Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων στην COSMOTE TV

Δεκαπέντε θα είναι την φετινή σεζόν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα οποία μεταδίδουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD τα κανάλια COSMOTE SPORT της COSMΟΤΕ TV. 

Στην Premier League, συνεχίζει την καριέρα του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε από την Άρσεναλ και έγινε έτσι, η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα διεθνή. Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται και ο 20χρονος αμυντικός Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Στο αγγλικό πρωτάθλημα συνεχίζει να εκπροσωπεί την Ελλάδα για 4η συνεχή σεζόν ο Χοσέ Χολέμπας, με τη φανέλα της Γουότφορντ. 
Στην Bundesliga φιλοξενούνται 5 Έλληνες ποδοσφαιριστές: Με τη φανέλα της Στουτγκάρδης θα αγωνίζεται και φέτος ο διεθνής επιθετικός, Τάσος Δώνης, ο 24χρονος αμυντικός της Άουγκσμπουργκ Κώστας Σταφυλίδης και ο 20χρονος διεθνής αμυντικός Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος ανήκει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στο γερμανικό πρωτάθλημα θα αγωνίζονται και οι Στέφανος Καπίνο και Θάνος Πέτσος, καθώς αποκτήθηκαν από τη Βέρντερ Βρέμης. 
Στην Bundesliga 2 θα βλέπουμε πλέον τον διεθνή σέντερ μπακ Κυριάκο Παπαδόπουλο μετά τον υποβιβασμό του Αμβούργου, τον 25χρονο διεθνή επιθετικό Δημήτρη Διαμαντάκο, ο οποίος φορά τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι, αλλά και τον 20χρονο μέσο της Πάντερμπορν, Σεμπάστιαν Βασιλειάδη
Στη LaLiga Santander συνεχίζει ο διεθνής αμυντικός Δημήτρης Σιόβας που αγωνίζεται στη Λεγανές, ενώ στη Liga NOS μας εκπροσωπεί ο Ανδρέας Σάμαρης που από φέτος θα έχει συμπαίκτη του στη Μπενφίκα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Στο ίδιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται φέτος και ο 24χρονος επιθετικός Νίκος Ιωαννίδης, καθώς αποκτήθηκε από την Μαρίτιμο. 
Τα 10 κανάλια COSMOTE SPORT HD, μαζί με τα κανάλια FOX Sports HD, Nautical Channel HD, Ginx E Sports και Outdoor Channel HD, είναι διαθέσιμα για θέαση μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή, live ή on demand, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής, με το πακέτο COSMOTE TV GO Sports.