"2018 MTV EMA και Nova Highlights: 01 - 17 Νοεμβρίου"...

Τελευταία ενημέρωση 31/10:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Κυριακή 4 Νοεμβρίου σε MTV και MTV Live HD στις 21:00
«2018 MTV EMA» Ζωντανή μετάδοση
Για μια ακόμα χρονιά, το MTV φέρνει στις οθόνες σας την τελετή απονομής των βραβείων MTV EMA, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς που τιμά σπουδαίες εμφανίσεις από κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Τα φετινά βραβεία θα διεξαχθούν στο Μπιλμπάο της Ισπανίας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και όπως πάντα, αναμένεται να είναι μια συναρπαστική βραδιά. Και φυσικά, είναι οι λάτρεις της μουσικής εκείνοι που αποφασίζουν τους νικητές της βραδιάς, ψηφίζοντας τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες εβδομάδες πριν το σόου.

"Nova Highlights: 01 - 17 Νοεμβρίου "…
... 
Πέμπτη 1 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE TRIBES OF PALOS VERDES» Πρεμιέρα
Οταν η Μεντίνα μετακομίζει με την οικογένειά της στην Καλιφόρνια, όλα δείχνουν ειδυλλιακά. Παλιά προβλήματα, όμως, έρχονται στην επιφάνεια κι εκείνη βρίσκει καταφύγιο σε ένα νέο πάθος: το σερφ. (Κοινωνική ταινία , Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζάστιν Κερκ)

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:00
«Ευρωλίγκα ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Ρωσία όπου και θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
« Η ΠΑΡΑΛΙΑ »
Η επιθυμία να γνωρίσει κάτι γνήσιο και άφθαρτο οδηγεί τον Ρίτσαρντ να ταξιδέψει από την Αμερική στην εξωτική Ταϊλάνδη, με ένα σακίδιο στον ώμο και με σκοπό την απόλυτη περιπέτεια... (Περιπέτεια – Θρίλερ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Βιρζινί Λεντουαγιάν)

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Μπούντουτσνοστ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Μαυροβούνιο όπου και θα αντιμετωπίσει την Μπούντουτσνοστ για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου Disney XD στις 09:30
«Ο πόλεμος των άστρων: Η αντίσταση» (Νέο επεισόδιο)
Στη νέα αυτή σειρά, η οποία λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα του «Star Wars: Η δύναμη ξυπνάει», ο νεαρός πιλότος Καζ επιστρατεύεται από τον Πο Ντάμερον να γίνει μέλος της Αντίστασης και να κατασκοπεύσει το Πρώτο Τάγμα. Στο πλαίσιο της αποστολής του, ο Καζ, μαζί με τον ΒΒ-8, μεταφέρεται σε μια τεράστια πλατφόρμα ανεφοδιασμού αεροσκαφών σε έναν μακρινό πλανήτη, όπου αναλαμβάνει καθήκοντα μηχανικού. Εκεί, ο Καζ ανακαλύπτει ότι η αποστολή του είναι πολύ πιο απαιτητική από ό,τι περίμενε.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΖΟΥΓΚΛΑ» Πρεμιέρα
Τρεις ταξιδιώτες αποφασίζουν να ακολουθήσουν έναν οδηγό στα βάθη της ζούγκλας του Αμαζονίου. Ωστόσο, αυτό που ξεκινά ως ένα περιπετειώδες ταξίδι ζωής εξελίσσεται τελικά στον απόλυτο εφιάλτη... (Αληθινή ιστορία, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Αλεξ Ράσελ)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ» Πρεμιέρα
Επιστρέφοντας στο σπίτι του με το συνηθισμένο δρομολόγιο του τρένου, ο απολυμένος πια Μάικ δέχεται μια δελεαστική πρόταση από μια μυστηριώδη συνεπιβάτιδα που τον εμπλέκει σε μια θανάσιμη συνωμοσία... (Θρίλερ δράσης, Λίαμ Νίσον, Βέρα Φαρμίγκα)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου MTV και MTV Live HD στις 21:00
«2018 MTV EMA» Ζωντανή μετάδοση
Για μια ακόμα χρονιά, το MTV φέρνει στις οθόνες σας την τελετή απονομής των βραβείων MTV EMA, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς που τιμά σπουδαίες εμφανίσεις από κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Τα φετινά βραβεία θα διεξαχθούν στο Μπιλμπάο της Ισπανίας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και, όπως πάντα, αναμένεται να είναι μια συναρπαστική βραδιά. Και φυσικά, είναι οι λάτρεις της μουσικής εκείνοι που αποφασίζουν τους νικητές της βραδιάς, ψηφίζοντας τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες τις εβδομάδες πριν το σόου.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη» (Ζ)
Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη την Ξάνθη, στον αγώνα που ολοκληρώνει την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ» Πρεμιέρα
Μία πρώην ανακρίτρια της CIA επανέρχεται στην ενεργό δράση με σκοπό να αποτρέψει μία επερχόμενη τρομοκρατική ενέργεια στο Λονδίνο. Ομως, ανακαλύπτει πως κάποιοι την έχουν έντεχνα παγιδεύσει... (Ταινία δράσης – μυστηρίου Νούμι Ραπάς, Ορλάντο Μπλουμ)

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Basketball Champions League ΑΕΚ-Φουενλαμπράδα» (Ζ)
Η ΑΕΚ υποδέχεται την ισπανική Φουενλαμπράδα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΤΗΛΕ... ΦΟΝΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ»
Ενας διαφημιστής παγιδεύεται σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, όταν κάνει το λάθος να απαντήσει σε μια κλήση, κι ένας άγνωστος στην άλλη άκρη της γραμμής απειλεί να τον σκοτώσει αν κατεβάσει το ακουστικό. (Αστυνομικό θρίλερ , Κόλιν Φάρελ, Κίφερ Σάδερλαντ)

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου National Geographic Channel HD στις 21:00
«The long road home» (Πρεμιέρα για το National Geographic Channel HD)
Η σειρά «The Long Road Home» αναβιώνει μια ηρωική μάχη επιβίωσης κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, όταν, στις 4 Απριλίου 2004, η 1η Μεραρχία Ιππικού από το Φορτ Χουντ δέχθηκε άγρια επίθεση στο προάστιο Σαντρ Σίτι της Βαγδάτης, μια μέρα που έμεινε γνωστή στα στρατιωτικά χρονικά ως «Μαύρη Κυριακή».

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΦΤΙ ΜΠΡΑΟΥΝ» Πρεμιέρα
Μετά την άγρια δολοφονία του επί σειρά ετών συνεργάτη του και θρύλου της Αγριας Δύσης Εντι Τζόνσον, ο αυθεντικός κάουμποϊ Λέφτι Μπράουν αναζητά τον ένοχο για να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης. (Γουέστερν, Μπιλ Πούλμαν, Τζιμ Καβίζελ)

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 17:15
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα» (Ζ)
Η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ» Πρεμιέρα
Ενας ειδικός πράκτορας αναλαμβάνει την προστασία ενός κοριτσιού από μια επικίνδυνη εγκληματική συμμορία του υποκόσμου. Σύντομα, όμως, αντιλαμβάνεται ότι με την κοπέλα τον συνδέει ένας βαθύτερος δεσμός... (Ταινία δράσης - επ. φαντασίας, Τζάκι Τσαν, Σόου Λο)

Σάββατο 10 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 22:10
«A COWGIRL'S STORY» Πρεμιέρα
Οταν τα ίχνη της μητέρας της εξαφανίζονται στο Αφγανιστάν, η Ντάστι νιώθει την πίστη της να κλονίζεται αλλά, με τους φίλους και τον παππού της, ενώνει όλη την πόλη για έναν ανώτερο σκοπό. (Οικογενειακή ταινία , Μπέιλι Μάντισον, Κλόι Λουκέζιακ)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι για τη 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE DISASTER ARTIST» Πρεμιέρα
Τα γυρίσματα της μίας και μοναδικής ταινίας του Τόμι Γουάιζο, ενός ηθοποιού με μεγάλο πάθος για την τέχνη αλλά με αμφισβητούμενο ταλέντο. Ο Τζέιμς Φράνκο απέσπασε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του. (Αληθινή ιστορία , Σεθ Ρόγκεν, Τζος Χάτσερσον)

Τρίτη 13 Νοεμβρίου National Geographic στις 21:50 
«Άρης 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου) 
Μέσα στα εννέα χρόνια που μεσολάβησαν από την προσεδάφισή τους στον Άρη, οι έξι αστροναύτες έχουν δημιουργήσει μια πλήρως ανεπτυγμένη αποικία. Ωστόσο, η επιστημονική αποστολή στην αποικία έρχεται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα μιας ιδιωτικής επιχείρησης, όταν μια εταιρεία εξορύξεων καταφθάνει στον πλανήτη. Μέσα από μια σειρά από αληθινά γεγονότα και συνεντεύξεις με ειδικούς, τα αντικρουόμενα συμφέροντα για την Αρκτική προσφέρουν μια οπτική στα διλήμματα που πιθανόν να προκύψουν σε περίπτωση που ο Άρης αποικηθεί στο μέλλον. 

«Πίτερ Ράμπιτ»: Ο πιο σκανδαλιάρης λαγός της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Η κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού παιδικού παραμυθιού της Μπέατριξ Πότερ, «Πίτερ Ράμπιτ», η οποία έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως με εισπράξεις εισιτηρίων που ξεπέρασαν τα 350 εκατομ. δολάρια, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στη ζώνη «Family Movie Night!», από το Novacinema2HD, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις 22:10, σε ελληνική μεταγλώττιση! Ο «Πίτερ Ράμπιτ» είναι ένας άτακτος λαγός που προσπαθεί να παρεισφρήσει και να αναστατώσει τον κήπο ενός αγρότη, μέχρι τη στιγμή που αυτός και οι φίλοι του έρχονται αντιμέτωποι με τον κ. ΜακΓκρέγκορ σε μία επική μάχη διεκδικώντας τα ίδια πράγματα: τον πανέμορφο κήπο αλλά και την εύνοια της γλυκιάς Μπι! Ο «Πίτερ Ράμπιτ» κάνει πρεμιέρα σε ελληνική μεταγλώττιση με τις φωνές των Φάνη Μουρατίδη, Αντώνη Ζαχαράτου, Χρήστου Πλαϊνη και Μελίνας Κατσακούλη. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.