικανίδων μαθηματικών που στις αρχές της δεκαετία τα    του’60 συνέβαλλαν τα μέγιστα στο διαστημικό πρόγραμμα της NASA, σε μία ταινία που προτάθηκε για 3 Οσκαρ. (Αληθινή ιστορία, Ταράτζι Π. Χένσον, Οκτάβια Σπένσερ)