"Nova Highlights: 21 - 31 Ιουλίου"…

Τελευταία ενημέρωση 19/07:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 21 - 31 Ιουλίου"…
...
Σάββατο 21 Ιουλίου Novasports1HD στις 18:00
«Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Γκενκ»
Ακόμη ένα σημαντικό τεστ για τους «ερυθρόλευκους» περιλαμβάνει η προετοιμασία τους στο Βέλγιο. Αυτήν τη φορά αντιμετωπίζουν την Γκενκ.


Σάββατο 21 Ιουλίου Novasports1HD στις 04:05
 «International Champions Cup Μάντσεστερ Σ.-Ντόρτμουντ» (Ζ)
Τα κανάλια Novasports φιλοξενούν για ακόμη ένα καλοκαίρι το πιο δυνατό φιλικό ποδοσφαιρικό τουρνουά: το International Champions Cup. Η αυλαία ανοίγει ξημερώματα Σαββάτου στο Σικάγο με τον αγώνα ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ντόρτμουντ.

Σάββατο 21 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
 «Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ» Πρεμιέρα
Για να ξεφύγει από το δύσκολο παρελθόν της, μια μητέρα μετακομίζει με την κόρη της σε καινούρια πόλη, όπου γνωρίζει μια οικογένεια που την προσλαμβάνει ως νταντά και τη φιλοξενεί στο σπίτι της... (Θρίλερ, Τζίνα Γκερσόν, Νίκολας Κέιτζ)

Κυριακή 22 Ιουλίου National Geographic στις 20:10
«Ιαπωνία: Μεταξύ Γης και ουρανού» (Νέο επεισόδιο)
Η σειρά «Ιαπωνία: Μεταξύ γης και ουρανού» μάς πηγαίνει ένα ταξίδι εξερεύνησης στην πιο άγρια και άγνωστη Ιαπωνία, μέσα από εικόνες 4Κ και εντυπωσιακά εναέρια πλάνα. Τα τρία επεισόδια, από τον βορρά μέχρι τον νότο, γυρισμένα κατά τη διάρκεια και των τεσσάρων εποχών, αποκαλύπτουν το μυστήριο μερικών από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της χώρας, το απίστευτο θέαμα της φύσης και τη διακριτική ισορροπία που επικρατεί στην Ιαπωνία ανάμεσα στην παράδοση και το νεωτερισμό.


Κυριακή 22 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΑΙ ΟΙ 7 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ» Πρεμιέρα
Στην Αγρια Δύση του 1879, μία ομάδα παρανόμων, τζογαδόρων, κυνηγών επικηρυγμένων και πιστολέρο αναλαμβάνει να απαλλάξει μία μικρή πόλη από τον αδίστακτο ιδιοκτήτη του τοπικού ορυχείου... (ΓουέστερνΝτένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ)

Δευτέρα 23 Ιουλίου Travel Channel στις 15:30
«Υδάτινα πάρκα που κόβουν την ανάσα» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Αν πιστεύετε ότι έχετε δει τα πάντα σε σχέση με τα υδάτινα πάρκα, τότε ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις! Ο νέος κύκλος της σειράς «Υδάτινα πάρκα που κόβουν την ανάσα» σάς πηγαίνει στα καλύτερα πάρκα του κόσμου και σας προσφέρει ριψοκίνδυνες πτώσεις και καταβάσεις σε τσουλήθρες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Επισκεφθείτε τρομακτικούς καταρράκτες την Αυστραλία, τεράστιες νεροτσουλήθρες στις ΗΠΑ και θεματικά πάρκα με δεινόσαυρους στην Ταϊλάνδη. Ετοιμαστείτε για συναρπαστικές βουτιές, τον Ιούλιο, στο Travel Channel!

Δευτέρα 23 Ιουλίου Novacinema2HD στις 19:55
«ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ: Η ΠΤΩΣΗ»
Μια βαριά οπλισμένη παραστρατιωτική οργάνωση καταλαμβάνει το Λευκό Οίκο. Με τον Πρόεδρο να κινδυνεύει και τη χώρα βυθισμένη στο χάος, ένας άντρας θα τολμήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. (Θρίλερ δράσης, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζέιμι Φοξ)

Τρίτη 24 Ιουλίου Novasports2HD  στις 20:30
«Προκριματικά UEFA Champions League ΠΑΟΚ-Βασιλεία» (Ζ)
Η ευρωπαϊκή περιπέτεια αρχίζει για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την ελβετική Βασιλεία στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Τετάρτη 24 Ιουλίου Novasports1HD στις 20:00
Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ολλανδία την πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν, στο πιο δυνατό φιλικό αγώνα των «ερυθρόλευκων» εκτός συνόρων. 

Τρίτη 24 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΤΑ ΟΡΙΑ» Πρεμιέρα
Ο Ρόμαν Ισραελ, ένας ιδεαλιστής δικηγόρος στο χαοτικό δικαστικό σύστημα του Λος Αντζελες, παρασύρεται από το ακτιβιστικό του πνεύμα κι εμπλέκεται σε μια καθοριστική για τη ζωή του υπόθεση. (Αστυνομική ταινία, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κόλιν Φάρελ)

Τετάρτη 25 Ιουλίου History στις 22:00
«Άνθρωποι των συνόρων» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το History φέρνει στις οθόνες σας ένα εξαιρετικό δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ σε τέσσερα επεισόδια, σε αποκλειστική παραγωγή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η σειρά παρακολουθεί τις ιστορίες θρυλικών εποίκων που ξεκίνησαν με σκοπό να κατακτήσουν ανεξερεύνητα κομμάτια γης.

Πέμπτη 26 Ιουλίου Novasports1HD στις 14:35
«International Champions Cup Ατλέτικο Μ.-Άρσεναλ» (Ζ)
Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Σιγκαπούρη, στο πλαίσιο του διεθνούς ποδοσφαιρικού τουρνουά International Champions Cup.

Πέμπτη 26 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ» Πρεμιέρα
Μετά την αποτυχία ενός πειράματος με σκοπό την παροχή απεριόριστης ενέργειας, ένας φυσικός και πρώην πιλότος της NASA ταξιδεύει σε δύο παράλληλα σύμπαντα για να σώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα... (Ταινία επ. φαντασίας – δράσης, Νταν Στίβενς, Μπερενίς Μαρλό)

Παρασκευή 27 Ιουλίου Novacinema1HD στις 20:10
«ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ»
Δουνκέρκη, 1940. Χιλιάδες στρατιώτες από τη Βρετανία, το Βέλγιο και τη Γαλλία βρίσκονται περικυκλωμένοι από τις γερμανικές δυνάμεις και προσπαθούν να διασωθούν, σε μια ταινία που απέσπασε 3 Οσκαρ. (Αληθινή ιστορία, Τομ Χάρντι, Φιον Γουάιτχεντ)

Σάββατο 28 Ιουλίου Novasports2HD στις 20:05
«International Champions Cup Μπενφίκα-Γιουβέντους» (Ζ)
Η Μπενφίκα αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ την Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο πλαίσιο του διεθνούς ποδοσφαιρικού τουρνουά International Champions Cup.


Κυριακή 29 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«LOGAN LUCKY» Πρεμιέρα
Σε μία προσπάθεια να ξεφύγουν από τη φτώχεια, οι αδελφοί Λόγκαν επιστρατεύουν μια ‘επίλεκτη’ ομάδα και οργανώνουν μία πολύπλοκη ληστεία κατά τη διάρκεια των αγώνων αυτοκινήτων NASCAR. (Αστυνομική κωμωδία , Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ανταμ Ντράιβερ)

Δευτέρα 30 Ιουλίου Novacinema2HD στις 18:20
«POSEIDON»
Εν αναμονή του  νέου έτους, οι επιβάτες του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου 'Ποσειδών' ζουν τον απόλυτο τρόμο, όταν ένα τεράστιο κύμα χτυπά ξαφνικά το πλοίο, αναποδογυρίζοντάς το στη μέση του ωκεανού... (Περιπέτεια δράσης, Τζος Λούκας, Κερτ Ράσελ)

Τρίτη 31 Ιουλίου FOX στις 21:50
«Elementary 6» (Νέο επεισόδιο)
Το «Elementary», με πρωταγωνιστές τον Τζόνι Λι Μίλερ ως ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και τη Λούσι Λιου ως Δρ Τζόαν Γουάτσον, αποτελεί ένα σύγχρονο δράμα για δύο συνεργάτες οι οποίοι λύνουν τις πιο δύσκολες υποθέσεις που αντιμετωπίζει η αστυνομία της Νέας Υόρκης.