Feelgood Zapping: Νέα φόρμουλα εξατομικευμένης εμπειρίας μουσικής τηλεόρασης και προσφορά με 5 νέα θεματικά πακέτα για τη Vodafone TV Ισπανίας...

Feelgood Zapping: Αναζητώντας μια εικόνα ως αναφορά τις προσφορές ευέλικτων πακέτων συνδρομητικής τηλεόρασης σε άλλες αγορές στην ευρωπαϊκή ένωση...
Η Vodafone TV ολοκληρώνει την τηλεοπτική προσφορά της με 5 νέα θεματικά πακέτα στην Ισπανική αγορά, καθώς ενσωματώνει τα νέα πακέτα της με τις θεματικές ενότητες: “Universal, Music, Sports, Adult και Hunting (Caza)” (με τιμές από € 0 έως και € 10 το μήνα). Με αυτόν τον τρόπο, η πλατφόρμα ενισχύει τη δέσμευσή της σε μια πιο ευέλικτη τηλεόραση, στην οποία ο Πελάτης πληρώνει μόνο για αυτό που θέλει να δει. Αυτή η προσφορά θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 στην Ισπανική αγορά. Επιπλέον, προστίθεται στην πλατφόρμα και μια νέα συλλογή κατ 'απαίτηση ταινιών του Canal Hollywood, η οποία ενισχύει τη σαφή στρατηγική της για τον κινηματογράφο και τις σειρές.
Nicolas A.

...
Η Vodafone TV Ισπανίας ολοκληρώνει την προσφορά της με 5 νέα πακέτα που περιλαμβάνουν εναλλακτικά αθλήματα, μουσική, διεθνή ενημέρωση, κυνήγι και περιεχόμενο για ενήλικες με τιμές από € 0 έως και € 10 / μήνα, ανάλογα με την επιλογή που έχετε επιλέξει. Έτσι, ο φορέας εκμετάλλευσης ολοκληρώνει τη δέσμευσή του να προσφέρει μια πιο ευέλικτη τηλεόραση στην οποία οι πελάτες επιλέγουν μόνο τα περιεχόμενα που τους ενδιαφέρουν πραγματικά, να παρακολουθούν τόσο στο σπίτι όσο και στην κινητικότητα.
Τα νέα πακέτα θα είναι διαθέσιμα για νέους και υφιστάμενους πελάτες της Vodafone TV από τις 18 Νοεμβρίου, στα διάφορα σημεία πώλησης της Vodafone Ισπανίας. Τα πέντε νέα πακέτα είναι τα εξής:
- Μουσικό πακέτο - Pack Música (€ 10 / μήνα): περιλαμβάνει την παγκόσμια πλατφόρμα μουσικής και ψυχαγωγίας “TIDAL”, για χορό με εκατομμύρια τραγούδια και αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως ζωντανές συναυλίες και συναντήσεις με καλλιτέχνες, καθώς και τη πλατφόρμα εξατομικευμένης εμπειρίας μουσικής τηλεόρασης “MyMTV Music” (αποκλειστικά στο Vodafone TV). Επιπλέον, οι λάτρεις της κλασσικής και σύγχρονης μουσικής μπορούν να απολαύσουν όπερες, συναυλίες, χοροθέατρο και τζαζ σε “Mezzo και Mezzo Live HD”, όλη τη μουσική POP σε “Sol Música και HIT TV”, καθώς και τα θεματικά μουσικά κανάλια γραμμικής ροής του MTV, “MTV Dance, VH1 Classic, MTV Rocks, MTV Live HD, MTV Hits, MTV Music και MTV Spain”.
- Αθλητικό πακέτο - Pack Deportes (€ 5 / μήνα): Αφιερωμένο στα εναλλακτικά αθλήματα, λάτρεις της περιπέτειας και των κινδύνων με τους κύριους διαγωνισμούς τένις, ποδηλασίας, πρωταθλήματος ράλλυ, skateboarding, surfing... και πολλά άλλα. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων τις υπηρεσίες “Eurosport 1 και 2, Fight Sports, Betis TV, Barça TV και Surf Channel”.
- Pack Universal - Πακέτο διεθνή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (€ 0 / μήνα): με προγράμματα, περιοδικά, ταινίες, ειδήσεις ... περιλαμβάνει μια σειρά από διεθνή κανάλια (CNN, BBC World, France 24, Deutsche Welle…..) και Λατινικά (TV Chile, Cubavisión και άλλα).
- Πακέτο ενηλίκων - Pack Adulto (€ 10 / μήνα): περιεχόμενο για ενήλικες όλων των ειδών που διατίθεται κατόπιν ζήτησης με την εφαρμογή Placer TV και τα κανάλια “Vivid TV Europe και Vivid TV Red”.
- Πακέτο κυνηγιού - Pack Caza (€ 7 / μήνα): μοναδικό, αποκλειστικό και αυτοπαραγωγικό περιεχόμενο 24 ωρών καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, για να ικανοποιήσει τις περιπλανήσεις των οπαδών του κόσμου του κυνηγιού, της αλιείας και της φύσης με τις υπηρεσίες “Cazavisión και Iberalia”.
….
Αυτά τα νέα πακέτα μπορούν να προστεθούν σε οποιοδήποτε από τα πέντε βασικά θεματικά πακέτα που παρουσίασε η Vodafone TV Ισπανίας τον Απρίλιο:
- Seriefans Pack (€ 10 / μήνα `η € 0 / μήνα σε συνδρομητές Unlimited One): όλες οι σειρές μέσω των SVoD πλατφορμών “HBO Ισπανίας, FOXNOW και AXN Now” και εκατοντάδες άλλες σειρές για να τις παρακολουθήσουν κατόπιν αιτήματος. Περιλαμβάνει επίσης τις υπηρεσίες γραμμικών καναλιών “TNT, Calle 13, Comedy Central, COSMO, SYFY, XTRM, FOX, FOX Life, AXN, AXN WHITE και AMC”.
- Πακέτο Serielovers (€ 20 / μήνα `η € 10 / μήνα σε συνδρομητές Unlimited One): η πιο ολοκληρωμένη προσφορά σε σειρές με όλα όσα περιλαμβάνονται στο πακέτο Seriefans, αλλά και το Amazon Prime με τις σειρές των “Prime Video, STARZPLAY και Movistar Series”.
- Cinefans Pack ( € 12 / μήνα) περιλαμβάνει ένα ευρύτατο κατάλογο με χιλιάδες ταινίες όλων των ειδών που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας: από τον ολοκαίνουριο κινηματογράφο της TCM και της SOMOS μέχρι τις τελευταίες εκπομπές του Hollywood στο Movistar Premieres και όλες τις ανεξάρτητες ταινίες του FILMIN. Περιλαμβάνει επίσης τα κανάλια “DARK και Canal Hollywood”.
- Πακετο ντοκιμαντέρ - Pack Documentales (€ 8 / μήνα): όλο το περιεχόμενο με ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγία για την επιστήμη, την περιπέτεια, την ιστορία, τη φύση, τα ταξίδια ... τόσο σε ζήτηση όσο και σε εξειδικευμένα κανάλια. Περιλαμβάνει “Historia, Odisea, Discovery Channel, la app National Geographic+, National Geographic, National Geographic Wild, Viajar, Crimen e Investigación, , Blaze, My Zen TV, Canal Cocina, Decasa” και πολλά άλλα.
- Pack Peques - Παιδικό (€ 5 / μήνα): Σειρές, προγράμματα, ταινίες και κινούμενα σχέδια, ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν να μαθαίνουν και να διασκεδάζουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες. Περιλαμβάνει τις υπηρεσίες “Disney Junior, Disney XD, Νickelodeon, Canal Panda, Nick Jr., Baby TV” και την εφαρμογή “My Nick Jr”.
Η Vodafone TV είναι η μόνη υπηρεσία που ενσωματώνει τις ΟΤΤ πλατφόρμες, όπως Amazon Prime Video, Netflix, HBO Ισπανίας και FILMIN”, τα τελευταία δύο αποκλειστικά, εκτός από όλα τα κανάλια και τις SvoD υπηρεσίες σε ταινίες και σειρές κατ απαίτηση, είναι γεγονός που καθιστά το Vodafone TV Spain την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη κινηματογράφου και σειρών στον κόσμο με περισσότερες από 12.400 ταινίες και 2.400 σειρές έτσι ώστε οι πελάτες να έχουν τη μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής περιεχομένου στην αγορά της Ισπανίας...