Η Vevo διευρύνει παγκοσμίως τη πρόσβαση σε έξυπνες τηλεοράσεις μέσω της καινοτόμο τεχνολογία αιχμής Foxxum...


Η Vevo, η κορυφαία πλατφόρμα μουσικών βίντεο υψηλής ποιότητας, επεκτείνοντας τις προσπάθειές της για την επιστροφή των μουσικών βίντεο στο σαλόνι, διευρύνει παγκοσμίως τη πρόσβαση σε έξυπνες τηλεοράσεις μέσω της καινοτόμο τεχνολογία αιχμής Foxxum...
Nicolas A.

Η Vevo, η κορυφαία πλατφόρμα μουσικών βίντεο υψηλής ποιότητας, ανακοίνωσε σήμερα μια συνεργασία με την Foxxum, μια καινοτόμο τεχνολογία αιχμής για έξυπνες τηλεοράσεις για κατασκευαστές τηλεόρασης και παρόχους περιεχομένου. Η συμφωνία θα κάνει τον απαράμιλλο κατάλογο premium μουσικού βίντεο της Vevo διαθέσιμο σε πάνω από 20 εκατομμύρια συσκευές με δυνατότητα Foxxum.
Η συνεργασία θα φέρει τον κατάλογο Vevo σε ένα ευρύ φάσμα έξυπνων τηλεοράσεων που διαχειρίζεται η Foxxum στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νότια Αμερική. Η Vevo θα διατηρήσει τον πλήρη συντακτικό έλεγχο του περιεχομένου της, με το κοινό να έχει πρόσβαση σε τοπικό και παγκόσμιο περιεχόμενο που εξαρτάται από τη γεωγραφική τοποθεσία.
«Η προσθήκη του Foxxum ως έξυπνου συνεργάτη τηλεοπτικής κλιμάκωσης είναι μια σημαντική προσπάθεια στη στρατηγική OTT μας», δήλωσε η Bernarda Duarte, VP Business Development, Vevo. «Με την τεράστια κλίμακα που παρέχεται από το δίκτυο τηλεοπτικών συνεργατών της Foxxum, θα έχουμε την ευκαιρία να παραδώσουμε τη βιβλιοθήκη μας μουσικών βίντεο και πρωτότυπου περιεχομένου σε ακόμη περισσότερους θεατές σε όλο τον κόσμο, αξιοποιώντας σημαντικές αναπτυσσόμενες αγορές και επεκτείνοντας τις προσπάθειές μας για την επιστροφή των μουσικών βίντεο στο σαλόνι."
Η Foxxum ειδικεύεται σε προσαρμοσμένες λύσεις έξυπνης τηλεόρασης που αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία, με τους πελάτες τους, σε όλα τα στάδια της παγκόσμιας αλυσίδας αξίας ηλεκτρονικών καταναλωτών, από προμηθευτές πυριτίου έως κατασκευαστές συσκευών (OEM), μάρκες CE, χειριστές τηλεόρασης και παροχείς περιεχομένου.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Vevo. Οι χρήστες μας θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τη λαμπρή εμπειρία μουσικού βίντεο της Vevo στις έξυπνες τηλεοράσεις τους και να παρακολουθούν τη μεγάλη ποικιλία περιεχομένου μουσικού βίντεο υψηλής ποιότητας που προσφέρεται στην εφαρμογή τους. Αυτή είναι μια σημαντική προσθήκη στον premium κατάλογο εφαρμογών μας και είμαστε βέβαιοι ότι το αποτύπωμα και η εμπειρία χρήστη της πλατφόρμας μας θα ενισχύσουν το παγκόσμιο κοινό της Vevo », λέει ο Ronny Lutzi, Διευθύνων Σύμβουλος της Foxxum GmbH.