Έφυγε ο King of Pop – Michael Jackson…





Ακούγεται απίστευτο ή σαν ένα πραγματικά κακόγουστο αστείο αλλά είναι αλήθεια, δυστυχώς. Εχθές το απόγευμα ο Jackson βρέθηκε από ανθρώπους του προσωπικού του αναίσθητος σε δωμάτιο στο σπίτι του στο Bel Air, για να εκπνεύσει τελικά κατά τη μεταφορά του προς το νοσοκομείο UKLA Medical Center, όπου και οι γιατροί απλά πιστοποίησαν το θάνατο του.
Το να αποτιμήσεις τι σημαίνει πραγματικά ο θάνατος του Michael Jackson είναι κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει πραγματικά δύσκολο. Ακόμα και μέσα στη δίνη των παραφερναλίων που μόνο με τη μουσική δεν είχαν σχέση και που κινήθηκε τα τελευταία χρόνια, και πάλι τον τίτλο του βασιλιά της pop δεν κατάφερε να τον σφετεριστεί κανείς και ακόμα περισσότερο να αμφισβητήσει. O Jackson τον είχε κερδίσει επάξια, χωρίς καν ανταγωνιστές. Ακόμα και οι επικριτές του στέκουν με θαυμασμό μπροστά στο Thriller, και δε μιλάμε φυσικά για την εμπορική χροιά του ζητήματος αλλά για τις συνθέσεις και το ανελέητο groove που κάτω από την εποπτεία του Quincy Jones παρέδωσε στην υφήλιο.
Αν και ουσιαστικά ολογραφική εικόνα τα τελευταία χρόνια εντούτοις προετοιμαζόταν όπως είχαμε αναφέρει για μεγάλη επιστροφή με συναυλίες στο Λονδίνο που είχαν προγραμματιστεί να φτάνουν μέχρι και στις αρχές του επόμενου έτους. Αυτό το διάστημα έκανε εντατικές πρόβες στο Los Angeles, με στόχο τις προαναφερθείσες εμφανίσεις.

Ο Michael Jackson είχε πρωτοαντικρύσει τον κόσμο στις 25 Αυγούστου του 1958 στο Gary της Ιντιάνα.
(From Avopolis)


Από νωρίς το πρωί, τα περισσότερα θεματικά κανάλια του Βρετανικού MTV και του Ελληνικού MTV, ζουν στους αποχαιρετιστήριους ρυθμούς του Θρυλικού Michael Jackson…

Nicolas A.