COSMOTE CINEMA Highlights "27 Νοεμβρίου - 05 Δεκεμβρίου"…


Τελευταία Ενημέρωση 21/11:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "27 Νοεμβρίου - 05 Δεκεμβρίου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.

...
COSMOTE CINEMA Highlights "27 Νοεμβρίου - 05 Δεκεμβρίου"…
...

Marianne & Leonard: Λόγια αγάπης

Είδος: Ντοκιμαντέρ Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Νικ Μπρούμφιλντ Ηθοποιοί: Λέοναρντ Κοέν, Μαριάν Ιλέν, Νικ Μπρούμφιλντ
Μια διεισδυτική ματιά στη σχέση του τραγουδοποιού Λέοναρντ Κοέν με τη Νορβηγίδα μούσα του Μαριάν Ιλέν, από την μποέμικη ζωή και τον μεγάλο έρωτά τους στην Ύδρα της δεκαετίας του ‘60 μέχρι τη διεθνή καλλιτεχνική καταξίωση του Κοέν.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 27/11 22:00 α΄προβολή

Οι Σκανταλιάρηδες

Είδος: Κιν. σχεδίων Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχοβ-Πολ
Για πάνω από 200 χρόνια, τα ξωτικά της Κολωνίας ζούσαν στις υπόγειες κατοικίες τους αποφεύγοντας κάθε επαφή με τους ανθρώπους. Μέχρι που ένα από τα πλασματάκια αποφασίζει να αναζητήσει το πεπρωμένο του στην επιφάνεια της γης...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 28/11 19:10 α΄προβολή

Θα μπορούσες ποτέ να με συγχωρέσεις;
Είδος: Βιογραφία Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Μάριελ Χέλερ Ηθοποιοί: Μελίσα ΜακΚάρθι, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Ντόλι Γουέλς
Στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει το οικονομικό αδιέξοδο, μια άλλοτε επιτυχημένη βιογράφος διασημοτήτων, που τώρα βρίσκεται σε επαγγελματικό τέλμα, στρέφεται στην απάτη και στην πλαστογραφία... Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 29/11 22:00

Dogs Don't Wear Pants

Είδος: Δραματική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Γιούκα Πέκα Βαλκεάπα Ηθοποιοί: Πέκα Στρανγκ, Κρίστα Κόσονεν, Ιλόνα Χούχτα
Αν κι έχει περάσει καιρός από τον χαμό της συζύγου του, ένας χειρουργός δεν μπορεί να ξεπεράσει τη θλίψη και τις ενοχές του... ώσπου η αναπάντεχη συνάντηση με μια γυναίκα που είναι πρόθυμη να τον 'τιμωρήσει' θα αλλάξει τη ζωή του.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 30/11 23:00 α΄προβολή


Moonbase 8 E4

Είδος: Κωμωδία Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Κράισελ Ηθοποιοί: Τζον Σι Ράιλι, Φρεντ Άρμισεν, Τιμ Χάιντκερ
Οι Καπ, Ρουκ και Σκιπ ανησυχούν όταν μαθαίνουν για τη μείωση στον προϋπολογισμό του προγράμματος και την επίδραση που αυτή θα έχει στην αποστολή τους. Όμως, μια απρόσμενη λύση ίσως να βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τη βάση τους.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE SERIES HD 01/12 21:30

Εξαφανισμένος

Είδος: Δραματική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Σορογκόγιεν Ηθοποιοί: Μάρτα Νιέτο, Ζιλ Ποριέρ, Άλεξ Μπρέντεμιουλ
Δέκα χρόνια μετά την εξαφάνιση του 6χρονου γιου της από μια γαλλική παραλία, μια γυναίκα γνωρίζει στο ίδιο μέρος ένα έφηβο αγόρι που του μοιάζει. Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους εγείρει υποψίες στο περιβάλλον τους...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 02/12 22:00 α΄προβολή

Σπέρνε τον άνεμο

Είδος: Δραματική Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ντανίλο Καπούτο Ηθοποιοί: Εσπεντίτο Κιόνα, Φελιτσιάνα Σιμπιλάνο, Κατερίνα Βαλέντε
Η 21χρονη Νίκα γυρνά στο χωριό της και βρίσκει τα οικογενειακά ελαιόδεντρα να νοσούν. Παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της, που περιμένει τις κρατικές αποζημιώσεις, η νεαρή κοπέλα ξεκινά μια σταυροφορία για τη σωτηρία των δέντρων.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 03/12 21:00 α΄προβολή


Ο βασιλιάς των λιονταριών

Είδος: Οικογενειακή Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό
Μετά τον θάνατο του βασιλιά πατέρα του, ένα λιονταράκι ζει εξόριστο. Σύντομα όμως, θα επιστρέψει για να διεκδικήσει όσα δικαιωματικά τού ανήκουν, σε ένα υποψήφιο για Όσκαρ ριμέικ της ομώνυμης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney.
COSMOTE CINEMA 1HD 04/12 21:00

Cats

Είδος: Μιούζικαλ Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Τομ Χούπερ Ηθοποιοί: Τζέιμς Κόρντεν, Τζούντι Ντεντς, Τζέισον Ντερούλο
Η φυλή των Jellicle Cats ετοιμάζεται για τον καθιερωμένο ετήσιο χορό και την ανακοίνωση του ονόματος της γάτας που θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια νέα ζωή, σε μια μεταφορά του πολυβραβευμένου μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Βέμπερ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 05/12 18:40 α΄προβολή