Nova Highlights: "01 - 08 Οκτωβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 26/09:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights:  "01 - 08 Οκτωβρίου"…
...
Τρίτη 1 Οκτωβρίου Noνacinema1HD στις 22:00
«ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ» Πρεμιέρα
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ζωγράφου Βίνσεντ βαν Γκογκ στην Αρλ της Γαλλίας, όπου δημιούργησε μερικά από τα μεγαλύτερα έργα του. Ο Γουίλεμ Νταφό ήταν υποψήφιος για Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα. (Αληθινή ιστορία, Μαντς Μίκελσεν, Οσκαρ Αϊζακ)

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου Noνasports1HD στις 19:30
«Eurocup Μακάμπι Ρισόν-Προμηθέας Πάτρας» (Ζ)
Ο φιναλίστ του ελληνικού πρωταθλήματος Προμηθέας θέλει τη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Ρισόν για να μπει με το δεξί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του!
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου Noνacinema2HD στις 22:00
«ΤΖΟΥΛΙ & ΤΖΟΥΛΙΑ»
Με διαφορά μισού αιώνα, η μαγειρική συνδέει τις ιστορίες δύο γυναικών, σε μια ταινία που χάρισε στη Μέριλ Στριπ Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου και μια υποψηφιότητα για Οσκαρ στην ίδια κατηγορία. (Αληθινή ιστορία, Μέριλ Στριπ, Εϊμι Ανταμς) 


Τετάρτη 2 Οκτωβρίου FOX Life στις 21:00
«Greys Anatomy 16» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Το δημοφιλές ιατρικό δράμα που ακολουθεί την προσωπική και επαγγελματική πορεία των γιατρών στο νοσοκομείο Grey Sloan Memorial επιστρέφει για έναν ακόμα συναρπαστικό κύκλο επεισοδίων.


Πέμπτη 3 Οκτωβρίου Noνacinema1HD στις 22:00
«ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ» Πρεμιέρα
Ενας άντρας και η κόρη του είναι οι μοναδικοί επιζώντες ενός παράξενου πειράματος, σε μια διαστημική αποστολή που στόχο είχε να ανακαλύψει κάποια εναλλακτική πηγή ενέργειας σε μια μαύρη τρύπα. (Ταινία επ. φαντασίας, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ζιλιέτ Μπινός)

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου Noνasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ερυθρός Αστέρας» (Ζ)
Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου Animal Planet από τις 11:55
«World Animal Day» Αφιέρωμα
Για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων έχουμε προγραμματίσει ένα καθηλωτικό αφιέρωμα με πρωταγωνιστές τα ζώα, με συναρπαστικά ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνουν τα πάντα από συγκινητικές ιστορίες μέχρι μεγάλες περιπέτειες!

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου Noνasports1HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Βιλερμπάν-Ολυμπιακός» (Ζ)
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στη Λιόν για να αντιμετωπίσουν τη Βιλερμπάν, που επιστρέφει στην Ευρωλίγκα έπειτα από περίπου δέκα χρόνια.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου Noνacinema1HD στις 22:00
«ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ» Πρεμιέρα
Ζώντας στοιχειωμένος από τη μνήμη της νεκρής συζύγου του και της κόρης του, ένας οδηγός φορτηγού γνωρίζει μια γυναίκα που του ζητά να τη βοηθήσει να έρθει σε επαφή με τη χαμένη ψυχή της κόρης της. (Θρίλερ Νίκολας Κέιτζ, Φράνκα Ποτέντε)

Σάββατο 5 Οκτωβρίου Noνasports2HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΛ-ΑΕΚ» (Ζ)
Η ομάδα της Λάρισας υποδέχεται στο AEL FC Arena τούς «κιτρινόμαυρους» του Νίκου Κωστένογλου, που θέλουν τη νίκη!

Κυριακή 6 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«AQUAMAN» Πρεμιέρα
Ο Αρθουρ Κάρι, γιος ενός θνητού και της βασίλισσας της Ατλαντίδας, αναλαμβάνει μια αποστολή, στη διάρκεια της οποίας θα ανακαλύψει τον πραγματικό του εαυτό και το σκοπό για τον οποίο γεννήθηκε... (Περιπέτεια φαντασίας, Tζέισον Μομόα, Αμπερ Χερντ)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Άρης-Ολυμπιακός» (Z)
Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλ. Βικελίδης» την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, το οποίο αναμένεται συναρπαστικό!








Τρίτη 8 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΕΣ ΓΟΒΕΣ» πρεμιέρα
Θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς, η υπέρβαρη Γουίλ δηλώνει συμμετοχή στα τοπικά καλλιστεία κι επαναπροσδιορίζει την αξία της ομορφιάς και της φιλίας. (Κομεντί, Τζένιφερ Ανιστον, Ντανιέλ Μακντόναλντ)