Πρεμιέρα FOXlife στην Νova, από τις αρχές Μαρτίου…


Aπό το Μάρτιο, οι συνδρομητές της nova θα έχουν πρόσβαση στο FOXlife, το ψυχαγωγικό κανάλι με τις καλύτερες ξένες σειρές σε πρώτη προβολή. To FOXlife, το ψυχαγωγικό κανάλι της FOX International Channels, έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της nova, στη θέση 205, από τις αρχές Μαρτίου. Το πρόγραμμά του καναλιού, με άξονα το ποιοτικό ψυχαγωγικό περιεχόμενο, θα είναι διαθέσιμο και στα 4 πακέτα συνδρομής της nova, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προβάλλοντας τις καλύτερες σειρές διεθνώς με ελληνικούς υπότιτλους.

Το FOXlife, το οποίο απευθύνεται κυρίως στο κοινό 25-45 ετών με έμφαση στις γυναίκες, είναι ένα από τα 17 συνδρομητικά κανάλια που διανέμει η FOX International Channels, η θυγατρική της News Corporation που διαχειρίζεται συνδρομητικά κανάλια και διαδικτυακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες παγκοσμίως.

Στo FOXlife προβάλλονται σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση σχεδόν ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Ευρώπη και Αμερική, οι τελευταίοι κύκλοι των γνωστών και αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών Desperate Housewives και Grey’s Anatomy. Επίσης σειρές όπως τo Criminal Minds, Dirt, Private Practice, Brothers and Sisters, Ellen, Dirty Sexy Money, Raising The Bar, Day Break, Pepper Dennis και Kevin Hill, κυριαρχούν στο prime-time του FOXlife. Παράλληλα υπάρχουν και αποκλειστικά προγράμματα με όλα τα νέα της διεθνούς showbiz, όπως το Hollywood Magazine, Red Carpet Reporter, Fabulous Life of… και τα Studio Portraits, με βιογραφίες των διαχρονικά μεγαλύτερων σταρ. (Δελτίο Τύπου)
Η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Multichoice Managing Director δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που το Foxlife προστίθεται στην οικογένεια της nova. Για μία ακόμη φορά τηρούμε την υπόσχεση που έχουμε δώσει στους συνδρομητές μας, να προσφέρουμε πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα από όλον τον κόσμο!»

Ο κος Jesus Perezagua, πρόεδρος της FOX International Channels Europe, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με τη nova, αυξάνοντας έτσι τη διανομή του FOXlife στην Ελλάδα. Το κανάλι θα ευχαριστήσει τους συνδρομητές της nova,, προσφέροντας τους ποικιλία από τις πιο σύγχρονες ψυχαγωγικές παραγωγές διεθνώς. Παράλληλα, υπογραμμίζεται η πρόθεση της FOX International Channels να επεκταθεί σε αναπτυσσόμενες Ευρωπαϊκές αγορές, έναν από τους κύριους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας.”