Nova Highlights: "19 - 28 Ιανουαρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 18/01:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
......
Nova Highlights: "19 - 28 Ιανουαρίου"…
...

Κυριακή 19 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00 
«ΣΑΖΑΜ!» Πρεμιέρα 
Οταν ανακαλύπτει ότι φωνάζοντας τη λέξη ‘Σαζάμ!’ μετατρέπεται σε ενήλικο υπερήρωα, ο 14χρονος Μπίλι πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τις δυνάμεις του για να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο Δρα Σιβάνα. (Κωμωδία δράσης , Ζάκαρι Λίβαϊ, Μαρκ Στρονγκ)

Κυριακή 19 Ιανουαρίου National Geographic στις 21:00 
«Αποστολή επιβίωσης με τον Bear Grylls» (Πρεμιέρα νέου κύκλου) 
Ο ειδικός της επιβίωσης Μπερ Γκριλς επιστρέφει στην άγρια φύση με μερικές από τις πιο αγαπημένες διασημότητες του Χόλιγουντ, για τον νέο κύκλο επεισοδίων της μοναδικής σειράς περιπέτειας «Αποστολή Επιβίωσης».

Κυριακή 19 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30 
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-Άρης» (Ζ) 
Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Άρη στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής έχοντας ως στόχο τη νίκη.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου Discovery Showcase HD στις 22:00
«Κυνηγοί δηλητήριου» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Κάθε χρόνο, δηλητηριώδη φίδια επιτίθενται σε περισσότερους από 100.000 ανθρώπους σκοτώνοντας αρκετούς και στέλνοντας στο νοσοκομείο ακόμα περισσότερους. Άσχετα, όμως, από αυτό το σοκαριστικό νούμερο, το θανατηφόρο δηλητήριο χρησιμοποιείται στην παραγωγή αντιδότων αλλά και σε πρωτοποριακές ιατρικές έρευνες. Η σειρά παρακολουθεί τέσσερις ομάδες κυνηγών φιδιών οι οποίοι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας τα πιο δηλητηριώδη φίδια που γνωρίζει ο άνθρωπος.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00 
«ON THE MILKY ROAD» Πρεμιέρα 
Στη διάρκεια του πολέμου, ένας άνδρας μεταφέρει καθημερινά γάλα στην πρώτη γραμμή. Η ζωή του ανατρέπεται με τρόπους που ποτέ δεν είχε φανταστεί, από την άφιξη μια μυστηριώδους Ιταλίδας. (Κομεντί φαντασίας , Εμίρ Κουστουρίτσα, Μόνικα Μπελούτσι)

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου Novasports3HD στις 17:15
«Ελληνικό πρωτάθλημα Βόλος-ΑΕΚ» (Ζ)
Ο Βόλος υποδέχεται τους «κιτρινόμαυρους» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου Novasports2HD στις 19:00
«Ευρωλίγκα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του ταξιδεύουν στην Αγία Πετρούπολη με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βιλερμπάν» (Ζ)
Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θέλει να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα από τη Βιλερμπάν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΤΕΛΙΚΟΣ» Πρεμιέρα
Λίγο πριν από έναν κρίσιμο αγώνα μπάσκετ, ο Τζέι Μπι υποχρεώνεται από τη μητέρα του να προσέχει τον παππού του, ο οποίος πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ. Τι άλλο μένει από το να τον πάρει μαζί του; (Κωμωδία, Τιερί Λερμίτ, Ραγιάν Μπενσετί)

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου NovastarsHD στις 21:30
«ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ»
Η δυνατή φιλία που δένει δύο καθηγήτριες δοκιμάζεται όταν η μία εξ αυτών, αν και μητέρα δύο παιδιών, συνάπτει ερωτικό δεσμό με ένα μαθητή της. Η ταινία προτάθηκε για 4 Οσκαρ και 3 Χρυσές Σφαίρες. (Αστυνομική ταινία, Τζούντι Ντεντς, Κέιτ Μπλάντσετ)

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου Insight TV στις 22:30
«ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ 3» (Νέο επεισόδιο)
Μια σειρά για συνηθισμένους ανθρώπους με εκπληκτικές ιστορίες και απίστευτες δεξιότητες σε μία συγκεκριμένη πολεμική τέχνη. Ποιοι πραγματικά είναι αυτοί οι άνθρωποι, με ποιον τρόπο έγιναν αυτό που είναι σήμερα; Ιστορίες θριάμβων, αποτυχιών και μαχών.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«211» Πρεμιέρα
Στη διάρκεια μίας περιπολίας ρουτίνας, ένας έμπειρος αστυνομικός, ο συνεργάτης του κι ένας αθώος πολίτης γίνονται αυτόπτες μάρτυρες της αιματηρής ληστείας μιας τράπεζας από αδίστακτους κακοποιούς... (Αστυνομική ταινία δράσης, Νίκολας Κέιτζ, Σόφι Σκέλτον)

Κυριακή 26 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ» Πρεμιέρα
Επιστρέφοντας από τις Σταυροφορίες, ο Ρομπέν του Λόξλεϊ βρίσκει τη χώρα του υπό τον ζυγό του σερίφη του Νότιγχαμ και οργανώνει μια ηρωική εξέγερση εναντίον του διεφθαρμένου αγγλικού στέμματος. (Περιπέτεια δράσης, Τάρον Ετζερτον, Τζέιμι Φοξ)

Κυριακή 26 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα φιλοξενεί τους «ερυθρόλευκους» στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής και το αποτέλεσμα κρίνεται αμφίρροπο.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου National Geographic στις 21:50
«Αποκάλυψη: Ο πόλεμος των κόσμων» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Καλοκαίρι του 1945. Αφήνοντας πίσω τους τις θηριωδίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Συμμαχικές χώρες γιορτάζουν τη νίκη και απολαμβάνουν την επιστροφή στην παγκόσμια ειρήνη. Στο παρασκήνιο της μεταπολεμικής εποχής, όμως, ετοιμάζεται μια πιο παρατεταμένη σύγκρουση ανάμεσα σε εκείνους που πρέπει να οικοδομήσουν τον κόσμο του αύριο.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ» Πρεμιέρα
Ενας ιδιωτικός ντετέκτιβ επιστρέφει στη γενέτειρά του για την υπόθεση εξαφάνισης μιας γυναίκας και ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν ιστό μυστηρίου, ψεμάτων και θανάσιμων εγκλημάτων... (Θρίλερ μυστηρίου, Φάμκε Γιάνσεν, Μπρένταν Φρέιζερ)