BAFTA 2019 και Nova Highlights: 10 - 19 Φεβρουαρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 10/02:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 10 - 19 Φεβρουαρίου"…
...
Κυριακή 10 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός » (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 15:00 
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-ΟΦΗ» (Ζ) 
Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ για την 20ή αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου E! Entertainment στη 01:00
«Ζωντανά από το κόκκινο Χαλί: Βραβεία Grammy 2019» (Ζ) 
Η περίοδος των βραβείων επέστρεψε και, όπως πάντα, το Ε! παρευρίσκεται στις μεγαλύτερες βραδιές της βιομηχανίας του θεάματος, για να σας μεταφέρει απευθείας από το Χόλιγουντ όσα διαδραματίζονται στο κόκκινο χαλί, πάντα με τον μοναδικό σχολιασμό των διάσημων παρουσιαστών του. Στις 10 Φεβρουαρίου, το Ε! υποδέχεται τα μεγαλύτερα ονόματα του πλανήτη στο κόκκινο χαλί για την τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2019. 

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου Νovasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Αστέρας Τρίπολης-Άρης» (Ζ)
Ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Άρη στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 20ή αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου Novacinema1 HD στις 22:00
«H 72η ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ EE BRITISH ACADEMY FILM AWARDS – BAFTA»
Στην 72η τελετή απονομής βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, μεγάλοι αστέρες διεκδικούν βραβεία σε περισσότερες από 20 κατηγορίες. Μεταξύ τους, ο Γιώργος Λάνθιμος με 12 υποψηφιότητες! Οικοδέσποινα είναι η Τζοάνα Λάμλεϊ.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ» πρεμιέρα
Ενας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών ταξιδεύει στη Ρωσία για μια αγοραπωλησία. Η συμφωνία του, όμως, δεν εξελίσσεται καλά και, μαζί με τη σύντροφό του, μπλέκεται σε μια θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών. (Αστυνομικό θρίλερ ,Κιάνου Ριβς, Βερόνικα Φέρες)

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ» πρεμιέρα
Ενας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών ταξιδεύει στη Ρωσία για μια αγοραπωλησία. Η συμφωνία του, όμως, δεν εξελίσσεται καλά και, μαζί με τη σύντροφό του, μπλέκεται σε μια θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών. (Αστυνομικό θρίλερ ,Κιάνου Ριβς, Βερόνικα Φέρες)

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου National Geographic στις 21:00
«General Magic: Μια εταιρεία με όραμα» (Πρεμιέρα ντοκιμαντέρ)
Το 1990, μία νέα εταιρία με την ονομασία General Magic ξεπήδησε από την Apple. Έκανε αίσθηση στη Silicon Valley, καθώς συνοδεύτηκε από μία φημολογία σχετικά με το μυστικό της πολυαναμενόμενο project. Τέσσερα χρόνια μετά, η εταιρεία πραγματοποίησε την αποστολή του πρώτου της προϊόντος: ενός φορητού, ασύρματου προσωπικού υπολογιστή, ο οποίος ήταν ουσιαστικά ένα είδος smartphone του 1994, ακόμα και σε επίπεδο emojis. Το προϊόν απέτυχε παταγωδώς και η General Magic έκλεισε. Τώρα, σχεδόν 25 χρόνια μετά, το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ των Ματ Μοντ και Σάρα Κέρουις φέρνει στο επίκεντρο όλο το μεγαλείο του οράματος και της επιρροής της General Magic!

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου Novacinema2HD στις 20:25
«Ο ΣΚΑΘΑΡΟΖΟΥΜΗΣ»
Η Μπάρμπαρα κι ο Ανταμ έχουν μόλις αγοράσει μια υπέροχη βίλα αλλά δεν προλαβαίνουν να την χαρούν, γιατί σκοτώνονται. Ετσι, την χαίρονται ως φαντάσματα, μέχρι που το σπίτι αγοράζει μια οικογένεια! (Κωμωδία φαντασίας, Αλεκ Μπόλντουιν, Τζίνα Ντέιβις 

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00 
«Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ» πρεμιέρα
Στην τελευταία του αποστολή, ένας πιλότος έχει στη διάθεσή του μία ώρα για να παραδώσει το παράνομο φορτίο του και να καθησυχάσει το καρτέλ αλλά και τη Δίωξη Ναρκωτικών ότι όλα πάνε καλά... (Αστυνομική ταινία δράσης, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Γκρέις Γκάμερ) 

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου Novacinema3HD στις 23:00 
«THE STRANGERS: ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ»πρεμιέρα 
Η ανέμελη εκδρομή μιας τετραμελούς οικογένειας εξελίσσεται σε εφιάλτη, όταν τρεις ψυχοπαθείς με μάσκες χτυπούν μια νύχτα την πόρτα τους και τους αναγκάζουν να παλέψουν για τη ζωή τους... Ταινία τρόμου, Κριστίνα Χέντρικς, Μάρτιν Χέντερσον)

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου Νovasports2HD στις 19:30 
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος» (Ζ)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«TAXI 5» πρεμιέρα
Ενας αστυνομικός μετατίθεται από το Παρίσι στη Μασσαλία και αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον άθλιο οδηγό του θρυλικού λευκού ταξί, για να εξαρθρώσει μια συμμορία ληστών κοσμηματοπωλείων. (Κωμωδία δράσης, Φρανκ Γκασταμπίντ, Μαλίκ Μπενταλά)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-ΑΕΚ » (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου History στις 23:00
«Αδέρφια στη μάχη» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Με τουλάχιστον 20 χρόνια εμπειρίας στο στρατό και την επιβολή του νόμου, ο Ρόκο και ο Ιλάι θέλουν να συνεργαστούν και να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια βασιζόμενοι στις ικανότητες τους. Ο Ρόκο και ο Ιλάι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες του Banditos Armoury, στην ιστορική πόλη του Όγκντεν, στη Γιούτα. Ο στόχος τους είναι απλός: να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία και το πάθος τους για να γίνουν το καλύτερο κατάστημα που διαθέτει τα πάντα που σχετίζονται με στρατιωτικές ανάγκες.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΠΛΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ » πρεμιέρα
Mία ομάδα ληστών που δουλεύει για έναν αδίστακτο μαφιόζο κλέβει ένα από τα πολυτιμότερα διαμάντια του κόσμου. Ομως, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να έχουν ο καθένας το δικό του σχέδιο για τη συνέχεια. (Θρίλερ δράσης, Θέμης Πάνου, Δημήτρης Ημελλος)