Πάνω από 70 πρεμιέρες & βραβευμένες ταινίες στον OTE TV από την Hollywood Entertainment

Με περισσότερες από 70 ταινίες σε πρώτη προβολή, νέες παραγωγές σπουδαίων σκηνοθετών, όπως ο Στίβεν Σόντερμπεργκ, ο Νιλ Τζόρνταν και ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, και βραβευμένα φιλμ από την παγκόσμια κινηματογραφική σκηνή εμπλουτίζεται το πρόγραμμα των καναλιών OTE CINEMA του ΟΤΕ ΤV, που ανανεώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία διανομής Hollywood Entertainment.
Αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, ο OTE TV εξασφάλισε σε πρώτη τηλεοπτική προβολή πρόσφατες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως το Νυχτερινό Τρένο για τη Λισαβόνα με τον Τζέρεμι Άιρονς και τη Σαρλότ Ράμπλινγκ, το πολιτικό θρίλερ Ο Απρόθυμος Φονταμενταλιστής της Ινδής Μίρα Ναίρ με τους Κέιτ Χάντσον και Κίφερ Σάδερλαντ, που βασίζεται στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα του Πακιστανού Μοσχίντ Χαμίντ, το γαλλικό Pieces of Me, παραγωγής 2012, που γυρίστηκε λίγο πριν τη μεγάλη της επιτυχία και πρωταγωνιστεί η ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος, τη ρομαντική κομεντί Δύο Ημέρες στη Νέα Υόρκη, συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας Δύο Ημέρες στο Παρίσι της Ζιλί Ντελπί, με την ίδια και τον Κρις Ροκ, καθώς επίσης το δράμα The Door, του πολυβραβευμένου Ίστβαν Ζάμπο, με την Έλεν Μίρεν και την περιπέτεια Day of the Falcon του Γάλλου Ζαν Ζακ Ανό, με τους Αντόνιο Μπαντέρας και Φρίντα Πίντο.

 Behind The Candelabra, με την οποία φαίνεται να κλείνει την καριέρα του ο Αμερικανός σκηνοθέτης Στίβεν Σόντεμπεργκ. Στην ταινία, η οποία έχει κερδίσει 11 βραβεία Emmy και έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές στην Αμερική, πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Ματ Ντέιμον. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα σκηνοθετική δουλειά του Νιλ Τζόρνταν, Byzantium, με την οποία ο Ιρλανδός σκηνοθέτης επιστρέφει στη θεματική των βαμπίρ, 17 χρόνια μετά τη Συνέντευξη με Ένα Βρυκόλακα. Πρωταγωνιστούν η Σίρσα Ρόναν, η Τζέμα Άρτερτον και ο Τζόνι Λι Μίλερ.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν επίσης πρώτοι τη βιογραφία του διάσημου πιανίστα Λιμπεράτσε,

 Ακόμη, ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε μόνο για τους συνδρομητές του, την προβολή νέων πολυαναμενόμενων ταινιών, που τώρα βρίσκονται σε παραγωγή, όπως:
• Το βιογραφικό δράμα Hemingway & Fuentes του Άντι Γκαρσία, με τον ίδιο, τον Άντονι Χόπκινς και την Ανέτ Μπένινγκ.
• Τη δραματική κομεντί του Ρομπ Ρέινερ, And so it Goes, με τον Μάικλ Ντάγκλας και την Νταϊάν Κίτον.
• Τη νέα σκηνοθετική δουλειά του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ Maps to the Stars, με all star επιτελείο, που περιλαμβάνει τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Τζούλιαν Μουρ, Τζον Κιούζακ, Ολίβια Γουίλιαμς και Μία Γουασικόφσκα.
• Την κωμική περιπέτεια A Walk in the Woods, με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τον Νικ Νόλτε, από το σκηνοθέτη των Borat, Bruno & Dictator, Λάρι Τσαρλς.
• Το δράμα εποχής Belle, με τους Τομ Γουίλκινσον, Έμιλι Γουάτσον και Μιράντα Ρίτσαρντσον.
• Ακόμη, την κωμωδία επιστημονικής φαντασίας Convention με την Τζένιφερ Άνιστον, την sci-fi περιπέτεια Left Behind με τον Νίκολας Κέιτζ, τη βασισμένη σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ ταινία τρόμου, Cell, με τον Τζον Κιούζακ.

 Hollywood Entertainment ιδρύθηκε το 2003, ενώ το 2005 ξεκίνησε την αποκλειστική της συνεργασία με την Paramount Vantage International, θυγατρική εταιρεία του κολοσσού Paramount Pictures International, εξασφαλίζοντας την αποκλειστική διανομή κορυφαίων παραγωγών στους κινηματογράφους, στο DVD, τη συνδρομητική και την ελεύθερη τηλεόραση.
Η ελληνική εταιρεία διανομής
 Ο ΟΤΕ TV, συνεχίζοντας να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέο ποιοτικό περιεχόμενο, σήμερα προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην ελληνική αγορά, με πάνω από 75 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 18 μεταδίδονται σε high definition, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.