Nova Highlights: "10 - 17 Δεκεμβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 05/12:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova

......
Nova Highlights: "10 - 17 Δεκεμβρίου"…



Τρίτη 10 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE BEST OF ENEMIES»Πρεμιέρα
1971, Βόρεια Καρολίνα. Μία ακτιβίστρια κι ένα στέλεχος της Κου Κλουξ Κλαν δέχονται να ηγηθούν από κοινού ενός κοινοτικού συμβουλίου για την άρση του φυλετικού διαχωρισμού στα τοπικά σχολεία. (Αληθινή ιστορία, Ταράτζι Π. Χένσον, Σαμ Ρόκγουελ)

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Βίρτους Μπολόνια-Προμηθέας Πάτρας» (Ζ)
«Μάχη» κορυφής για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης δίνουν η Βίρτους Μπολόνια του Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Προμηθέας Πάτρας του Μάκη Γιατρά στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου FOX στις 21:50
«Chicago P.D. 7» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Οι πιο σκληροτράχηλοι αστυνομικοί του Σικάγο επιστρέφουν με τον 7ο κύκλο του «Chicago P.D.», το τολμηρό αστυνομικό δράμα από τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό Ντικ Γουλφ.


Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«WELCOME HOME»Πρεμιέρα
Σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση του, ένα νεαρό ζευγάρι καταφεύγει σε μια μαγευτική έπαυλη στην επαρχία της Ιταλίας, αγνοώντας την παγίδα που έχει στήσει ο διεστραμμένος ιδιοκτήτης του σπιτιού. (Θρίλερ, Εμιλι Ρατακάφσκι, Ααρον Πολ)

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 22:00
«Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός» (Ζ)
Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στη Μαδρίτη για να αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου FOX στις 21:50
«Godfather of Harlem» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Εμπνευσμένη από αληθινά πρόσωπα και γεγονότα, η σειρά «Godfather of Harlem» αναβιώνει την ιστορία του διαβόητου αρχηγού συμμορίας Μπάμπι Τζόνσον, ο οποίος, στις αρχές των 60s, επέστρεψε στην παλιά του γειτονιά μετά από 10 χρόνια στη φυλακή, την οποία όμως βρήκε υπό διάλυση. Το «Godfather of Harlem» αποτελεί μια σύγκρουση του εγκληματικού υπόκοσμου με το κίνημα υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων, στη διάρκεια της πιο ταραχώδους περιόδου στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 22:00
«Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα στo «Παλάου Μπλαουγράνα», όπου η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει μία ήττα μετά τις 12 πρώτες αγωνιστικές.


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«SAVING CHRISTMAS»Πρεμιέρα
Εχοντας γίνει αντικείμενο χλευασμού για την πίστη του στον Αγιο Βασίλη, ο μικρός Ντάνι επιστρατεύει όλη του την ευφυϊα και κάθε διαθέσιμο τεχνολογικό γκάτζετ για να αποδείξει την ύπαρξή του... (Οικογενειακή ταινία, Πάτρικ Μολντούν, Εντουαρντ Ασνερ)


Κυριακή 15 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE POST: ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ»Πρεμιέρα
Το 1971, η εκδότρια της Washington Post ρισκάρει τα πάντα για να αποκαλύψει απόρρητα έγγραφα της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με τον πόλεμο του Βιετνάμ, σε μια ταινία που ήταν υποψήφια για 2 Οσκαρ. (Αληθινή ιστορία, Μέριλ Στριπ, Τομ Χανκς)


Τρίτη 17 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«TEEN SPIRIT »Πρεμιέρα
Θέλοντας να ξεφύγει από τη διαλυμένη οικογένειά της και το μικρό νησί όπου ζει, η 17χρονη Βάιολετ προετοιμάζεται για έναν διαγωνισμό τραγουδιού, με τη βοήθεια ενός πρώην τραγουδιστή της όπερας. (Μουσική ταινία, Ελ Φάνινγκ, Αγκνιέσκα Γκροχόφσκα)

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 21:45
«Αγγλικό Λιγκ Καπ Άστον Βίλα-Λίβερπουλ» (Ζ)
Η Άστον Βίλα φιλοξενεί την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης. Το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Λίβερπουλ, αλλά σ’ έναν νοκ άουτ αγώνα, όλα μπορούν να συμβούν!