Χριστούγεννα με μοναδικά ντοκιμαντέρ στη Nova...

Εκπληκτικές εικόνες στα κανάλια Animal Planet και Nat Geo Wild 
 Μια… παπιο-ιστορία, αλλά και ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα στους πιγκουίνους, έρχονται λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στη Nova. Το Δεκέμβριο, μέσα από των οθόνη των καναλιών Animal Planet και Nat Geo Wild, το οποίο προβάλλεται και σε ποιότητα High Definition, οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν εκπληκτικά ντοκιμαντέρ που θα τους μεταφέρουν μοναδικές εικόνες από την φύση, με πρωταγωνιστές τους απόλυτους ήρωες της...
...
Στις 8/12, θα μεταδοθεί αρχικά από το Nat Geo Wild (17:00) το ντοκιμαντέρ «Ένας παράδεισος για πιγκουίνους», που παρουσιάζει τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τη δημιουργία ενός καινούργιου ειδικά διαμορφωμένου χώρου, του «Antarctica», προκειμένου να μεταφερθούν πιγκουίνοι από την παγωμένη Ανταρκτική κατευθείαν στην ηλιόλουστη Φλόριντα. Αμέσως μετά (18:00), το ντοκιμαντέρ «Η ζωή των πιγκουίνων» παρουσιάζει μια συναρπαστική ιστορία επιβίωσης, που λαμβάνει χώρα στην Ανταρκτική.

Από τις 22/12 και κάθε Κυριακή στις 19:00, ο πέμπτος κύκλος της σειράς «Κάμερες εν δράσει» του Nat Geo Wild θα προβάλει μερικές από τις πιο σπάνιες και θεαματικές εικόνες της άγριας φύσης. Οι συνδρομητές της Nova θα ζήσουν μοναδικές στιγμές, μαζί με ανθρώπους που βρέθηκαν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και μπόρεσαν να «αιχμαλωτίσουν» στην κάμερα τις καλύτερες στιγμές της φύσης. Ειδικοί ερευνητές εξετάζουν και εξηγούν τις ιδιαίτερες συμπεριφορές ζώων που έχουν κινηματογραφηθεί.

Κάθε Δευτέρα στις 22:00, το Animal Planet παρουσιάζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα ζώα στον κόσμο, τους βραδύποδες, το χαρακτηριστικό των οποίων είναι ότι είναι βραδείς και εξαιρετικά αδρανείς. Μπορούν να κρεμαστούν ακίνητοι σε ένα δέντρο, έτσι ώστε να μην πέσουν και δεν σπαταλούν ενέργεια γι’ αυτό, αφού έχουν τεράστια αιχμηρά νύχια. «Η ζωή με τους βραδύποδες» παρουσιάζει ένα κέντρο προστασίας και φροντίδας τους, που λειτουργεί στην Κόστα Ρίκα, φιλοξενώντας περίπου 150 ορφανούς ή τραυματισμένους βραδύποδες.

«Μια παπιο-ιστορία» παρουσιάζει το Animal Planet στις 18/12 (22:55). Σε αυτό το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του γνωστού θεματικού καναλιού, παρουσιάζονται όλα τα υπέροχα μυστικά της ζωής της πάπιας. Υπάρχουν περίπου 120 είδη πάπιας, τα οποία αντιπροσωπεύουν μια ευρεία ποικιλία σχημάτων, μεγεθών και συμπεριφορών. Οι τηλεθεατές θα ακολουθήσουν μια χαρακτηριστική παπιο-οικογένεια και θα μάθουν όλες τις άγνωστες πλευρές της ζωής της.

Η «Australia Zoos Wildlife Warriors» είναι μια εμπνευσμένη ομάδα, με μέλη γεμάτα πάθος, που η μεγάλη τους αγάπη είναι η άγρια φύση και έχουν στόχο να συνεχίσουν το έργο του Στιβ Ίργουιν, του θρυλικού «κροκοδειλάκια» που έχασε τη ζωή του το 2006, μετά από θανατηφόρο τσίμπημα που δέχθηκε από σαλάχι. Η σειρά «Συνεχίζοντας το έργο του Στιβ Ίργουιν» θα αρχίσει να μεταδίδεται στο Animal Planet, από την Παραμονή των Χριστουγέννων και κάθε Τρίτη στις 22:55.

Nova. Ζεις καλύτερα!