Καλό μήνα με τις αμφίδρομες υπηρεσίες Nova GO…

Ο Ιούλιος ξεκινά για τη πλατφόρμα της Nova με την πρεμιέρα των αμφίδρομων υπηρεσιών "Nova GO" και τις πρόσθετες αλλαγές στις ερωτικές υπηρεσίες Nova, με την έναρξη της υπηρεσίας υψηλής ευκρίνειας "Hustler HD/3D" (θέση 904: πρόσβαση με επιπλέον χρέωση στην υπηρεσία Nova Adult Pack) και τη διάθεση από την 1η Ιουλίου 2013 του soft ερωτικού καναλιού "Playboy TV"(θέση 901), χωρίς επιπλέον χρέωση για όλους τους συνδρομητές Nova (00.30-06.00)…

Νοva GO! Μια ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία από τη Nova είναι γεγονός!

Απόλαυσε στο δικό σου χρόνο και όπου και αν βρίσκεσαι την αγαπημένη σου ταινία /σειρά ή την αναμέτρηση της αγαπημένης σου ομάδας, το καλύτερο παιδικό πρόγραμμα ή ακόμα και το ντοκιμαντέρ που δεν θέλεις να χάσεις και απόλαυσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τη νέα υπηρεσία Nova GO!
Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα, μέσα από ένα απλό & εύχρηστο μενού πλοήγησης να διαλέξεις ανάμεσα από Live θέαση επιλεγμένων καναλιών, Ταινίες, Σειρές, Αθλητικά, Παιδικά, Ντοκιμαντέρ & Μουσικά και να απολαύσεις την αγαπημένη σου εκπομπή όπου και αν βρίσκεσαι, όποτε εσύ επιθυμείς!
Απόλαυσε τώρα όλες αυτές τις νέες δυνατότητες που σου παρέχει η νέα υπηρεσία Nova GO , χωρίς επιπλέον χρέωση, αρκεί να είσαι συνδρομητής Nova Full pack ή Nova Cinema pack ή Nova Sports pack ή Nova 3Play Full ή Nova 3Play με όλα τα Novacinema ή όλα τα Novasports. Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής επιλέγοντας «Εγγραφή χρήστη» και μέσα σε λίγη ώρα θα λάβεις τους κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία Nova GO!
Λίγες παραπάνω πληροφορίες για το NovaGO:
1.      Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο σε laptop με λειτουργικό Windows XP, Windows Vista και Windows 7 και browser IE8, IE9 & Google Chrome.
2.      Κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα με το ίδιο account να καταγράψει και να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα έως και 2 συσκευές (σε οποιονδήποτε συνδυασμό). Ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης της υπηρεσίας, βάσει της οποίας η ανανέωση συσκευών επιτρέπεται μια φορά κάθε 2 μήνες.
3.      Η υπηρεσία διατίθεται μέσω οποιασδήποτε ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης στο Internet και μόνο στην Ελλάδα.


Για την παρακολούθηση είναι απαραίτητα τα εξής:
Ενεργή συνδρομή σε υπηρεσίες που περιλαμβάνουν κανάλια Novasports ή/και Novacinema,
Σύνδεση στο Internet (ασύρματη ή ενσύρματη),
Συμβατό Laptop, smartphone ή / και tablet (iOS ή Android)
στοιχεία πρόσβασης στην υπηρεσία (username, password και PIN).



Σημείωση: Η χρήση μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας ΔΕΝ υποστηρίζεται. Η χρήση μέσω desktop ΔΕΝ υποστηρίζεται.
Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείς να καλέσεις το 18345 επιλέγοντας την τεχνική υποστήριξη (αστική χρέωση/λεπτό) ή μέσω email στο λίστα info@nοvago.gr
Καλή Διασκέδαση, όπου και αν βρεθείς!
www.novago.gr