Η νέα πρόταση στην τηλεόραση ονομάζεται MTV… και μιλάει νεανικά!


Το MTV γιορτάζει την άφιξή του στην Ελλάδα με συναυλία που θα συμμετέχουν οι R.E.M., Kaiser Chiefs, Gabriella Cilmi, C:REAL, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, με Ελεύθερη Είσοδο για όλους!
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του MTV, του μουσικού ψυχαγωγικού καναλιού, που εκπέμπει ελεύθερα στην Αττική από την 1η Σεπτεμβρίου, σε συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή εκπροσώπων του καναλιού, καθώς και υψηλόβαθμων στελεχών από το διεθνές δίκτυο, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.
Από το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, το ελληνικό MTV παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες στιγμές του MTV διεθνώς και ανεβάζει τη θερμοκρασία στους δέκτες μας.
Πολλή μουσική με MTV εκπομπές όπως το MTV Live με Amy Winehouse και Shakira, MTV Unplugged με Bon Jovi, τα MTV Video Music Awards 2008, τα MTV Movie Awards 2008 και τα Europe Music Awards 2007. Επίσης, «ακόμα περισσότερα» από μουσικές εκπομπές με αφιερώματα, συνεντεύξεις, backstage video clips αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως Madonna, Jennifer Lopez και Britney Spears, μουσικό «ημερολόγιο» με Enrique Inglesias, MTV Vaults με Justin Timberlake και U2 και πολλά άλλα.
Με ένα μοναδικό πρόγραμμα χωρισμένο σε θεματικές ζώνες, το ελληνικό MTV από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου έρχεται να διαμορφώσει τη νέα μουσική lifestyle πραγματικότητα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα το τηλεοπτικό πρόγραμμα του MTV διαμορφώνεται ως εξής:
• Ψυχαγωγία/ Glamour/ Διασημότητες:
Cribs, My Super Sweet Sixteen, Newlyweds, Room Raiders, 8th & Ocean, Trippin’, Made, A Shot at Love with Tila Tequila, Buzzin
• Extreme: Jackass, Celebrity Death Match
• Διασκέδαση (Fun): Pimp My Ride, Punk’d, Scrubs, South Park
• Μουσική: MTV Live, Diary, Fab Life of…, Hit List Hellas, European Top 20, US Top 20, Rock Chart, Dance Floor Chart, Making of the Video, MTV Vaults, Essential
• MTV Main Events: VMA’s, EMA’s, MTV Movie Awards
Το συναρπαστικό πρόγραμμα του ελληνικού MTV έρχεται από το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, μέσα από την ψηφιακή συνδρομητική τηλεόραση της nova, στη θέση 603, στους δέκτες όλων των Ελλήνων συνδρομητών, ενώ στη θέση 503 στους δέκτες των Κύπριων συνδρομητών.
Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο διαδικτυακό τόπο http://www.mtv.gr/ όπου οι MTV fans θα ενημερώνονται για το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τα τελευταία μουσικά showbiz νέα από όλο τον κόσμο, τα events, και τις συναυλίες του MTV στην Ελλάδα, ενώ θα διαμορφώνουν τα μουσικά charts ψηφίζοντας τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.
Άλλωστε το διαδίκτυο αποτέλεσε ένα από τα βασικά οχήματα για την πραγματοποίηση του MTV Search, της πρώτης σειράς εκδηλώσεων που σηματοδότησε την άφιξη του ελληνικού MTV. Ένα μοναδικό πανελλήνιο διαγωνισμό που για δύο μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο, παρείχε τη δυνατότητα στους πιο «τρελαμένους» sui generis παρουσιαστές να θέσουν υποψηφιότητα για MTV VJs.
Παράλληλα, το ελληνικό MTV γιορτάζει την άφιξή του με σειρά εορταστικών εκδηλώσεων. Ειδικότερα, διοργανώνεται ένα συναρπαστικό 7ήμερο, το MTV Music Week. Από την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 4 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν σε 17 σημεία σε όλη την Αθήνα, 31 events, με 50 καλλιτέχνες, 20 ζωντανά shows, ελεύθερα για όλο το κοινό! Δεκάδες εναλλακτικές δραστηριότητες, live εμφανίσεις καλλιτεχνών και groups, happenings, mini shows, DJ sets και club events θα κάνουν τον Κεραμεικό, το Θησείο και κάθε γωνιά της Αθήνας, να κινείται σε ρυθμούς MTV. Ξεχωριστές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις για όλους, έχουν ετοιμάσει το Vodafone CU, η Sony Ericsson και η Heineken.
Με την ένταση να ανεβαίνει, η εορταστική περίοδος για την άφιξη του καναλιού κορυφώνεται με το MTV GR DAY στις 5 Οκτωβρίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Με πρωταγωνιστές τους R.E.M., τους Kaiser Chiefs, την Gabriella Cilmi και τους C:REAL, το MTV θα πραγματοποιήσει αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό μια ξεχωριστή μουσική συναυλία, με ελεύθερη είσοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το MTV GR DAY πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά, όχι μόνο από το ελληνικό MTV, άλλα και από τέσσερα ευρωπαϊκά δίκτυα, αυτά της Ισπανίας, Πορτογαλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Παράλληλα, η εικόνα της μεγάλης μουσικής γιορτής MTV GR DAY θα μεταφερθεί μέσα από το δίκτυο του MTV σε όλο τον κόσμο.
Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του MTV, η Γενική Διευθύντρια του ελληνικού MTV, κ. Ζαμπία Μαντζουράτου δήλωσε: «Το MTV ανοίγει ένα παράθυρο σε ένα νέο τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Τώρα πια μπορεί και το Ελληνικό κοινό να συμμετάσχει σ’ αυτό το μοναδικό ταξίδι. Η στρατηγική και φιλοσοφία του MTV για τη μουσική και «πολλά περισσότερα» αντανακλάται στους τρεις κεντρικούς άξονες του καναλιού, την τηλεόραση (on air), το διαδικτυακό τόπο mtv.gr (online) και τις εκδηλώσεις (on the ground).»
Στη συνέχεια, ο κ. Antonio Campo Dall΄ Orto, Διευθύνων Σύμβουλος MTV South Eastern Europe και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος των Music Brands στο Διεθνές δίκτυο του MTV δήλωσε: «Το κανάλι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση της ελληνικής μουσικής στο εξωτερικό, καθώς μέσα από εκδηλώσεις και θεσμούς του MTV, όπως αυτή των MTV Europe Music Awards, συμμετέχουν και προβάλλονται έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα ενώ παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο»...

Συντονιστείτε στο ελληνικό MTV και γίνετε μέλος της μεγαλύτερης μουσικής οικογένειας στον κόσμο!

(Δελτίο Τύπου - MTV)


Διαβάστε ακόμη: Μουσική εισβολή στις οθόνες…
http://rexsat5.blogspot.com/2008/09/blog-post_24.html