Η COSMOTE TV αποχαιρετά το 2022 συντροφιά με κορυφαία κινηματογραφικά αστέρια, που πρωταγωνιστούν στις πολυαναμενόμενες νέες σειρές του Δεκεμβρίου.


Δεκέμβριος στην COSMOTE TV με all-star cast σειρές: Ντέιβιντ Χάσελχοφ, Τζέσικα Τσαστέιν, Μάικλ Σάνον & Ντέιβιντ Τέναντ στις πρεμιέρες του μήνα

Η COSMOTE TV αποχαιρετά το 2022 συντροφιά με κορυφαία κινηματογραφικά αστέρια, που πρωταγωνιστούν στις πολυαναμενόμενες νέες σειρές του Δεκεμβρίου. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει το τηλεοπτικό comeback του Αμερικανού μύθου Ντέιβιντ Χάσελχοφ με την κωμωδία Ze Network. Ο θρυλικός «Ιππότης της Ασφάλτου» και γόης του Baywatch «Μιτς Μπιουκάναν» υποδύεται τον…εαυτό του σε ένα θέατρο στη Γερμανία, όταν ξαφνικά μπλέκει με πρώην εκτελεστές του Ψυχρού Πολέμου. Στη «μικρή οθόνη» θα απολαύσουμε και την ιστορία του μουσικού ντουέτου της country μουσικής, Tammy Wynette & George Jones (George & Tammy), με πρωταγωνιστές την Οσκαρική Τζέσικα Τσαστέιν και τον Μάικλ Σάνον.
Στο καλεντάρι του Δεκεμβρίου ξεχωρίζει, ακόμη, το θρίλερ Litvinenko, με τον πολυβραβευμένο Ντέιβιντ Τέναντ να «βγαίνει από τα παπούτσια» του Doctor Who και να ενσαρκώνει τον πρώην πράκτορα της KGB, Αλεξάντερ Λιτβινένκο. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η σειρά ρίχνει φως στο παρασκήνιο πίσω από τη δηλητηρίαση του Ρώσου αποστάτη, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε όλον τον πλανήτη. Τον Ντέιβιντ Τέναντ θα απολαύσουν οι τηλεθεατές και στον 3ο κύκλο της επιτυχημένης κωμικής σειράς Staged, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον υποψήφιο για Emmy, Μάικλ Σιν.
Με νέα επεισόδια επιστρέφει τον ίδιο μήνα στην COSMOTE TV η δημοφιλής σειρά The Head. Στη 2η σεζόν ο Τζον Λίντς μεταμορφώνεται ξανά σε Δρ. Άρθουρ Γουάιλντ, με στόχο να σώσει τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. Στις πρεμιέρες του Δεκεμβρίου, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν, επίσης, το εγκληματικό δράμα Jerusalem, καθώς και την τηλεοπτική μεταφορά του best-seller της Κέιτ Άτκινσον, Life After Life.
Κάθε νέο επεισόδιο των σειρών, αμέσως μετά ή ταυτόχρονα με την προβολή του στα κανάλια (COSMOTE SERIES HD, COSMOTE SERIES MARATHON HD), θα είναι διαθέσιμο on demand, για δωρεάν θέαση οποιαδήποτε στιγμή. Ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της νέας τους σεζόν, θα διατεθούν στην δωρεάν on demand υπηρεσία και οι προηγούμενοι κύκλοι των σειρών.

Ακολουθούν αναλυτικά οι πρεμιέρες του Δεκεμβρίου.
Ze Network
Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ ταξιδεύει στη Γερμανία για να πρωταγωνιστήσει σε μια μεγάλη παραγωγή στο Ανατολικό Βερολίνο. Τελικά διαπιστώνει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενε. Η παραγωγή βρίσκεται στο επίκεντρο μιας διεθνούς συνωμοσίας που συνδέεται με πρώην δολοφόνους που έδρασαν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο: Δευτέρα 12/12, 23.00, COSMOTE SERIES HD.

George & Tammy
Η περίπλοκη σχέση και η εξέλιξη της καριέρας του διάσημου ζευγαριού της country μουσικής, Tammy Wynette & George Jones, βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας μίνι δραματικής σειράς George & Tammy. Τζέσικα Τσαστέιν και Μάικλ Σάνον «κρατούν» τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ τη σειρά υπογράφει σκηνοθετικά ο Τζον Χιλκοουτ (The Road).
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αμερική: Δευτέρα 5/12, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

Litvinenko
Μίνι σειρά βασισμένη στην πραγματική ιστορία δολοφονίας με δηλητήριο του Αλεξάντερ Λιτβινένκο, ενός ανθρώπου που κατήγγειλε τη ρωσική κυβέρνηση για διαφθορά και τόλμησε να συγκρουστεί ανοιχτά με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Η σειρά ακολουθεί τους αξιωματικούς της Scotland Yard, σε μια από τις πιο περίπλοκες και επικίνδυνες έρευνες στην ιστορία της μητροπολιτικής αστυνομίας.
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αγγλία: Παρασκευή 16/12, COSMOTE TV PLUS.

The Head (2η σεζόν)
Ο μέντορας και εκπαιδευτής Δρ. Άρθουρ Γουάιλντ επιστρέφει για να σώσει τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή, με οποιοδήποτε κόστος. Για ακόμη μια φορά στα σχέδιά του θα βρεθεί εμπόδιο η Δρ. Μάγκι Μίτσελ, που συνεχίζει να ζητά εκδίκηση. Mε τη νέα έρευνα να διαδραματίζεται μέσα σε ένα εμπορικό πλοίο στη μέση του ωκεανού, κανείς δεν είναι ασφαλής.
Πρεμιέρα με τριπλό επεισόδιο 24 ώρες μετά το εξωτερικό: Παρασκευή 23/12, 21.00, COSMOTE SERIES HD & COSMOTE TV PLUS.
Jerusalem
Ο Αμίρ είναι ένας αστυνομικός στην κοσμοπολίτικη συνοικία της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ. Όταν δύο ιερές γιορτές στο μουσουλμανικό και το εβραϊκό ημερολόγιο πέσουν την ίδια μέρα, κάποιοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή την τέλεια συγκυρία και να πυροδοτήσουν έναν πόλεμο.
Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back-2-back: Σάββατο 3/12, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD.

Staged (3η σεζόν)
Ο 3ος κύκλος της πολυβραβευμένης κωμικής σειράς είναι γεγονός. Ο Μάικλ Σιν και ο Ντέιβιντ Τέναντ ενσαρκώνουν τους εαυτούς τους και πρωταγωνιστούν ως δυο ηθοποιοί που έχουν πέσει… θύματα του COVID 19. Καθώς το έργο τους έχει «παγώσει» εξαιτίας της πανδημίας, ο σκηνοθέτης τους τούς πείθει να συνεχίσουν τις πρόβες online.
Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back-2-back: Παρασκευή 16/12, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD.
Life After Life
Μια χιονισμένη νύχτα του 1910, η Ούρσουλα Τοντ γεννιέται και πεθαίνει πριν προλάβει να πάρει την πρώτη της ανάσα. Την ίδια νύχτα ξαναγεννιέται, αλλά αυτήν τη φορά επιζεί. Όσο η ζωή της Ούρσουλα προχωρά, εκείνη περιηγείται στα βαρυσήμαντα γεγονότα του 20ου αιώνα, μέσα από 2 παγκόσμιους πολέμους, την ισπανική γρίπη και μια συνάντηση με τον Χίτλερ. Η συναρπαστική μεταφορά του μυθιστορήματος best-seller της Κέιτ Άτκινσον αφηγείται μια εξαιρετική ιστορία για την έννοια της μοίρας και των δεύτερων ευκαιριών. Τη σειρά υπογράφουν ο βραβευμένος σεναριογράφος Bash Doran (Traitors) και ο σκηνοθέτης του υποψήφιου για Όσκαρ Brooklyn, John Crowley. Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο: Τετάρτη 21/12, 22.00, COSMOTE SERIES HD.
Viola Come Il Mare
Η Βάιολετ Βιτάλε μετακομίζει από το Παρίσι πίσω στο Παλέρμο, για να αναζητήσει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Η Βάιολετ έχει ένα χάρισμα όταν κοιτάζει ένα άτομο, καθώς βλέπει χρώματα να αναδύονται ανάλογα με τα συναισθήματά του: φόβο, χαρά, πόνο. Πίσω από το χάρισμα που ονομάζεται «συναισθησία» όμως, κρύβει ένα μεγαλύτερο μυστικό σχετικά με τον πραγματικό λόγο της επιστροφής της στο Παλέρμο.
Πρεμιέρα: Τρίτη 20/12, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

Spirit of Winter
Ένα σκοτεινό και ανατριχιαστικό ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Οντρέ Φλερό, βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα της Λόρα Καζίσκι «Mind of Winter». Πρωταγωνίστριες της ιστορίας είναι η μυθιστοριογράφος Νάταλι Γουέμπερ και η έφηβη υιοθετημένη κόρη της, οι σχέσεις των οποίων δοκιμάζονται συνεχώς. Παράλληλα, έχουν να διαχειριστούν και μία παράξενη «σκιά» που εμφανίζεται μετά από ένα ανώνυμο και βουβό τηλεφώνημα.
Πρεμιέρα και με τα 3 επεισόδια: Τετάρτη 7/12, 21.00, COSMOTE SERIES HD.

Duncanville (3η σεζόν)
Η animated σειρά Duncanville επιστρέφει με την τελευταία σεζόν και τον 15χρονο έφηβο Ντάνκαν Χάρις να μπλέκει σε νέες γκάφες. Στο μικροσκόπιο μπαίνουν ο πατέρας του, που προσπαθεί να γίνει ένα καλύτερο πρότυπο για τον γιο του, η μητέρα του που ονειρεύεται να γίνει ντετέκτιβ και οι αδερφές του Κίμπερλι και Τζινγκ. Η σειρά φέρει την υπογραφή της Έιμι Πόλερ (Saturday Night Live, Parks and Recreation) και του Μάικ Σκάλι, παραγωγού του εμβληματικού The Simpsons.
Πρεμιέρα με τριπλό επεισόδιο: Πέμπτη 24/12, 23.00, COSMOTE SERIES HD.

The Pact (2η σεζόν)
Η υποψήφια για BAFTA σειρά επιστρέφει με νέο καστ. Στη νέα σεζόν παρακολουθούμε την ιστορία οικογενειών, που έρχονται αντιμέτωπες με ξένα πρόσωπα, τα οποία τις πολιορκούν. Καθώς οι ζωές τους ξεφεύγουν από τον έλεγχο, μια τρομερή συμφωνία φαίνεται ως η μόνη λύση προς τη σωτηρία.
Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back-2-back: Παρασκευή 9/12, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD.

The Beauty Queen of Jerusalem
Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η σειρά τοποθετείται το 1919 και παρουσιάζει τη ζωή της οικογένειας Armoza. Για αρκετές δεκαετίες και γενιές, η δυναμική της οικογένειας εξελίσσεται μέσα στον χρόνο, βιώνοντας ιστορικά γεγονότα που καθόρισαν την εξέλιξη του κόσμου.
Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back-2-back: Παρασκευή 30/12, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD.

I Hate Suzie (2η σεζόν)
Η σειρά αφηγείται τη ζωή της ηθοποιού Σούζι Πικλς, όταν εκείνη ανατρέπεται έπειτα από τη διαρροή προσωπικών της φωτογραφιών. Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε «1 από τα 8 στάδια του τραύματος» που βιώνει η πρωταγωνίστρια, καθώς και στην πορεία των 5 σταδίων της θλίψης.
Πρεμιέρα 48 ώρες μετά την Αγγλία: Πέμπτη 22/12, COSMOTE TV PLUS.