"Κλιματικά Ουδέτερη" η συναυλία του MTV !!


Το MTV έχοντας ως πρωτεύων στόχο την ενημέρωση του κοινού του σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, στις 5 Οκτωβρίου 2008 με την συνεργασία του Centre for Sustainability and Excellence (CSE) και τον οργανισμό myclimate , και θα πραγματοποιήσει την πρώτη «Κλιματικά Ουδέτερη Συναυλία» στην Ελλάδα . Το CSE θα υπολογίσει τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου οι οποίες θα εκπεμφθούν κατά την διάρκεια της συναυλίας βάση επιστημονικών μεθοδολογιών και μέσω του myclimate θα αντισταθμίσει τους ρύπους βάση των διεθνών Standards ενώ παράλληλα θα εκδώσει ειδικό πιστοποιητικό.

Με πρωταγωνιστές τους R.E.M., τους Kaiser Chiefs, την Gabriella Cilmi και τους C:REAL, το MTV θα πραγματοποιήσει αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό μια ξεχωριστή μουσική συναυλία, με ελεύθερη είσοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το MTV GR DAY πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά, όχι μόνο από το ελληνικό MTV, άλλα και από τέσσερα ευρωπαϊκά δίκτυα, αυτά της Ισπανίας, Πορτογαλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Παράλληλα, η εικόνα της μεγάλης μουσικής γιορτής MTV GR DAY θα μεταφερθεί μέσα από το δίκτυο του MTV σε όλο τον κόσμο.

Το MTV GR DAY θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή της Di Di Music σε τοπικό επίπεδο και των χορηγών, Vodafone CU το οποίο θα βρίσκεται εκεί με πολλές εκπλήξεις, συλλεκτικά δώρα και happenings, Sony Ericsson που θα είναι εκεί για να μεταδώσει μοναδικές μουσικές εμπειρίες και να δώσει τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να κερδίσουν μοναδικά δώρα και Heineken, που δε θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή της επίσημης έναρξης του MTV στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας, για μία ακόμα φορά, ότι παραμένει πιστή στη μουσική της παράδοση που τη θέλει να συνδέεται με τα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το MTV θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την υποστήριξή της, το Δήμο Αθηναίων, την Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Ο.Α.Σ.Α όπου πρόκειται να παρατείνει τα δρομολόγια των εταιρειών ΤΡΑΜ Α.Ε., Ε.ΘΕ.Λ., Η.Λ.Π.Α.Π., και Α.Μ.Ε.Λ. Α.Ε. προκειμένου να διευκολύνει το αθηναϊκό κοινό κατά την αποχώρηση του από τη συναυλία (για το πλήρες πρόγραμμα επισκεφτείτε το www.tramsa.gr)


http://www.mtv.gr/Default.aspx?pid=6&la=1&newid=170