OSCARS’ Sundays: Οσκαρικές Κυριακές με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην COSMOTE TV

Εν όψει της 92ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR® ξεκινά στην COSMOTE TV ειδική εκπομπή αφιερωμένη στον μεγαλύτερο κινηματογραφικό θεσμό με πλούσιο ρεπορτάζ, αφιερώματα, καλεσμένους από τον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και παρουσιαστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Η εκπομπή OSCARS’ Sundays θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 17.30, ταυτόχρονα στο COSMOTE CINEMA OSCARS και στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Καλεσμένοι του πρώτου OSCARS’ Sundays στο στούντιο της COSMOTE TV είναι ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίοι θα σχολιάσουν τους υποψήφιους των αγαπημένων τους κατηγοριών και θα κάνουν προβλέψεις για τους νικητές. Επίσης, μέσα από κάθε εκπομπή, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο ρεπορτάζ με τις τελευταίες εξελίξεις πριν από τη λαμπερή βραδιά, ενώ μέσα από ειδικά βίντεο θα «γνωρίσουν» καλύτερα τους φετινούς υποψήφιους και θα ανατρέξουν σε μερικές από τις καλύτερες στιγμές παλαιότερων βραβεύσεων. Την Κυριακή 9/2, ανήμερα της τελετής απονομής, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV, η εκπομπή OSCARS’ Sundays θα δώσει τη σκυτάλη στην εκπομπή Oscars’ Night (23.00, COSMOTE CINEMA OSCARS) για όλες τις εξελίξεις, τα τελευταία προγνωστικά και ζωντανές συνδέσεις με το κόκκινο χαλί.

 - Πρεμιέρα την Κυριακή 19/1 με καλεσμένους τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου - Ταυτόχρονη προβολή στο COSMOTE CINEMA OSCARS και το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV