Συμφωνία συνεργασίας Nova Cyprus με την IPTV πλατφόρμα Cytavision στη Κυπριακή αγορά...

Ως προπομπός εξελίξεων αποτέλεσε η δήλωση του Δ/ντή Διαχείρισης Υπηρεσιών-Μάρκετινγκ της CYTA κ. Γιώργος Λαμπριανού στην InfoComWorld 2011 (25/10/2011), ότι το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο της Cytavision, είναι «ανοικτό στις προκλήσεις των συνεργιών και των συνεργασιών» (δείτε σχετικά εδώ...). Αφού στο τέλος του 2011 ήρθε η συμφωνία συνεργασίας Nova Cyprus με την IPTV πλατφόρμα Cytavision για τη Κυπριακή αγορά, κάτι που ίσως ανοίξει το δρόμο και για μια ενδεχόμενη συνεργασία στην Ελληνική αγορά...

Συνεργασία Nova Cy – Cyta...

Η Forthnet και η Cyta συνάψανε εμπορική συμφωνία για τη διάθεση του πλούσιου αθλητικού και κινηματογραφικού περιεχομένου της δορυφορικής πλατφόρμας Nova Cy, μέσα από την IPTV πλατφόρμα Cytavision στην Κύπρο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εμπορική συμφωνία τίθεται άμεσα σε ισχύ και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της υπηρεσίας Cytavision να απολαύσουν την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία που προσφέρουν τα κανάλια Novacinema και Novasports στην Κύπρο.
Η συγκεκριμένη συμφωνία, αφορά στη χονδρική διάθεση περιεχομένου στη Cyta, καθιστώντας διαθέσιμο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova Cy και στους χρήστες της IPTV πλατφρόρμας Cytavision, ενώ η δραστηριότητα της λιανικής διάθεσης υπηρεσιών δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης από πλευράς Nova Cy στην κυπριακή αγορά συνεχίζεται κανονικά.
Η Nova Cyprus προσφέρει μέσω των καναλιών Novacinema, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, τις κινηματογραφικές επιτυχίες των μεγαλύτερων studios του Hollywood και μέσω των καναλιών Novasports, μεγάλα αθλητικά γεγονότα με σημαντικότερο το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Superleague και την κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ, Euroleague... Παράλληλα, οι συνδρομητές της απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικού προγράμματος, που καλύπτει την ψυχαγωγία όλης της οικογένειας με το καλύτερο περιεχόμενο σε ντοκιμαντέρ, παιδικό πρόγραμμα, μουσική και ψυχαγωγία, ενημέρωση αλλά και εξειδικευμένα κανάλια με ξένες σειρές και μηχανοκίνητα sports...