COSMOTE TV: το καλοκαίρι ξεκινά με το «νέο» The Twilight Zone, το πολιτικό δράμα The Salisbury Poisonings και 4 ακόμα σειρές

Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back to back στο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD, που θα είναι διαθέσιμο για όλο τον Ιούνιο
Η COSMOTE TV υποδέχεται το καλοκαίρι με νέες σειρές μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων και εταιρειών παραγωγής όπως το CBS, η Paramount και η NBC/Universal. Μεταξύ των τίτλων που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τον Ιούνιο είναι το «νέο» The Twilight Zone, το βασισμένο σε αληθινά γεγονότα The Salisbury Poisonings και το δράμα μυστηρίου Paradise Lost σε σκηνοθεσία των δημιουργών μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών επιτυχιών Ρομέο Τιρόνε (Dexter, Manifest) και Τζον Λι Χάνκοκ (Saving Mr. Banks, The Blind Side).

Όλες οι σειρές θα κάνουν πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back to back στο pop up κανάλι της COSMOTE TV, COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD, το οποίο θα ρίξει αυλαία την Τρίτη 30/6, με μαραθώνιο των δημοφιλών σειρών Love Life, The Last Kingdom (4η σεζόν), Bodyguard και Devils.

The Salisbury Poisonings: η τηλεοπτική αναβίωση του πολιτικού σκανδάλου που συγκλόνισε τη διεθνή κοινή γνώμη
Η απόπειρα δηλητηρίασης ενός Ρώσου κατασκόπου και της κόρης του με την τοξική ουσία Novichok που συγκλόνισε την κοινή γνώμη πριν από δύο χρόνια στο Σάλσμπουρι της Αγγλίας, μεταφέρεται τηλεοπτικά μέσα από το αστυνομικό δράμα The Salisbury Poisonings. Όταν οι δυο τους βρέθηκαν αναίσθητοι σε παγκάκι, ένας διπλωματικός πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία και Μ. Βρετανία είχε μόλις ξεκινήσει (Δευτέρα15/6, 19.00, αμέσως μετά την πρεμιέρα στη Μ. Βρετανία).

Ο Τζόρνταν Πιλ ξανά στη «Ζώνη του Λυκόφωτος»
Το reboot της εμβληματικής σειράς επιστημονικής φαντασίας The Twilight Zone, που έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα στην Αμερική το 1959, επιστρέφει για 2η σεζόν με νέες ιστορίες, καστ και με τον βραβευμένο με OSCAR® Τζόρνταν Πιλ (Get Out, BlacKkKlansman, Us) ξανά στο τιμόνι της παραγωγής και στον ρόλο του αφηγητή κάθε ιστορίας, ο οποίος καθιερώθηκε από τον δημιουργό της σειράς, Ροντ Σέρλινγκ. Στον νέο κύκλο επεισοδίων συμμετέχει ένα πολυπληθές καστ δημοφιλών ηθοποιών, όπως οι Τζόελ ΜακΧέιλ (Community), Μορίνα Μπάκαριν (Homeland) και Κρίστοφερ Μελόνι (Happy!) (Παρασκευή 26/6, 18.00 - λίγες ώρες μετά τις ΗΠΑ.).

Paradise Lost: Μυστήριο, τρόμος και ρομαντισμός
Η νέα γοτθική σειρά μυστήριου Paradise Lost αποτελεί μία παραγωγή της Paramount που ξετυλίγει την ιστορία ενός άσωτου γιου που αποφασίζει να αφήσει πίσω τη ζωή του στην Καλιφόρνια και να επιστρέψει στην γενέτειρά του, μια μικρή πόλη του Αμερικανικού Νότου με τη σύζυγό του. Η απόφαση του ζευγαριού, είναι μόνο η αρχή για την αποκάλυψη σκοτεινών μυστικών που θα φέρει τριγμούς στη νέα τους ζωή. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Τζος Χάρτνετ και οι υποψήφιοι για OSCAR Νικ Νόλτε και Μπάρμπαρα Χέρσεϊ (Τρίτη 23/6, 21.00).

Αστυνομική δράση και περιπέτεια με φόντο τη Βαγδάτη και τη Μ. Βρετανία
Το νέο αστυνομικό θρίλερ Baghdad Central θα μας μεταφέρει στη Βαγδάτη του 2003, όπου ο Σαντάμ έχει εξουδετερωθεί και η πόλη βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών του συνασπισμού για την προστασία της περιοχής. Εν μέσω χάους και ανομίας, ένας Ιρακινός πρώην αστυνομικός, που έχει χάσει το σπίτι και την οικογένειά του, παλεύει να κρατήσει ζωντανή την άρρωστη κόρη του. Όταν ο ίδιος συλλαμβάνεται λόγω λανθασμένης ταυτοποίησης, βασανίζεται. Ωστόσο, όλα αλλάζουν, μετά τη συνάντησή του με έναν Βρετανό που του υπόσχεται ιατρικές προμήθειες και ασφάλεια για την κόρη του, σε αντάλλαγμα για τις δεξιότητές του ως αστυνομικός στην Πράσινη Ζώνη (Πέμπτη 18/6, 23.00)

Στα άδυτα του “COBRA” (Cabinet Office Briefing Room), της ειδικής ομάδας κορυφαίων εμπειρογνωμόνων, σχεδιαστών έκτακτης ανάγκης και πολιτικών που αγωνίζεται για να εξασφαλίσει την προστασία του λαού της Μεγάλης Βρετανίας θα μας βάλει η ομώνυμη παραγωγή της NBC/Universal (Τρίτη 16/6, 22.00). Η σειρά μας συστήνει τον Πρωθυπουργό και την αρχηγό του προσωπικού του, οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίσουν δύσκολες πολιτικές καταστάσεις, παλεύοντας παράλληλα με υπερβολικά πιεσμένες προσωπικές ζωές. Όχι μόνο φέρουν το βάρος της προσδοκίας του κοινού και των αναγκών της οικογένειάς τους, αλλά πρέπει επίσης να προσέχουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους που θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε σημάδι αδυναμίας ως ευκαιρία για να «χτυπήσουν».

Επιστρέφει με καινούρια σεζόν
Στο πρόγραμμα του COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD συμπεριλαμβάνεται και η σειρά εποχής, Grantchester, που επιστρέφει με τον 5ο και τελευταίο κύκλο επεισοδίων. Στην πρεμιέρα της σεζόν τη σκυτάλη του ρόλου του ιερέα – επιθεωρητή έχει πάρει πλέον ο Τομ Μπρίτνεϊ (GREYHOUND/UnReal) (Δευτέρα 8/6, 18.00).

Αμέσως μετά την προβολή τους στο κανάλι, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (υπηρεσία COSMOTE TV PLUS) που περιλαμβάνει πάνω από 200 σειρές και 120 κύκλους σειρών.

Ειδικότερα, όσοι είναι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν ακόμα πιο εύκολα στον κατάλογο και να βρουν το είδος σειράς που τους ταιριάζει. Η νέα COSMOTE TV είναι προσβάσιμη μέσα από app στο COSMOTE TV Wi-Fi Android TV Box (με εύκολη εγκατάσταση χωρίς κεραία & καλώδια), σε smart τηλεοράσεις: Samsung, Sony και σύντομα LG και σε φορητές συσκευές (tablets, smartphones) και μέσα από browser σε PCs/laptops.