Το FOXlife δυναμικά στη νέα σαιζόν με τις καλύτερες ξένες σειρές…

To ανανεωμένο, συναρπαστικό πρόγραμμα του FOXlife! Με τις καλύτερες, βραβευμένες ξένες σειρές σε πρώτη προβολή: The Gates, Raising Hope, Bones, Happy Endings, Off the Map, Grey’s Anatomy 8, Castle 4, Body of Proof 2, Desperate Housewives 8, Glee 2, αποκλειστικά και μόνο στο FOXlife μέσω Nova, Conn-X TV και On Telecoms. Το FOXlife ξεκινά δυναμικά και τη νέα σεζόν φέρνοντας τις καλύτερες ξένες σειρές, που έχουν κάνει τεράστια επιτυχία και έχουν συναρπάσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, σε πρώτη προβολή και στην Ελλάδα!
Οι πιο γνωστές και αγαπημένες σειρές έρχονται στο FOXlife, ξεκινώντας από τον Οκτώβριο με τους πρώτους κύκλους σε αποκλειστικότητα, τεσσάρων πολύ-αναμενόμενων σειρών, όπως το The Gates, σε πρώτη προβολή κάθε Δευτέρα στις 21:00, όπου σε ένα φαινομενικά ήσυχο προάστιο τα πάντα ανατρέπονται καθώς θαμμένα ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της γραφικής αυτής γειτονιάς βρίσκονται πολλά σκοτεινά μυστικά, το Raising Hope, που περιστρέφεται γύρω από τον Jimmy ένα 23χρονο νέο που γίνεται πατέρας μετά από ένα one night stand με μια κατά συρροή δολοφόνο! Όταν εκείνη εκτίει την ποινή της, ο Jimmy βρίσκεται ξαφνικά με ένα μωρό στην αγκαλιά και ένα σπίτι σκέτο χάος! Με το έξυπνο χιούμορ και τους φανταστικούς της χαρακτήρες θα σε κάνει να την αγαπήσεις, κάθε Τρίτη στις 21:00...
Καθώς και άλλες καταπληκτικές κωμικές σειρές, όπως το Happy Endings, που περιστρέφεται γύρω από τη ζωή μιας πολύ δεμένης παρέας των οποίων η φιλία δοκιμάζεται όταν η Alex (Elisha Cuthbert - 24) και ο Dave (Zachary Knighton) χωρίζουν την ημέρα του γάμου τους – πρεμιέρα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 21:00. Ακόμα, το ήδη γνωστό Bones που είναι εμπνευσμένο από την αληθινή ιατροδικαστή-ανθρωπολόγο Kathy Reichs ‘Bones’ παρουσιάζει μερικές από τις πιο σύγχρονες τεχνικές εξιχνίασης παράξενων εγκλημάτων, ξεκινά με τον πρώτο κύκλο του από την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου καθημερινά στις 20:10 και συνεχίζει τους επόμενους μήνες με όλους τους επόμενους του κύκλους.
Οι πρεμιέρες Οκτωβρίου είναι μια γεύση μόνο για αρχή! Καθώς στη συνέχεια το πρόγραμμα του FOXlife περιλαμβάνονται ακόμα περισσότερες νέες σειρές και νέους κύκλους, όπως αυτή του Off The Map, από τις 16 Νοεμβρίου στις 21:50, την καινούρια ιατρική σειρά του ABC από τους παραγωγούς του Grey's Anatomy. Επίσης, η σειρά που δεν χρειάζεται συστάσεις, εκατομμύρια τηλεθεατές το λάτρεψαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, απολαύστε τον 8ο κύκλο του Grey’s Anatomy αποκλειστικά από το FOXlife από τις 16 Νοεμβρίου στις 21:00. Επιστρέφει και η αστυνομική, ρομαντική σειρά Castle (01.12.11), όπου ο διάσημος, όμορφος και έξυπνος συγγραφέας μυστηρίου Richard Castle συνεχίζει να κάνει τη ζωή δύσκολη στην όμορφη Αστυνομικό του NYPD Kate Beckett στον 4ο κύκλο της σειράς. Από 8 Δεκεμβρίου στις 21:50, επανέρχεται το Body of Proof 2, με την φοβερή Dr.Megan Hunt (πρώην Desperate Housewife Dana Delaney), αποκλειστικά από το FOXlife!
Και για να αυξηθεί και λίγο η προσμονή και ανυπομονησία, ορίστε τι επιφυλάσσει το νέο έτος στο FOXlife: απόγνωση για μας τους τηλεθεατές γιατί έπειτα από 8 χρόνια χάνουμε τις αγαπημένες μας νοικοκυρές, στον 8ο και τελευταίο κύκλο του Desperate Housewives (16.01.12), ο 5ος κύκλος της σειράς του Private Practice που επιστρέφει καλύτερη από ποτέ (από 22.02.12), και φυσικά η σειρά-φαινόμενο και αγαπημένη όλων, Glee 2, με την 2η σεζόν του έρχεται και συνεχίζει να ξετρελαίνει τους τηλεθεατές στην Αμερική αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, συνδυάζοντας ιδανικά το χιούμορ με την εκπληκτική μουσική.