Η 1η αγωνιστική της φάσης των 16 του UEFA Champions League ολοκληρώνεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV


Η 1η αγωνιστική της φάσης των 16 του UEFA Champions League ολοκληρώνεται, με τους φαν του ποδοσφαίρου να έχουν στη διάθεσή τους όλες τις συναρπαστικές μάχες που θα δοθούν στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, το διήμερο 19-20/2.
Την Τρίτη 19/2 (22.00, COSMOTE SPORT 1HD), η Λιόν αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Οι Γάλλοι επιστρέφουν στους “16” μετά το 2012, ενώ η “Μπάρσα” μετρά 15 διαδοχικές συμμετοχές. Την ίδια ημέρα στις 22.00, την παράσταση κλέβει το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μπάγερν Μονάχου (COSMOTE SPORT 2HD).
Οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα μέσα από την εκπομπή UEFA Champions League Show (20.30) με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα τελευταία νέα των δύο αντιπάλων. Παράλληλα, θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του παλαίμαχου άσου της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, στον απεσταλμένο της COSMOTE TV στο «Άνφιλντ» Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο οποίος σε ζωντανή σύνδεση θα μεταφέρει παράλληλα όλο το κλίμα και θα αποκαλύψει τις ενδεκάδες.
Η πρώτη αγωνιστική των “16” ολοκληρώνεται την Τετάρτη 20/2, με τα παιχνίδια Σάλκε-Μάντσεστερ Σίτι (22.00, COSMOTE SPORT 1HD) και Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Πριν την παράταξη των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο το “UEFA Champions League Show” θα προβάλει συνεντεύξεις του άσου της Γιουβέντους, Πάολο Ντιμπάλα, του πρώτου σκόρερ της Ατλέτικο, Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά και αναλυτικό βίντεο με τις καθοριστικές φάσεις των αγώνων της Τρίτης. Λίγο πριν τη σέντρα, οι Πάνος Μάλαμας και Σωτήρης Κωσταβάρας θα αναλύσουν τις ενδεκάδες των ομάδων και στη συνέχεια θα περιγράψουν τα ματς.
Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων κάθε ημέρας, το “UEFA Champions League Show” θα επιστρέφει στο COSMOTE SPORT 2HD με αναλύσεις, ρεπορτάζ και όλο τον απόηχο από τα Social Media.