Το πιο hot party της Θεσσαλονίκης, The MTV Way!

Special guest DJ: Freemasons
Live performances: C:Real & Stavento,
Opening act: No Profile - Warm Up DJ set: The Trouble

Η άφιξη του MTV+ είναι πλέον γεγονός και θα το γιορτάσουμε με ένα μοναδικό opening party στο club VOGUE, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου… the MTV way! Στα decks το MTV υποδέχεται τους βρετανούς «Freemasons», remixers των Beyonce, Kelly Rowland και Rihanna, που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα συναρπαστικό DJ set, που περιλαμβάνει πολλές σούπερ-πετυχημένες διασκευές αγαπημένων hit.
Το party θα ξεκινήσει με το ολόφρεσκο, αγγλόφωνο γκρουπ της indie rock σκηνής, «No Profile», τους οποίους γνωρίσαμε στο Φεστιβάλ Schoolwave. Το γκρουπ απαρτίζεται από τους Νίκο Χαριτοδιπλωμένο (Φωνητικά), Γιάννη Ράλλη (Κιθάρα), Γιώργο Αναγνωστόπουλο, Μανώλη Γιαννίκιο (Ντραμς) και Χρήστο Κρητικό (Μπάσο).

Οι αγαπημένοι «C: REAL» θα ανέβουν αμέσως μετά στη σκηνή για να «καλωσορίσουν» με τη live ερμηνεία τους το MTV Θεσσαλονίκης, έτσι όπως είχαν κάνει και στην πρώτη συναυλία MTV DAY 2008, που σηματοδότησε την άφιξη του MTV στη χώρα μας. Οι Τάκης Δαμάσχης (Κιθάρα), Ειρήνη Δούκα (Φωνή), Tony Stone (Τύμπανα), Θοδωρής Σταυριανός (Μπάσο), Carlos Perez (Κιθάρα), Χρήστος Βεντούρας (Πλήκτρα), θα μεταφέρουν τον παλμό τους ερμηνεύοντας ζωντανά όλες τις επιτυχίες τους.
Τη σκυτάλη στη συνέχεια παίρνουν οι «Stavento», που θα αναλάβουν να μας ξεσηκώσουν με την άκρως χορευτική hip-hop διάθεσή τους. Με το ένα hit να διαδέχεται το άλλο στα φετινά chart, oι Μιχάλης Κουϊνέλης (Μέθυσος), Κώστας Λάττας (Ακρίτας) και Εύα Κανατά, θα αναλάβουν να ανεβάσουν στο κόκκινο την ατμόσφαιρα του party.
Tη μουσική στα διαλείμματα των παραπάνω αναλαμβάνουν οι «Trouble», ή αλλιώς η ομάδα DJ set από τη Θεσσαλονίκη των Χρήστου Εξαρχόπουλου, Γιάννη Δρίζη και Γιώργου Τουκμενίδη, με freestyle επιλογές στα decks.
Το party θα έχει είσοδο €7, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος του αντιτίμου θα δοθεί σε αντιστάθμιση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Συγκεκριμένα, το MTV πραγματοποιεί με τη συνεργασία του Centre for Sustainability & Excellence (CSE) και τον Οργανισμό myclimate ένα «Κλιματικά Ουδέτερο» party συνεισφέροντας στο φυσικό περιβάλλον. Το CSE θα υπολογίσει τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου από την παραγωγή του party και μέσω του ελβετικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού myclimate θα εξισορροπήσει τους ρύπους σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, ενώ παράλληλα θα εκδώσει ειδικό πιστοποιητικό «climate neutral». Η πρωτοβουλία του MTV για την «Κλιματικά Ουδέτερη» εκδήλωση αποσκοπεί στο να δώσει ένα μήνυμα κοινωνικής ευθύνης, ενημερώνοντας, ευαισθητοποιώντας και ενθαρρύνοντας τους νέους για την προστασία του περιβάλλοντος...

Join us to welcome MTV+
Opening party: Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στο club VOGUE. Είσοδος: €7,00