Γευστικά Χριστούγεννα... με πρεμιέρες σειρών στη Nova

Αγαπημένες σειρές του FOX Life έρχονται με νέους κύκλους επεισοδίων
Το FOX Life εμπλουτίζει το εορταστικό μενού των συνδρομητών της Nova, με νέους κύκλους αγαπημένων σειρών. Το απόλυτο δραματικό παραμύθι «Once Upon A Time» συνεχίζεται από 9/12 με το τρίτο του κεφάλαιο, ενώ στις 11/12 κάνει πρεμιέρα ο έκτος κύκλος της σειράς «Castle». Από 19/12, η ώρα για εκδίκηση φθάνει στη σειρά «Revenge», ενώ η σειρά «Jamie’s Best Ever Christmas» έρχεται με δύο επεισόδια στις 19 και 20 Δεκεμβρίου, δίνοντας τις καλύτερες ιδέες για τη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου μενού. Μοναδικές στιγμές γεμάτες χαρά, γέλιο, μυστήριο και μουσική, θα χαρίσουν επίσης τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα εορταστικά επεισόδια λατρεμένων σειρών του FOX Life, στις 24 και 25 Δεκεμβρίου.

Νέοι ήρωες του παραμυθιού «Once Upon A Time» θα αποκαλυφθούν στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς, που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 21:00. Οι περιπέτειες για το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς «Castle», γνωστό πλέον ως «Caskett», θα συνεχίσουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνδρομητών της Nova, κάθε Τετάρτη στις 21:50. Στην πρεμιέρα του έκτου κύκλου, το ζευγάρι θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των αποφάσεών του, στη σκιά μιας δύσκολης αστυνομικής έρευνας. Η σειρά «Revenge», που αποτελεί τη μεγαλύτερη ιστορία εκδίκησης, συνεχίζεται κάθε Πέμπτη στις 21:50, με τις δραματικές εξελίξεις του τρίτου κύκλου.

Η σειρά «Jamie’s Best Ever Christmas» αποτελείται από δύο μέρη, στα οποία οι κόρες του γνωστού Jamie Oliver, Poppy και Daisy, παίρνουν τη σκυτάλη από τον μπαμπά και ετοιμάζουν τις αγαπημένες τους συνταγές.  Στο πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 19/12 (18:30), οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν συνταγές για το μαγείρεμα της γαλοπούλας, προτάσεις για πουτίγκες, αλλά και επιλογές κρασιού για να συνοδεύουν το γεύμα τους. Το δεύτερο επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 20/12 (18:30), εστιάζει στις εορταστικές γευστικές επιλογές, όπως το καπνιστό χοιρινό με μαρμελάδα μανταρινιού, αλλά και στις πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να εφαρμόσει κανείς για να μη χρειαστεί να πετάξει περισσευούμενο φαγητό.

Nova. Ζεις καλύτερα!