Mad TV: Fashion Rocks Weekend


To Σαββατοκύριακο 11 & 12 Οκτωβρίου, η μόδα και η μουσική γίνονται ένα στο Mad! Αγαπημένοι Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές, διάσημα μοντέλα, fashion video clips και όλη η elite του κόσμου της μόδας δίνουν ένα fashionable ραντεβού στο Mad TV.
Την Κυριακή στις 20:00 το Fashion Rocks Show έρχεται αποκλειστικά στο Mad TV από τo Royal Albert Hall στο Λονδίνο! Channel, Armani, Versace, Dolce & Gabbana, Stella McCartney, Marchesa, Valentino και άλλοι hot on top fashion designers θα παρουσιάζουν τις νέες δημιουργίες τους και τα απόλυτα trends ενώ ταυτόχρονα οι θεατές θα απολαμβάνουν live τους Joss Stone, Lily Allen, Iggy Pop, Roisin Murphy, Timbaland, Shirley Bassey, Razorlight και Alicia Keys σε μοναδικές on stage ερμηνείες. Τη βραδιά παρουσιάζουν ο Samuel L Jackson και η Uma Thurman, ενώ σε μαι απο τις σπάνιες εμφανίσεις της θα δούμε και την Whitney Houston.
Επίσης, το Σάββατο στις 18:00 και την Κυριακή στις 12:00 σε επανάληψη, μη χάσετε την εκπομπή «X-Rays: Music In Fashion» αφιερωμένη στη σχέση μουσικής και μόδας έτσι όπως εκφράστηκε από τα σημαντικότερα fashion icons από τα 70’s μέχρι σήμερα.
Και συνεχίζουμε... δείτε fashion tips, πολλά video clip με κεντρικό θέμα μόδα, fashion reports και πολλά άλλα, όπως δηλώσεις σημαντικών Ελλήνων σχεδιαστών μόδας και fashion editors! Τέλος μη χάσετε τo Σάββατο στις 20:00 το δικό μας, MAD Top 10 Fashion.
Fashion Rocks Weekend-Σαββατοκύριακο 11 & 12 Οκτωβρίου-μόνο στο Mad TV γιατί η μουσική είναι μόδα και η μόδα είναι μουσική!