2020 MTV EMAs και Nova Highlights: "01 - 10 Νοεμβρίου"…


Τελευταία ενημέρωση 27/10: Nova Highlights: "01 - 10 Νοεμβρίου"…

Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
Nicolas A.
...
Nova Highlights: "01 - 10 Νοεμβρίου"…
...


Κυριακή 1 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΝΕΝΤ ΚΕΛΙ, Ο Νο1 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ» Πρεμιέρα

Ο μύθος του διαβόητου ληστή Νεντ Κέλι, σε μια ιστορία που ξεκινά από τα πρώτα του χρόνια και φτάνει μέχρι τα γεγονότα που τον οδήγησαν στον θάνατο, ενώ εξερευνά τα όρια μεταξύ καλού και κακού. (Αληθινή ιστορία , Τζορτζ ΜακΚέι, Ράσελ Κρόου)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-ΟΦΗ» (Ζ)

Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούν την ομάδα του Γιώργου Σίμου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης κρίνεται αμφίρροπο.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου Disney XD στις 15:30
«Ζουζουνοφιλαράκια για πάντα» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η ολοκαίνουρια αυτή σειρά παρουσιάζει τρία έντομα και καλούς φίλους που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους σε μια μεγάλη καινούρια πόλη, η οποία είναι πιο συναρπαστική και περιπετειώδης από οπουδήποτε αλλού έχουν πάει ποτέ. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο Λούι φτιάχνει μια πανοπλία που τον κάνει πιο αδέξιο από ποτέ. Και ο Έντι έχει μια νέα λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών!


Τρίτη 3 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΑΡΙΑ ΚΙΟΥΡΙ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» Πρεμιέρα
Ενα ταξίδι στη ζωή της Μαρίας Κιουρί, η γνωριμία της με τον, επίσης επιστήμονα, σύζυγό της και η ανακάλυψη του ραδίου, που άλλαξε την επιστήμη, τους επέφερε το βραβείο Νόμπελ και την παγκόσμια φήμη. (Αληθινή ιστορία , Ρόζαμουντ Πάικ, Ιβέτ Φόιερ)

Τρίτη 3 Νοεμβρίου Insight TV στις 22:00
«Ο απόλυτος στόχος» (Πρεμιέρα νέας σειράς)

31 ερασιτέχνιδες παίκτριες του ποδοσφαίρου από όλη την Ευρώπη έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και να προπονηθούν σαν επαγγελματίες, στον ναό του αγγλικού ποδοσφαίρου: στο προπονητικό κέντρο St George’s Park. Η τελική πρόκληση: ένας αγώνας ενάντια στην Birmingham City, κάτω από το ερευνητικό βλέμμα κυνηγών ταλέντων από όλο τον κόσμο!

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου Novacinema3HD στις 21:00
«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ»

Ο Τζέιμς Μποντ αναλαμβάνει δράση, όταν η πανίσχυρη οργάνωση SPECTRE κλέβει δύο ατομικές βόμβες και απαιτεί 100.000.000 στερλίνες για να μην πραγματοποιήσει την απειλή της. Η ταινία απέσπασε ένα Οσκαρ. (Περιπέτεια δράσης, Σον Κόνερι, Κλοντίν Οζέ)

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:00
«Ευρωλίγκα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Ολυμπιακός» (Ζ)

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Ζενίτ στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου Νovacinema1HD στις 22:00
«SON-MOTHER»Πρεμιέρα

Με τις οικονομικές κυρώσεις πλήττουν το Ιράν, μία μητέρα που έχει χάσει τον άνδρα της δέχεται μία πρόταση γάμου που θα την εξασφαλίσει οικονομικά αλλά αποτελεί απειλή την οικογένειά της. (Κοινωνική ταινία, Ράχα Κονταγιάρι, Μαχάν Νασίρι)

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας» (Ζ)

Ο Γιώργος Βόβορας και οι παίκτες του φιλοξενούν την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχοντας ως στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος Αθηνών» (Ζ)

Η ομάδα του Λάζλο Μπολόνι υποδέχεται τον Ατρόμητο στον αγώνα με τον οποίο κλείνει η πρώτη ημέρα της 8ης αγωνιστικής.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου Νovacinema1HD στις 22:00
«PERFECT NANNY»Πρεμιέρα

Μία μητέρα αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά και προσλαμβάνει μία νταντά, η οποία κερδίζει τα παιδιά και μια θέση στην οικογένεια. Λίγο μετά, όμως, η συμπεριφορά της γίνεται ανησυχητική... (Ψυχολογικό θρίλερ, Καρίν Βιάρ, Λεϊλά Μπεκτί) Κυριακή 8 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ» Πρεμιέρα
Οταν ένας διάσημος συγγραφέας βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του μετά τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο περίεργος ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν προσλαμβάνεται μυστηριωδώς για να ερευνήσει τον θάνατό του. (Αστυνομική ταινία μυστηρίου , Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Εβανς)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Άρης-ΑΕΚ» (Ζ)

Άκης Μάντζιος και Μάσιμο Καρέρα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με στόχο να φτάσει η ομάδα τους στη νίκη.


Κυριακή 08 Νοεμβρίου MTV στις 21:00
«2020 MTV EMAs» (Ζ)

Απολαύστε εκρηκτικές εμφανίσεις, μοναδικές παρουσίες και εκπληκτικούς καλλιτέχνες, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μουσικά σόου του κόσμου: την τελετή απονομής των βραβείων MTV Europe Music Awards. Μείνετε συντονισμένοι στο MTV Euro για μια συναρπαστική βραδιά, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου από τις 21:00!

Τρίτη 10 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE LAST FULL MEASURE» Πρεμιέρα
Η ιστορία του Γουίλιαμ Πίτσενμπαργκερ, ενός πραγματικού ήρωα του πολέμου του Βιετνάμ, που έσωσε περισσότερους από 60 άνδρες πριν ο ίδιος χάσει τη ζωή του, σε μια από τις πιο αιματηρές μάχες. (Αληθινή ιστορία , Σεμπάστιαν Σταν, Κρίστοφερ Πλάμερ)