Sundance Channel: Νέο ψυχαγωγικό κανάλι στο Conn-x TV...

Σε μια περίοδο που όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, για το ποια θα είναι τελικά η επίσημη εμπορική θέση δραστηριοποίησης της δορυφορικής πλατφόρμας του ΟΤΕ "στ’ Astra" (ζώνη Clarke), η αντίστοιχη iptv πλατφόρμα "Conn-x TV" προετοιμάζει το έδαφος εντάσσοντας το εναλλακτικό κανάλι ψυχαγωγίας Sundance Channel (με πλήρη λειτουργία ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος EPG)... Το Sundance Channel ανήκει στην Rainbow Media (υπό την διεύθυνση του γνωστού ηθοποιού Robert Redford), το οποίο προωθεί και προσφέρει ανεξάρτητες παράγωγες κινηματογράφου, ντοκιμαντέρ, σειρές και μουσικής…
Nicolas A.


ΚΑΙ ΤΟ SUNDANCE CHANNEL ΣΤΟ CONN-X TV!

Αποκλειστικά στην Ελλάδα από τον Ιούλιο


Αθήνα, 20 Ιουλίου 2011 – Στην ευρεία γκάμα των καναλιών του Conn-x TV, της τηλεόρασης από τον ΟΤΕ, προστέθηκε το Sundance Channel, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διαθέσιμων καναλιών στα 48.

Το Sundance Channel, έχει ιδρυθεί από τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, με ανταπόκριση από το φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου «Sundance Film Festival». Με την ποικιλία προγραμμάτων, ταινιών και ντοκιμαντέρ που προσφέρει, 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα, αποτελεί το ιδανικό πεδίο για την «απογείωση», όχι μόνο νέων ιδεών και ταλέντων, αλλά και του κοινού του.

Το Sundance Channel είναι ο τηλεοπτικός προορισμός του «ανήσυχου» τηλεθεατή. Προβάλλοντας τόσο τις δημιουργικές εικόνες του σήμερα, όσο και τα ανερχόμενα ταλέντα του αύριο, το κανάλι απευθύνεται σε όσους αναζητούν νέες εμπειρίες και προκλήσεις, πέρα από τα καθιερωμένα πρότυπα. Όσοι ενδιαφέρονται για το διαφορετικό, πρωτότυπο και εναλλακτικό, και ταυτόχρονα ποιοτικό, θα βρουν στο Sundance Channel τον αντιπροσωπευτικότερο χώρο έκφρασης των επιθυμιών τους.

Ενδεικτικά, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο Sundance Channel θα προβληθούν σε πρώτη προβολή οι κινηματογραφικές πρεμιέρες: Habit, Prospects, Jelly, They’re out of the business, οι σειρές: Girls Who Like Boys Who Like Boys, Sex and The Silver Screen, καθώς και τα ντοκιμαντέρ: Clarkworld, Wheedle’s Groove, ανάμεσα σε άλλα πολλά ενδιαφέροντα!


Conn-x TV, σε όλη την Ελλάδα

Το Conn-x TV, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ διατίθεται σε σχεδόν 1000 σημεία παρουσίας (PoPs) του δικτύου του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα και συνεχώς επεκτείνεται. Σε αυτά περιλαμβάνονται όλες οι πρωτεύουσες νομών, κωμοπόλεις, νησιά, καθώς και αστικά κέντρα με ακόμη μικρότερους πληθυσμούς. Στο www.oteshop.gr είναι διαθέσιμη μηχανή αναζήτησης όπου ο καθένας μπορεί να πληροφορηθεί, εισάγοντας τον αριθμό της τηλεφωνικής του σύνδεσης, εάν η υπηρεσία Conn-x TV είναι διαθέσιμη στην περιοχή του.


Conn-x TV, η συναρπαστική τηλεόραση!

Το Conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος στην τηλεόραση μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης. Με το Conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν:
• 48 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, Sundance Channel, Fox Life, FX, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo, Disney Channel). Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται τρία αθλητικά κανάλια, τα Conn-x TV Sport 1, 2, 3, τα οποία εκπέμπουν μόνο στην υπηρεσία Conn-x TV και μεταδίδουν αποκλειστικά σημαντικά αθλητικά γεγονότα,
• Video on Demand (Film Express και Film Club), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία Film Express είναι ένα εικονικό video club, όπου μπορείτε να νοικιάσετε για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το Film Club είναι ένα εικονικό video club που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά video clip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.ά. με μια extra μηνιαία συνδρομή.

Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία στο site www.conn-xTV.gr και να γίνουν συνδρομητές με ένα τηλεφώνημα στο 13888, ή με μια επίσκεψη στο www.oteshop.gr, ή στα καταστήματα ΟΤΕSHOP και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.