Nova Highlights: "22 Σεπτεμβρίου - 06 Οκτωβρίου"…


Τελευταία ενημέρωση 21/
09:
Nova Highlights: "22 Σεπτεμβρίου - 06 Οκτωβρίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: "22 Σεπτεμβρίου - 06 Οκτωβρίου"…
...


Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΜΟΙΡΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ» Πρεμιέρα
Με φόντο τη βαρβαρότητα του πολέμου στο Ιράκ, οι στρατιώτες Μπαρτλ και Μέρφι δημιουργούν μια δυνατή φιλία. Κι όταν η τραγωδία χτυπά τη διμοιρία τους, ο Μπαρτλ βασανίζεται από μια σκληρή αλήθεια... (Πολεμική ταινία, Τζένιφερ Ανιστον, Τόνι Κολέτ)

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου Viasat History στις 21:05
«Απαγορευμένη ιστορία 6» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Η εντυπωσιακά επιτυχημένη διεθνής τηλεοπτική σειρά επιστρέφει με τον έκτο κύκλο επεισοδίων. Εξετάζει τις αληθινές ιστορίες που αφορούν σπουδαίους θησαυρούς, θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια και πολεμικά μυστικά. Αμφισβητεί όσα νομίζουμε ότι γνωρίζουμε - μελετά ενδελεχώς και αναδιφά, ερευνά και αναλύει. Επισκέπτεται εκ νέου τις εκάστοτε τοποθεσίες, εξερευνά αρχαιολογικούς χώρους, αναζητά απόψεις και γνώμες, παρουσιάζει νέα στοιχεία και φέρνει στο φως νέα δεδομένα.


Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE GRIZZLIES» Πρεμιέρα
Σε μια μικρή αρκτική πόλη της Βόρειας Αμερικής που μαστίζεται από υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών, μία ομάδα μαθητών βλέπει διστακτικά τη ζωή της να μεταμορφώνεται όταν αρχίζει να ασχολείται με το λακρός. (Αληθινή ιστορία, Τζακ Αναουακ, Φρεντ Μπέιλι)

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου Novacinema2HD στις 00:10
«BAD BOYS»
Δύο αστυνομικοί του Μαϊάμι αναγκάζονται να ανταλλάξουν ταυτότητες για να μπορέσουν να βρουν, σε διάστημα 72 ωρών, τα ναρκωτικά που κλάπηκαν μέσα από το τμήμα τους και να συλλάβουν τους κλέφτες...(Αστυνομική, Γουιλ Σμιθ)

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 22:00
«Γαλλικό πρωτάθλημα Λιλ-Ναντ» (Ζ)
Λιλ και Ναντ αναμετρώνται στο παιχίδι που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου National Geographic στις 22:40
«Blood on the wall» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Στην Κεντρική Αμερική, ένα καραβάνι μεταναστών που αναζητά μια καλύτερη ζωή κατευθύνεται βόρεια προς τις ΗΠΑ, καθώς λαθρέμποροι μεταφέρουν ναρκωτικά και χρήματα από και προς τις δύο μεριές των συνόρων.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου Novasports2HD στις 20:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα – 3η αγωνιστική» (Ζ)
Τρίτη στροφή για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό, την ΑΕΚ να φιλοξενεί τη Λαμία, τον Άρη να αγωνίζεται κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ιταλικό πρωτάθλημα Ίντερ-Φιορεντίνα» (Ζ)
Η Ίντερ υποδέχεται τη Φιορεντίνα για τη 2η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» Πρεμιέρα
Υστερα από μια αναποδιά, ο σούπερ κατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ αναγκάζεται να στηριχτεί στον Γουόλτερ Μπέκετ, τον ευφυή βοηθό του, για να προστατεύσει τον κόσμο από μια θανάσιμη απειλή. (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Θοδωρής Σμέρος, Πάνος Αποστολόπουλος)


Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«JUMANJI: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ» Πρεμιέρα
Η παρέα επιστρέφει στο παιχνίδι για να σώσει ένα από τα μέλη της, μόνο που αυτή τη φορά οι κανόνες έχουν αλλάξει, τίποτα δεν είναι όπως το ήξεραν και η επιβίωση είναι πιο δύσκολη από ποτέ. (Κωμική περιπέτεια ,Ντουέιν Τζόνσον, Κέβιν Χαρτ 
Η διασκεδαστική περιπέτεια δράσης «Jumanji: Η επόμενη πίστα», η τέταρτη κατά σειρά ταινία της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Jumanji», με τους Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD! 
Αυτή τη φορά, η παρέα επιστρέφει στο παιχνίδι για να σώσει ένα από τα μέλη της, μόνο που τώρα οι κανόνες έχουν αλλάξει, τίποτα δεν είναι όπως το ήξεραν και η επιβίωση είναι πιο δύσκολη από ποτέ. 
Η ταινία έσπασε τα ταμεία με εισπράξεις εισιτηρίων πάνω από 800 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Τους δύο πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Τζακ Μπλακ, Κάρεν Γκίλαν και Νικ Τζόνας, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζέικ Κάσνταν.
Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! 

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΛ-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Οι «βυσσινί» υποδέχονται στο Στάδιο Αλκαζάρ τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση κρίνεται αμφίρροπη με την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος να θέλει να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν και τους Λαρισαίους να προσπαθούν να προστατεύσουν την έδρα τους.


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ» Πρεμιέρα
Στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’50, ένας μοναχικός ιδιωτικός ντετέκτιβ που πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ θα κάνει τα πάντα για να μάθει ποιος σκότωσε τον μοναδικό φίλο και μέντορά του. (Αστυνομική ταινία μυστηρίου,Εντουαρντ Νόρτον, Αλεκ Μπόλντουιν)

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου FOX Life στις 21:00
«Blue Bloods 10» (Νέο επεισόδιο)
Η νέα δραματική σειρά του FOX Life «Blue Bloods» ακολουθεί μια οικογένεια αστυνομικών, διαφορετικών γενιών, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην επιβολή του νόμου στη Νέα Υόρκη.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου Novasport1HD στις 21:45
«Αγγλικό League Cup Φάση των 16» (Ζ)
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τις ομάδες αν θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Eurocup Προμηθέας Πάτρας-Γκραν Κανάρια» (Ζ)
Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ξεκινάει την ευρωπαϊκή πορεία της για τη σεζόν 2020/2021 στην έδρα της απέναντι στην Γκραν Κανάρια.

Πέμπτη 31 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Ζάλγκιρις Κάουνας» (Ζ)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του υποδέχονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη λιθουανική ομάδα και θέλουν τη νίκη για να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση!


Πέμπτη 1 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«A ROSE IN WINTER» Πρεμιέρα
Ενας ρεπόρτερ των New York Times μελετά τη ζωή της φιλοσόφου και φεμινίστριας Ιντιθ Στάιν, η οποία αγωνίστηκε κατά του Ολοκαυτώματος και τελικά μαρτύρησε στο στρατόπεδο του Αουσβιτς. (Κοινωνική ταινία , Ζάνα Μαριάνοβιτς, Κρίστιαν Κουκ)


Πέμπτη 1 Οκτωβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«MAD MAX: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ»
Σε ένα ερημωμένο τοπίο βίας και καταστροφής, ο Μαξ επιβιώνει μέσα από μια μοναχική πορεία. Εχοντας στο κατόπι του αδίστακτους διώκτες, θα βρει μία αναπάντεχη σύμμαχο! Η ταινία βραβεύτηκε με 6 Οσκαρ. (Περιπέτεια επ. φαντασίας, Σαρλίζ Θέρον, Τομ Χάρντι)

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Χίμκι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα ταξιδεύει στη Ρωσία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χίμκι, με στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Σάββατο 3 Οκτωβρίου NR1HD στις 17:00
«Greek Pop Hits»
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες από τον χώρο της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής έρχονται στις οθόνες σας μέσα από τη συχνότητα του NR1. Απολαύστε αγαπημένα κομμάτια που μας έχουν χαρίσει σπουδαίοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους τη μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου «Παραδόθηκα σε σένα».


Σάββατο 3 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΟΟΥΝΣ» Πρεμιέρα
Το 1933, ο Ουαλός δημοσιογράφος Γκάρετ Τζόουνς, γνωστός ως ο πρώτος ξένος δημοσιογράφος που συνομίλησε με τον Χίτλερ, ταξιδεύει στη Μόσχα προσπαθώντας να πάρει συνέντευξη από τον Στάλιν... (Αληθινή ιστορία, Τζέιμς Νόρτον, Βανέσα Κέρμπι)


Κυριακή 4 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ» Πρεμιέρα
Η διαχρονική ιστορία τεσσάρων νεαρών γυναικών, κάθε μία από τις οποίες είναι αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους. Η ταινία κέρδισε ένα Οσκαρ και πέντε ακόμα υποψηφιότητες. (Romance, Σίρσα Ρόναν, Εμα Γουάτσον)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου National Geographic WILD
«Μαραθώνιος: Παγκόσμια Ημέρα Ζώων»
Το National Geographic WILD προβάλλει έναν 24ωρο μαραθώνιο στις 4 Οκτωβρίου με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Ζώων».


Τρίτη 6 ΟκτωβρίουNovacinema1HD στις 22:00
«ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ» Πρεμιέρα
Σε μια σκοτεινή, μυστηριώδη πόλη, οι ζωές δύο πληρωμένων δολοφόνων, ενός δάσκαλου, ενός επιστάτη κι ενός εγκληματία μπλέκονται γύρω από μια αινιγματική σερβιτόρα κι ένα περίτεχνο σχέδιο εκδίκησης... (Αστυνομικό θρίλερ, Μάργκο Ρόμπι, Σάιμον Πεγκ)