"Nova Highlights: 21 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 18/09:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 21 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου"…...
...
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 
«Γαλλικό πρωτάθλημα Μονακό-Νιμ» (Ζ)
Η Μονακό υποδέχεται τη Νιμ στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. 

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου Novasports2HD στις 20:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα 4η αγωνιστική» (Ζ)
Το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με ακόμη ένα σημαντικό ματς. 

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THANK YOU FOR YOUR SERVICE» (Πρεμιέρα)
Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών επιστρέφει στην πατρίδα από το Ιράκ και προσπαθεί να επανέλθει στην ήρεμη καθημερινότητα. Η φρίκη του πολέμου, όμως, συνεχίζει να τους βασανίζει για καιρό... (Αληθινή ιστορία,Μάιλς Τέλερ, Χέιλι Μπένετ)

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου Novacinema2HD στις 22:10
«THE SWAN PRINCESS: A ROYAL MYZTERY» (Πρεμιέρα)
Οταν ένα μυστηριώδες ‘Ζ’ αρχίζει να εμφανίζεται ξαφνικά σε όλο το παλάτι, η Οντέτ, ο Ντέρεκ και οι φίλοι τους αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν τι συμβαίνει και ποιος κρύβεται πίσω από αυτό! (Ταινία κινουμένων σχεδίων, Φωνές: Γκραντ Ντουράτσο, Κέλεν Γκοφ) 

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές»: Το blockbuster με τους Κένεθ Μπράνα, Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζούντι Ντενς, Μισέλ Φάιφερ έρχεται αποκλειστικά στη Nova! 
Η κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου κλασικού μυθιστορήματος μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι, «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», η οποία ξεπέρασε σε εισπράξεις εισιτηρίων τα 350 εκατομμύρια δολάρια, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD! 
Στο πολυτελές τρένο Οριάν Εξπρές με προορισμό το Λονδίνο, ένας επιχειρηματίας δολοφονείται. Ο καταξιωμένος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό αναλαμβάνει να ανακαλύψει ποιος από τους επιβάτες είναι ο δράστης... Η σκηνοθεσία είναι του Κένεθ Μπράνα ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί μαζί με ένα εξαιρετικό καστ λαμπρών αστέρων που αποτελείται από τους: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζούντι Ντενς, Μισέλ Φάιφερ, Τζος Γκαντ, Γουίλεμ Νταφό, Ντέιζι Ρίντλεϊ και πολλούς άλλους. 
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου Travel Channel στις 22:00
«Μυστήρια των μουσείων» (Νέο επεισόδιο) 
Αυτόν τον Σεπτέμβριο, ο Ντον Γουάιλντμαν επιχειρεί για άλλη φορά να ανακαλύψει τα πιο παράξενα απομεινάρια του παρελθόντος που βρίσκονται στα μουσεία της Αμερικής. Μέσα από συγκλονιστικές συνεντεύξεις, σπάνιο αρχειακό υλικό κι ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, ο τολμηρός οικοδεσπότης ρίχνει φως σε ιδιαίτερα κειμήλια κι εκθέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο συνταρακτικών γεγονότων, περίεργων συναντήσεων και διαβόητων εγκλημάτων. 

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ» (Ζ) Με ένα σπουδαίο ντέρμπι συνεχίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική. Και οι δύο «Δικέφαλοι» δεν έχουν μέχρι στιγμής απώλειες βαθμών.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου Novasports3HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα Φροζινόνε-Γιουβέντους» (Ζ)
Αυτόν τον Σεπτέμβριο, ο Ντον Γουάιλντμαν επιχειρεί για άλλη φορά να ανακαλύψει τα πιο παράξενα απομεινάρια του παρελθόντος που βρίσκονται στα μουσεία της Αμερικής. Μέσα από συγκλονιστικές συνεντεύξεις, σπάνιο αρχειακό υλικό κι ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, ο τολμηρός οικοδεσπότης ρίχνει φως σε ιδιαίτερα κειμήλια κι εκθέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο συνταρακτικών γεγονότων, περίεργων συναντήσεων και διαβόητων εγκλημάτων.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου History στις 22:00
«Τα μυστικά των Ναϊτών Ιπποτών» (Νέο επεισόδιο)
Οι Ναΐτες Ιππότες ήταν η πιο ισχυρή και ταυτόχρονα μυστική δύναμη του Μεσαίωνα. Η καινούρια αυτή σειρά εξετάζει τι απέγιναν αυτοί οι Ιεροί Πολεμιστές και θρυλικοί υπερασπιστές του Άγιου Δισκοπότηρου. Δύο πρώην στρατιώτες, ο Μίκι Κέι και ο Γκαρθ Μπάλντουιν ξεκινούν μία επαναστατική έρευνα χρησιμοποιώντας στρατιωτικές μεθόδους και τεχνολογία για να λύσουν ένα μυστήριο 700 χρόνων. Τι συνέβη άραγε στους Ναΐτες Ιππότες; Η ιστορία λέει πως καταστράφηκαν ολοκληρωτικά το 1307. Ισχύει αυτό; Ή μήπως κατόρθωσαν να πραγματοποιήσουν την πιο συγκλονιστική απόδραση στην ιστορία, παίρνοντας και το Δισκοπότηρο μαζί τους;


Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου FOX στις 21:52 
«Suits 8» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων) 
Το «Suits» ξεκίνησε όταν ο επιτυχημένος δικηγόρος Χάρβεϊ Σπέκτερ ρίσκαρε προσλαμβάνοντας ως βοηθό στην περίφημη δικηγορική του εταιρία στο Μανχάταν, τον Μάικ Ρος, έναν πανέξυπνο αλλά όχι και τόσο νομοταγή νεαρό που έχει αφήσει στη μέση τις σπουδές του. Σχεδόν επτά κύκλους μετά, αυτό το δυναμικό δίδυμο -μαζί με τους Λούις, Ντόνα και Ρέιτσελ- έχει εξελιχθεί σε μια οικογένεια που συνδέεται χάρη σε κοινούς θριάμβους και δοκιμασίες.


Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ»
Η νέα έπαυλη στην οποία μετακομίζουν μητέρα και κόρη διαθέτει ένα 'δωμάτιο πανικού', με αδιάβλητους τοίχους και κάμερες που καταγράφουν τα πάντα στο σπίτι. Δυστυχώς, θα το χρειαστούν σύντομα... (Αστυνομικό θρίλερ , Τζόντι Φόστερ, Κρίστεν Στιούαρτ) 

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΡΣΤΟΝ ΚΑΙ Η WONDER WOMAN» Πρεμιέρα
Η αντισυμβατική ζωή του ψυχολόγου Ουίλιαμ Μάρστον, εφευρέτη του ανιχνευτή ψεύδους, και η σχέση του με τις δύο γυναίκες που αποτέλεσαν έμπνευση στη δημιουργία της δημοφιλούς ηρωίδας Wonder Woman. (Αληθινή ιστορία, Λουκ Εβανς, Ρεμπέκα Χολ) 

«A very English Scandal»: Η νέα μίνι αστυνομική σειρά του Στίβεν Φρίαρς, με τους Χιου Γκραντ και Μπεν Γουίσο, έρχεται αποκλειστικά στη Nova
H νέα μίνι αστυνομική σειρά, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, του δύο φορές υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Στίβεν Φρίαρς, «Α very English Scandal», με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Χιου Γκραντ και τον Μπεν Γουίσο, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη, στις 22:00, στο Novacinema4HDΗ σειρά τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του ’60 την εποχή που μόλις έχει αποποινικοποιηθεί η ομοφυλία, όταν ο Τζέρεμι Θορπ (Hugh Grant), ηγέτης του Βρετανικού Κόμματος των Φιλελευθέρων, κατηγορείται από ένα νεαρό μοντέλο τον Νόρμαν Σκοτ ( Ben Whishaw) ότι είχαν συνάψει ερωτικές σχέσεις. Όσο ο Σκοτ απειλεί να τον ξεσκεπάσει, τόσο βαθύτερα μπλέκουν τα νήματα της συνωμοσίας (και της απόπειρας ανθρωποκτονίας που ακολούθησε) για να μην αποκαλυφθεί το σκάνδαλο. Παρόλο που ο Θορπ, μετά τη μακροχρόνια δίκη αθωώθηκε, η ζημιά που προκλήθηκε με τα υπονοούμενα για την σεξουαλική του ζωή ήταν τεράστια και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την πολιτική. Το «A very English Scandal» απέσπασε πολύ θετικές κριτικές τόσο για την εξαιρετική αναπαράσταση του βρετανικού πολιτικού και κοινωνικού πλαισίου της εποχής, όσο και για τις εντυπωσιακές ερμηνείες των πρωταγωνιστών. 
Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου Novasports3HD στις 22:00
«Γαλλικό πρωτάθλημα Παρί ΣΖ-Ρεμς» (Ζ)
Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ρεμς για την 7η εμβόλιμη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

«The Good Doctor ΙΙ»: Ο 2ος κύκλος της επιτυχημένης ιατρικής σειράς έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης πέρσι στην Αμερική, «The Good Doctor ΙΙ», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη, στις 22:00, 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική! Ο πρώτος κύκλος της σειράς εκτός από την υψηλή τηλεθέαση απέσπασε και πολύ θετικές κριτικές κυρίως για την εξαιρετική ερμηνεία του πρωταγωνιστή Freddie Highmore o οποίος τελικά ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Σφαίρα για τον συγκεκριμένο ρόλο. 
Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός νεαρού χειρουργού με αυτισμό και τις προσπάθειες του να αποδείξει σε όλους τις εξαιρετικές ιατρικές του ικανότητες στο υψηλού κύρους νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με σκληρά ιατρικά περιστατικά. Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο αναγνωρισμένος δημιουργός της σειράς David ShoreThe House», «Law & Order») αποκάλυψε ότι σε ότι αφορά στον δεύτερο κύκλο η σειρά θα διερευνήσει περισσότερο το πώς οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με την ασθένεια κάτι που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι πολύ πιο ρεαλιστικό και ενδιαφέρον. «Πως ο Glassman (μέντορας του Dr Murphy) θα αντιμετωπίσει την εξελισσόμενη ασθένεια του; Πως ο ίδιος ο Dr Murphy θα αντιμετωπίσει το γεγονός της ασθένειας του μέντορα του; Τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στη σχέση τους και ποιές προκλήσεις θα κληθούν και οι δύο να αντιμετωπίσουν;» Αυτό θέλω να εξερευνήσω πλήρως στον δεύτερο κύκλο.» ανέφερε ο David Shore

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ZODIAC: ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ» Πρεμιέρα
Ενα ζευγάρι ανακαλύπτει μία ταινία που δείχνει την ειδεχθή δολοφονία δύο ανθρώπων. Κι όταν συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για τον πιο διαβόητο δολοφόνο των ΗΠΑ, ξεκινά έρευνα για να τον εντοπίσει... (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Σέιν Γουέστ, Λέσλι Μπιμπ)

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 22:00
Ιταλικό πρωτάθλημα Έμπολι-Μίλαν» (Ζ)
Η Μίλαν αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μίλαν για την 6η εμβόλιμη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 21:45
«EFL Championship Σέφιλντ Γουέν.-Λιντς» (Ζ)
Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ φιλοξενεί τη Λιντς για τη 10η αγωνιστική της αγγλικής Championship


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου FOX Life στις 21:00 
«New girl 7» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων) 
Μπαίνοντας στον 7ο και τελευταίο της κύκλο, η κωμική σειρά «New Girl» ρίχνει για μια ακόμα φορά μια σύγχρονη ματιά στη φιλία και στον έρωτα, καθώς πέντε φίλοι προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στον κόσμο, ενώ αποδέχονται απρόθυμα τις υποχρεώσεις της ενήλικης ζωής - συχνά με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ» Πρεμιέρα
Υστερα από ένα ομαλό διαζύγιο, οικονομικά προβλήματα αναγκάζουν έναν άνδρα να επιστρέψει στο σπίτι που ζούσε με την οικογένειά του, αφού του ανήκει το 20%. Ωστόσο, η συγκατοίκηση είναι επεισοδιακή! (Κωμωδία , Ζιλ Λελούς, Λουίζ Μποργκουάν)

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου Novacinema2HD στις 00:10
«SEVEN»
Δυο αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συλλάβουν ένα μανιακό δολοφόνο, καθένα από τα θύματα του οποίου έχει διαπράξει ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα... (Θρίλερ, Μπραντ Πιτ, Μόργκαν Φρίμαν)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«JUSTICE LEAGUE» Πρεμιέρα
Με την πίστη του στην ανθρωπότητα να έχει αποκατασταθεί μετά την αυτοθυσία του Σούπερμαν, ο Μπρους Γουέιν ενώνει τις δυνάμεις του με την Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσει έναν ακόμα μεγαλύτερο εχθρό. (Περιπέτεια δράσης, Μπεν Αφλεκ, Χένρι Κάβιλ) 

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ» Πρεμιέρα
Η σύντομη αλλά γεμάτη πάθος ερωτική ιστορία ανάμεσα στην ντίβα του Χόλιγουντ Γκλόρια Γκράαμ και τον κατά πολύ νεότερό της ηθοποιό Πίτερ Τέρνερ, μέχρι το τραγικό τέλος της ηθοποιού, το 1981. (Αληθινή ιστορία , Ανέτ Μπένινγκ, Τζέιμι Μπελ)