MTV+: Το πιο νεανικό κανάλι της πόλης, σύντομα σε ρυθμούς Θεσσαλονίκης…

Το νέο μέλος της οικογένειας του MTV στη Βόρεια Ελλάδα, MTV+, παρουσίασε το «φρέσκο-στημένο» πρόγραμμα του σε συνέντευξη Τύπου (που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου), στο ξενοδοχείο Electra Palace.
Τα στελέχη του καναλιού αναφέρθηκαν στο πλούσιο και ζουμερό πρόγραμμα του MTV+, που θα προσφέρει μια τηλεοπτική σεζόν γεμάτη από πρωτοποριακές νεανικές σειρές και πολύ μουσική. Σύντομα θα αναζητήσει στη Θεσσαλονίκη «φρέσκα» πρόσωπα, sui generis παρουσιαστές, που θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές του MTV+ τον πιο δυνατό παλμό της πόλης. Πιστό στην ανάδειξη νέων ταλέντων, το MTV ανακοίνωσε τη διεξαγωγή VJ casting για να καλωσορίσει καινούργια πρόσωπα στην τηλεοπτική οικογένεια του, τα οποία θα προκύψουν από το διαγωνισμό του MTV Search. Η άφιξη του MTV στη Θεσσαλονίκη, θα κορυφωθεί πανηγυρικά με ένα μεγάλο πάρτυ, με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες, εκπλήξεις και δρώμενα, που θα ξεσηκώσει ολόκληρη την πόλη! Μια μεγάλη γιορτή για να καλωσορίσουν οι νέοι της πόλης, το δικό τους MTV! Στο καινούργιο μουσικό, ψυχαγωγικό και lifestyle κανάλι, που εκπέμπει ελεύθερα (free on air) στη Θεσσαλονίκη από τις 18 Οκτωβρίου, οι τηλεθεατές από τα μέσα Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν νέες παραγωγές του παγκόσμιου δικτύου του MTV σε μαραθώνιες βραδιές, με σειρές όπως: America’s The Most Smartest Model, Taking the Stage και Scream Queens. Αντίστοιχα, θα προβάλλονται οι μουσικές ζώνες του MTV: Wake Up, Pure Morning, Your Noise, Insomnia, Party Zone και Chill Out Zone. Από τον Ιανουάριο του 2010 το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει - ταυτόχρονα με το παγκόσμιο δίκτυο του MTV, το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει καινούριες εκπομπές και σειρές, video clips, αλλά και φρέσκες ειδήσεις από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της showbiz. Ικανοποιώντας το αίτημα των νέων της πόλης, το MTV+ θα προσφέρει «φρέσκο-στημένες» τηλεοπτικές επιλογές, που υπόσχονται να «ταράξουν» τα δεδομένα ψυχαγωγίας και θα αποτελέσουν τη σταθερή επιλογή τους. Το πρόγραμμα του MTV της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα «παράθυρο» στον κόσμο, μεταφέροντας στους δέκτες μας όλες τις σύγχρονες, νεανικές, πρωτοποριακές και ολοκαίνουργιες εκπομπές, shows και σειρές. Ένα εξαιρετικά νεανικό περιεχόμενο, που θα αποτελέσει τη σταθερή προτίμηση της νεολαίας και όχι μόνο. Stay tuned στο MTV+ … το πιο νεανικό κανάλι της πόλης - που υπόσχεται να σας καθηλώσει.

Blog-Σχολιο: Με την άνοδο του MTV στη Θεσσαλονίκη, αυξάνει η διαφημιστική δύναμη του καναλιού … Από τις αρχές του 2010, θα γίνει απόλυτη ταύτιση των επεισοδίων ψυχαγωγικών προγραμμάτων με Αθήνα. Ενω Θα υπάρξει αναδιάρθρωση των κατευθυντικων πάνελ κεραιών, ώστε να καλύπτουν καλύτερα τις περιοχές για τις οποίες απευθύνονται… Έτσι ο Χορτιάτης (στο 44 UHF) αναμένεται να στοχεύσει κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ το 69 UHF (Φιλιππειο), θα καλύπτει κυρίως την Δυτική Θεσσαλονίκη (αλλά και όλη σχεδόν την πόλη)… Σ` αυτό θα συντελέσει και η επερχόμενη μεταφορά των πομπών (μετά το Switch – OFF των αναλογικών εκπομπών από το Φιλιππειο), στο Πευκόφυτο Λόφο του Καρατεπε (που θα δώσουν οριστική λύση στα προβλήματα λήψης), με τις ψηφιακές εκπομπές σε κέντρο και εκτός Θεσσαλονίκης… Επίσης το MTV Music που πρόσφατα εντάχτηκε στο Conn-x TV, θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα να προσφέρεται στις υπηρεσίες Mobile TV της χώρας… Τέλος ανακοινώθηκε η εξαγορά ενός ακόμη περιφερειακού καναλιού του Local TV Αθήνας…