Το «φινάλε» της Premier League στην COSMOTE TV και στο COSMOTE SPORT 4K...

Αυλαία ρίχνει την Κυριακή 26/7 η Premier League με τις αγγλικές ομάδες να δίνουν στις 18.00 τις τελευταίες τους «μάχες» με φόντο τη συμμετοχή τους στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA. Ειδικότερα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K), με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την παρουσία τους στους ομίλους του UEFA Champions League, ενώ φαβορί για πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι και η Τσέλσι, που αντιμετωπίζει την -«υποψήφια» για το UEFA Europa League- Γουλβς (COSMOTE SPORT 5HD). 
Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Τότεναμ παίζει εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας (COSMOTE SPORT 6HD) σε έναν αγώνα που θα κρίνει την παρουσία της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο στο UEFA Europa League της επόμενης περιόδου. Κρίσιμες είναι και οι αναμετρήσεις Άρσεναλ-Γουότφορντ (COSMOTE SPORT 7HD), Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα (COSMOTE SPORT 8HD) και Έβερτον-Μπόρνμουθ (COSMOTE SPORT 9HD), καθώς Γουότφορντ, Άστον Βίλα και Μπόρνμουθ «φλερτάρουν» με τον υποβιβασμό.
Πριν τη σέντρα των αγγλικών αναμετρήσεων, η εκπομπή SPORTSHOW θα μας μεταφέρει τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των ομάδων (17.00, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ στις 18.00 τη σκυτάλη θα πάρει η εκπομπή SPORTSHOW Live Action (COSMOTE SPORT 1HD) για να μας παρουσιάσει την παράλληλη δράση από τα δέκα γήπεδα της Αγγλίας. Μετά την ολοκλήρωση όλων των ματς, το SPORTSHOW θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 1HD (20.00) με όλο το ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις και τις καλύτερες φάσεις των αγώνων.

Το τριήμερο 24-26/7 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της Liga NOS, με την πρωταθλήτρια Πόρτο, που προκρίθηκε στο UEFA Champions League της σεζόν 2020-21 να αντιμετωπίζει εκτός έδρας, το Σάββατο 25/7 στις 23.15, την Μπράγκα (COSMOTE SPORT 1HD) και τη δεύτερη Μπενφίκα να υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (23.15, COSMOTE SPORT 2HD).

Σαββατοκύριακο στην COSMOTE TV με την πρεμιέρα του WNBA & UFC Fight Night

Το Σάββατο 25/7 ανοίγει αυλαία το WNBA, με το πρόγραμμα της πρεμιέρας να περιλαμβάνει τη συνάντηση της ομάδας Νιου Γιορκ Λίμπερτι της Σαμπρίνας Ιονέσκου με την Σιάτλ Στόρμ, των Αll Stars Μπριάνα Στιούαρτ και Σου Μπερντ (19.00). Την ίδια μέρα στις 22.00 θα δοθεί το τζάμπολ για το παιχνίδι Φοίνιξ Μέρκιουρι-Λος Άντζελες Σπάρκς. Και οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 4HD.
Δράση υπάρχει και για τους φίλους των μαχητικών σπορ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, την Κυριακή 26/7, το κυρίως event του UFC Fight Night. Ο πρώην πρωταθλητής της κατηγορίας middleweight, Ρόμπερτ Ουίτακερ θα αντιμετωπίσει στο «οκτάγωνο» του Fight Island στο Άμπου Ντάμπι τον Ντάρεν Τιλ. Ο αγώνας θα προβληθεί στις 03.00 στο COSMOTE SPORT 7HD.