"Nova Highlights: 07 - 16 Οκτωβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 05/10:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 07 - 16 Οκτωβρίου"….
...
Κυριακή 7 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του εληνικού πρωταθλήματος.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» Πρεμιέρα
Η απαγωγή του νεαρού Τζον Πολ Γκέτι ΙΙΙ το 1973 και η προσπάθεια της μητέρας του να πείσει τον δισεκατομμυριούχο παππού του να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των απαγωγέων... (Αληθινή ιστορία, Κρίστοφερ Πλάμερ, Μισέλ Γουίλιαμς)

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου FOX Life στις 21:00
«How to get away with murder 5» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Μετά τη νίκη της συλλογικής αγωγής στο Ανώτατο Δικαστήριο από την Άναλιζ, οι Μικαέλα, Κόνορ, Άσερ και Λόρελ προχωρούν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους. Σε αυτόν τον κύκλο, ξεδιπλώνεται ένα νέο μυστήριο που αφορά κάποιον από την ομάδα, καθώς σχέσεις διαλύονται και καινούρια μυστικά αποκαλύπτονται.


Δευτέρα 8 Οκτωβρίου FOX στις 22:40
«The Walking Dead 9» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Ο προηγούμενος κύκλος οδήγησε στην κορύφωση του πολέμου που έφερε τον Ρικ και την ομάδα των Επιζώντων αντιμέτωπους με τους Saviors και τον ηγέτη τους, τον Νίγκαν. Έχοντας τη ζωή του Νίγκαν στα χέρια του, ο Ρικ κλήθηκε να πάρει μια καθοριστική απόφαση. Με την επιλογή του να αφήσει τον Νίγκαν να ζήσει, ο Ρικ έμεινε μεν πιστός στις αξίες του εκλιπόντα γιου του, του Καρλ (Τσάντλερ Ριγκς), για την οικοδόμηση του μέλλοντος αλλά δημιούργησε συγκρούσεις μέσα στην ομάδα. Στον 9ο κύκλο, ενάμιση χρόνο μετά το τέλος του πολέμου, οι Επιζώντες ξαναχτίζουν τον πολιτισμό τους υπό την σταθερή ηγεσία του Ρικ.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ» Πρεμιέρα
Με μια άνετη ζωή και μια όμορφη οικογένεια, ο 47χρονος Μπραντ κάνει έναν απολογισμό της πορείας του κι αναρωτιέται αν οι επιλογές που έκανε ήταν οι σωστές ή εάν η ζωή του θα μπορούσε να είναι καλύτερη... (Κομεντί, Μπεν Στίλερ, Μάικλ Σιν)

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Basketball Champions League Οστάνδη-Προμηθέας» (Ζ)
O… πρωτάρης Προμηθέας Πατρών, στην παρθενική του εμφάνιση στο Basketball Champions League, ταξιδεύει στη Δανία όπου θα αντιμετωπίσει την Οστάνδη για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ»
Mετά την αυτοκτονία της συζύγου του, ένας άνδρας προσπαθεί να βάλει πάλι τη ζωή του σε τάξη. Την ίδια στιγμή όμως, η μικρή κόρη του αποκτά ένα μυστηριώδη φίλο, με τον οποίο περνά πολλές ώρες. (Θρίλερ μυστηρίου, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντακότα Φάνινγκ)

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μακάμπι Τελ Αβίβ» (Ζ)
O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Χίμκι-Ολυμπιακός» (Ζ)
O Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Ρωσία όπου θα αντιμετωπίσει τη Χίμκι για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση. 

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 23:00 - Πρεμιέρα Novacinema3HD
«Παγιδευμένη Ψυχή: Το τελευταίο κλειδί» - Το μεγάλο blockbuster τρόμου έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Η ταινία τρόμου «Παγιδευμένη Ψυχή: Το τελευταίο κλειδί» (Insidious: The last key), που αποτελεί την τέταρτη κατά σειρά ταινία του δημοφιλούς franchise «Insidious», κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στη ζώνη BloodyFridays στο Novacinema3HD, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 23:00!
Αυτή τη φορά η υπόθεση της ταινίας επικεντρώνεται στην ηρωίδα της σειράς, την Δρ Ελίζ Ρενιέρ, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τους πιο τρομακτικούς αλλά και προσωπικούς της δαίμονες, όταν καλείται στο σπίτι που ως παιδί έζησε τις πιο μαρτυρικές στιγμές της, για να αναμετρηθεί με το υπέρτατο κακό. Με αυτό τον τρόπο η ταινία προσπαθεί να δώσει ένα backround story και να κλείσει ένα κύκλο που άρχισε εδώ και έξι χρόνια με ένα εκπληκτικό φινάλε. Η σκηνοθεσία είναι του Άνταμ Ρόμπιτελ, ενώ την πρωταγωνίστρια Λιν Σέι, η οποία έλαβε πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία της, πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών: Λι Γουανέλ, Άνγκους Σάμσον και Κέιτλιν ΤζεράρντΗ ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 

Σάββατο 13 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ» Πρεμιέρα
Η Ριάνον, ένα 16χρονο κορίτσι, ερωτεύεται μία ψυχή με το όνομα ‘Α’, που κάθε μέρα ‘κατοικεί’ στο σώμα ενός διαφορετικού εφήβου. Σύντομα όμως οι δυο τους θα αναγκαστούν να πάρουν μια σκληρή απόφαση... (Ρομαντική ταινία φαντασίας, Ανγκάρι Ράις, Τζάστις Σμιθ)


Πέμπτη 11 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE ARCHITECT» Πρεμιέρα
Οταν αποφασίζει να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του, ένα ζευγάρι προσλαμβάνει έναν διορατικό αρχιτέκτονα. Σύντομα, όμως, γίνεται σαφές ότι ο αρχιτέκτονας τούς χτίζει το σπίτι των δικών του ονείρων... (Κομεντί , Πάρκερ Πόζι, Τζέιμς Φρέιν)

Κυριακή 14 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ» Πρεμιέρα
Δύο αδέλφια ανακαλύπτουν ότι ο πατέρας τους δεν έχει πεθάνει, όπως τους είχε πει η εκκεντρική μητέρα τους. Κάπως έτσι ξεκινά μια περιπετειώδης αναζήτηση, σε ένα ταξίδι γεμάτο απρόσμενες αποκαλύψεις. (Κωμωδία, Οουεν Γουίλσον, Εντ Χελμς)

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου FOX στις 21:50
«The Gifted 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Η σειρά «The Gifted» αποτελεί συμπαραγωγή των 20th Century Fox και Marvel Television, η οποία διαδραματίζεται στο σύμπαν των X-Men. Ο 1ος κύκλος της περιπέτειας έκλεισε με την επίθεση στο Αρχηγείο των μεταλλαγμένων στην Ατλάντα και τελικώς την καταστροφή του. Καθώς η κατάσταση είχε οδηγηθεί σε κρίσιμο σημείο, οι μεταλλαγμένοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η Sentinel Services, αν και αποδυναμώθηκε από την καταστροφή του Hound Program και την απομάκρυνση του πράκτορα Τζέις Τέρνερ, συνεχίζει να κυνηγά μεταλλαγμένους. Ο 2ος κύκλος ξεκινά έξι μήνες μετά, με τους Mutant Underground στα νέα τους αρχηγεία στην Ουάσινγκτον, να είναι παγιδευμένοι σε ένα ολοένα και πιο φανατισμένο αλλά και διχασμένο έθνος, όσον αφορά στα δικαιώματα των μεταλλαγμένων. Οι X-Men θεωρούσαν ότι οι μεταλλαγμένοι και οι άνθρωποι θα μπορούσαν να συνυπάρξουν ειρηνικά, τώρα όμως αυτό το όνειρο κρέμεται από μια κλωστή.


Τρίτη 16 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ» Πρεμιέρα
Βόρεια Ιταλία, 1983. Ο 17χρονος Ελιο, γιος Αμερικανών ακαδημαϊκών, αναπτύσσει μια απρόσμενη σχέση με τον τελειόφοιτο Ολιβερ, φιλοξενούμενο στο οικογενειακό αρχοντικό. Η ταινία βραβεύτηκε με Οσκαρ. (Κοινωνική ταινία, Αρμι Χάμερ, Τίμοθι Σαλαμέ)

Τρίτη 16 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Μπάγερν Μ.-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Γερμανία όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν για τη 2η εμβόλιμη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.