«Μαγικές Ιστορίες και… Φαντασία» στο Mezzo...

Εκπληκτικές χορευτικές παραστάσεις στο κανάλι κλασικής μουσικής της Nova
Το Mezzo, το κορυφαίο κανάλι κλασικής μουσικής της Nova, προσφέρει τα πιο μελωδικά ταξίδια της φαντασίας. Από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύουν στη σκηνή μέσα από εκπληκτικές χορευτικές παραστάσεις που έχουν χορογραφήσει κορυφαίοι καλλιτέχνες για τα πιο φημισμένα μπαλέτα.

Οι μεταδόσεις στο Mezzo για το αφιέρωμα «Μαγικές Ιστορίες και… Φαντασία» αρχίζουν στις 21:30 και περιλαμβάνουν τις εξής χορευτικές παραστάσεις: «Χιονάτη» και «H Ωραία Κοιμωμένη» (29/11), «Ζιζέλ» και «Οι Σιλφίδες» (6/12), «Η Λίμνη την Κύκνων» (13/12), «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» (20/12), «Ο Καρυοθραύστης» (27/12).
 Οι συνδρομητές της Nova ταξιδεύουν στο μαγικό και πλούσιο κόσμο της κλασικής μουσικής, μέσα από την οθόνη του Mezzo. Οι μεγαλύτερες συμφωνικές και τζαζ ορχήστρες του κόσμου, αριστουργηματικές παραστάσεις όπερας, κλασικό μπαλέτο και σύγχρονος χορός, φέρνουν καθημερινά στη Nova, ένα πραγματικό πολιτιστικό φεστιβάλ για τους φίλους της κλασικής μουσικής.
 Στις 3/12 (21:00), θα προβληθεί ένα εκπληκτικό κονσέρτο κλασικής μουσικής από τη φημισμένη Σαλ Πλεγέλ του Παρισιού. Σε απευθείας μετάδοση, ο διάσημος Γάλλος τσελίστας Γκοτιέ Καπουσόν θα ερμηνεύσει τις συμφωνίες Αρ. 6 και 10 του Ντμίτρι Σοστακόβιτς, καθώς και το Κονσέρτο για τσέλο του κορυφαίου Ρώσου συνθέτη. Την Ορχήστρα διευθύνει ο διεθνώς αναγνωρισμένος μαέστρος Βαλέρι Γκέργκιεφ του Θεάτρου Μαριίνσκι.
 Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου στις 23:00, το Mezzo φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών της Nova μια εκρηκτική συναυλία του σπουδαίου τρομπονίστα και τρομπετίστα Τρόι Άντριους. Ο διάσημος Αμερικανός τζαζίστας, γνωστός και ως «Trompone Shorty», θα εμφανιστεί μέσα από μια μοναδική εμφάνιση που έκανε στο Θέατρο Ολύμπια του Παρισιού.
 Nova. Ζεις καλύτερα!