Πρεμιέρα MyMTV Music στην Ισπανική Vodafone TV…

Το MTV εγκαινίασε από τις 29 Οκτωβρίου στην Ισπανική αγορά, την διαδραστική μουσική υπηρεσία “MyMTV Music” μέσω της Vodafone TV! 
Οι συνδρομητές της Ισπανικής Vodafone TV έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους γραμμικά Over-The-Top MTV κανάλια χρησιμοποιώντας τη τεράστια βιβλιοθήκη μουσικών βίντεο της αμφίδρομης πλατφόρμας “MyMTV Music”. Έτσι το αρχικό σλόγκαν των Dire Straits "I Want My MTV" είναι πλέον πραγματικότητα για πρόσβαση μέσω Smart TV, PC, Laptop, Tablet και Smartphones
Niccolas A.
Το project “MyMTV Music” είχε ξεκινήσει για πρώτη φορά στη Γαλλική αγορά το 2015, μέσω της Canal+ (Sat) και συνεχίζει πλέον και στην Ισπανική αγορά μέσω της Vodafone TV, ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ακολουθήσουν και οι Σκανδιναβικές χώρες, καθώς επιφέρει την αμφίδρομη πρόσβαση συνδρομητών στη δημιουργία πολλαπλών MTV με προσωπικά κριτήρια επιλογής μουσικών βιντεοκλίπ και ΟΤΤ πρόσβαση μέσω Smart TV, PC, Laptop, Tablet και Smartphones...

Ο Bruce Gillmer, παγκόσμιος διευθυντής μουσικής και ταλέντων για τη Viacom και επικεφαλής του co-brand της MTV International, δήλωσε ότι "η μουσική παραμένει στον πυρήνα του παγκόσμιου οράματος του MTV. Έτσι αναζητούμε συνεχώς νέους καινοτόμους τρόπους για να συνδέσουμε τους οπαδούς της μουσικής με τους αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Και σε αυτό το πλαίσιο το “MyMTV Music” συμβάλλει θέτοντας τη δύναμη της γραμμικής τηλεόρασης στα χέρια του κοινού μας, δίνοντάς τους την εξουσία να ελέγχουν το δικό τους MTV κανάλι μουσικής!".
Σύμφωνα με στοιχεία της ερευνητικής ομάδας του MTV, περίπου το 80% των νέων ηλικίας 13 έως 32 ετών έχουν μουσικές προτιμήσεις που περιλαμβάνουν διαφορετικά είδη. Με αυτή την έννοια, η εξατομικευμένη εμπειρία που προσφέρει το “MyMTV Music”, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν δικά τους διαφορετικά γραμμικά κανάλια ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.