To EuroCup κάνει τζάμπολ στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το διήμερο Τρίτη 2 Οκτωβρίου και Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Ερυθρός Αστέρας - Ουλμ και Μόρναρ - Ούνιξ Καζάν για την 1η αγωνιστική των ομίλων του 7DAYS EuroCup στο μπάσκετ.
Στο EuroCup συμμετέχουν 24 ομάδες μεταξύ των οποίων και ομάδες που αγωνίστηκαν στην EuroLeague την τελευταία πενταετία. Ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς και του Στράτου Περπέρογλου, η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη καθώς και μία πλειάδα φιλόδοξων και ιστορικών συλλόγων όπως η Παρτίζαν, η Βιλερμπάν, η Άλμπα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η Γαλατάσαραϊ και η Ουνικάχα Μάλαγα, θα αγωνιστούν στα παρκέ των καναλιών Novasports.
Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων και το τζάμπολ της κανονικής περιόδου είναι προγραμματισμένο για τις 2 Οκτωβρίου 2018. Η φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2018 και θα ακολουθήσουν η φάση των «16» (από 2 Ιανουαρίου 2019 – 6 Φεβρουαρίου 2019) και στη συνέχεια τα play offs με τα προημιτελικά (5-13 Μαρτίου 2019), τα ημιτελικά (19-27 Μαρτίου 2019) και την τελική φάση (9-15 Απριλίου 2019). Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο του EuroCup κερδίζει μια θέση στην EuroLeague της επόμενης σεζόν.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν για τη σεζόν 2018-2019 μία από τις πιο ανταγωνιστικές διοργανώσεις στην ιστορία του θεσμού. Έτσι, μετά τη EuroLeague και το Basketball Champions League, που κάνουν πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα, έρχεται και το EuroCup, να προστεθεί στο πλούσιο περιεχόμενο των καναλιών Novasports που συνεχίζουν να αγκαλιάζουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ και να προσφέρουν στους συνδρομητές τους αυτό που πραγματικά θέλουν!
Τρίτη 2 Οκτωβρίου
20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ουλμ, Novasports1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
Τετάρτη 3 Οκτωβρίου
20:00 Μόρναρ - Ούνιξ Καζάν, Novasports1HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη