Οι πρεμιέρες του FOX συνεχίζονται στη Nova...

Νέοι κύκλοι σειρών και πρεμιέρα για «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.»
Τέσσερις σειρές του FOX κάνουν πρεμιέρα στη Nova. Το Νοέμβριο επιστρέφει το δημοφιλές δίδυμο της αστυνομικής σειράς «White Collar», αλλά και η σειρά «American Horror Story 3: Coven». Οι πρεμιέρες αγαπημένων σειρών συνεχίζονται τον Δεκέμβριο με τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Elementary», αλλά και τη νέα σειρά «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.».

Στις 15/11 κάνει πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος της σειράς «White Collar», που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:30 με διπλό επεισόδιο. Δημιούργημα του Jeff Eastin (Graceland), η σειρά  «White Collar» είναι μια αστυνομική κωμική σειρά που σκιαγραφεί την ιδιαίτερη συνεργασία μεταξύ ενός απατεώνα (Matt Bomer) και ενός πράκτορα του FBI (Tim DeKay).

Τον απόλυτο τρόμο θα ζήσουν οι συνδρομητές της Nova στη σειρά «American Horror Story 3: Coven», από 17/11 και κάθε Κυριακή στις 23:30. Το νέο κεφάλαιο της σειράς «American Horror Story» ασχολείται με τη μαγεία και την ιστορία των μαγισσών στην Αμερική και εμπλουτίζεται τώρα από αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood, όπως Kathy Bates, Angela Bassett, Emma Roberts, Gabourey Sidibe, Patti LuPone και Grey Damon.

Στις 10/12 επιστρέφει η επιτυχημένη σειρά «Elementary» με τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, που θα μεταδίδονται κάθε Τρίτη στις 21:30. Αυτό το μοντέρνο δράμα εξιστορεί τις περιπέτειες ενός ιδιόμορφου διδύμου κατά την εξιχνίαση των δυσκολότερων υποθέσεων της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Η σειρά είναι βασισμένη στο έργο του Sir Arthur Connan Doyle «Sherlock Holmes» και αποτελεί δημιούργημα του Rob Doherty.

Για πολλούς, η σειρά «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.» θεωρείται μια από τις καλύτερες σειρές της χρονιάς. Πρόκειται για μια δυναμική σειρά δράσης, που θα αρχίσει να μεταδίδεται από 12/12 και κάθε Πέμπτη στις 21:30. Οι πράκτορες της ομάδας S.H.I.E.L.D. έχουν μια αποστολή: Να ερευνήσουν κάθε τι καινούριο, παράξενο και άγνωστο που υπάρχει εκεί έξω, προστατεύοντας έτσι τον κόσμο από ασυνήθιστες απειλές και κινδύνους. 

Nova. Ζεις καλύτερα!