NOVA Highlights "01 - 14 Ιανουαρίου 2014"…

Νέα Ενημέρωση 31/12: Η νέα χρονιά έρχεται στις υπηρεσίες Nova με σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων που ξεχωρίζουν για το χρονικό διάστημα "01 - 14 Ιανουαρίου 2014"…
...

 -  Τετάρτη 1  Ιανουαρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:30
«Άννα Καρένινα» (Α Προβολή)
Ο Τζο Ράιτ, μοναδικός εικονοπλάστης και πολυβραβευμένος σκηνοθέτης ταινιών εποχής («Περηφάνια και Προκατάληψη»), υπογράφει την τολμηρή κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Λέοντος Τολστόι «Άννα Καρένινα», σε διασκευή του βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου Τομ Στόπαρντ («Ερωτευμένος Σαίξπηρ»). Η αυτοκρατορική Ρωσία του τέλους του 19ου αιώνα αναβιώνει ολοζώντανα στη μεγάλη οθόνη με αφορμή μια ιστορία ερωτικής προδοσίας, ενός σαρωτικά μεταμορφωτικού παράνομου έρωτα, εικονογραφώντας μοναδικά μια διαχρονική μελέτη στην ανθρώπινη ηθική… Η ταινία ήταν υποψήφια για μία Χρυσή Σφαίρα και τέσσερα Όσκαρ και τελικά απέσπασε το Όσκαρ Σχεδιασμού Κοστουμιών.


-     Πέμπτη 2 Ιανουαρίου Mezzo στις 20:30 Βραδιές Τζαζ
Μια νέα σειρά έρχεται τον Ιανουάριο στο Μezzo. Απολαύστε κάθε Πέμπτη στις 20:30 μοναδικές βραδιές με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα ονόματα της τζαζ, όπως οι Dizzie Gillespie, Gary Burton, Ahmad Jamal, Bill Evans, Steve Kuhn.




-      Σάββατο 4 Ιανουαρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:30
«Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο!» (Ζ)
Η δράση στο πρωτάθλημα της Superleague ξεκινάει και πάλι. Η εκπομπή συνοψίζει όλα όσα έγιναν στους αγώνες του Σαββάτου και παρουσιάζει εκτενή ρεπορτάζ από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ Καλλονής.

-       Κυριακή 5 Ιανουαρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ο Όλυμπος έπεσε» (Α’ Προβολή)
Ο Λευκός Οίκος καταρρέει μετά από αιφνίδια χτυπήματα τρομοκρατών… Ο κεντρικός χαρακτήρας όμως αυτής της καταπληκτικής περιπέτειας, ο Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ), ένας μυστικός πράκτορας της προεδρικής φρουράς, είναι ο κλασικός ήρωας ο οποίος κάνει τα πάντα για να παραμείνει ζωντανός ο ίδιος και ο προστατευόμενος του και θα περάσει… μέσα από την κόλαση για να καταφέρει να σώσει τον Πρόεδρο.… Μη χάσετε όλη τη συναρπαστική δράση σε αυτό το φιλμ που κόβει την ανάσα με τα εντυπωσιακά οπτικά εφέ αλλά και το λαμπερό καστ του!

-      Δευτέρα 6 Ιανουαρίου Nova 3D στις 17:00
UEFA Champions League Φάση Ομίλων Μάντσεστερ Σ.-Μπάγερν
Απολαύστε ακόμη έναν 3D αγώνα από τα κανάλια Novasports! Θυμηθείτε την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν από τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League.


-      Δευτέρα 6 Ιανουαρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ο γάμος της χρονιάς» (Α’ Προβολή)
Με ένα εντυπωσιακό καστ το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους βραβευμένους με Όσκαρ Ντάιαν Κίτον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σούζαν Σαράντον και Ρόμπιν Ουίλιαμς, «Ο Γάμος της Χρονιάς» αποτελεί μια πανέξυπνη ξεχωριστή κωμωδία. Με την υπογραφή του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού, Τζάστιν Ζάκαμ, η ταινία «συλλαμβάνει» τις ιδιαιτερότητες της οικογενειακής ζωής και παρακολουθεί τα προβλήματα, τα μπερδέματα, τα… σκαμπανεβάσματα αλλά και τις αστείες και ρομαντικές στιγμές μια σύγχρονης οικογένειας σε σύγχυση…

-      Τρίτη 7 Ιανουαρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 21:00
«Η Ώρα των Πρωταθλητών» (Ζ)
Μέσα σε 60 λεπτά μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις της ημέρας, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά θέματα και ρεπορτάζ από ολόκληρο τον αθλητικό πλανήτη. Παρουσιάζει ο Γιάννης Καραλής.

-        Τετάρτη 8 Ιανουαρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 18:00
«Ώρα 6» (Ζ)
Όλες οι εξελίξεις της ημέρας μαζί με τις σημαντικότερες δηλώσεις σε 5-10 λεπτά γρήγορης και άμεσης ενημέρωσης.

-      Πέμπτη 9 Ιανουαρίου Novasports 3 στις 23:30
Super Euroleague” (Z)
Ενημερωθείτε πλήρως για το γ’ ημίχρονο των αγώνων Ευρωλίγκα της 2ης αγωνιστικής. Αναλύσεις, ρεπορτάζ και δηλώσεις από τον αγώνα της ελληνικής ομάδας.

-    Παρασκευή 10 Ιανουαρίου FOX στις 21:30 «Criminal Minds 9»
Οι πράκτορες της BAU (Behavioral Analysis Unit) επιστρέφουν στο FOX με τον 9ο κύκλο της σειράς «Criminal Minds»! Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα αναλυτών του FBI, τα μέλη της οποίας συνεργάζονται για να προλάβουν τις επόμενες κινήσεις των πιο αδίστακτων εγκληματιών πριν χτυπήσουν ξανά. Ο πιο έμπειρος πράκτορας και ιδρυτής της ομάδας BAU είναι ο David Rossi (Joe Mantegna), ο οποίος είναι απαραίτητος για την επίλυση όλων των υποθέσεων. Της ομάδας ηγείται ο Ειδικός Πράκτορας Aaron Hotchner (Thomas Gibson), ένας ικανότατος αναλυτής που μπορεί να κερδίζει εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων και να ξεκλειδώνει τα μυστικά τους. Στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βλέπουμε τον πράκτορα Derek Morgan (Shemar Moore), ειδικό στα εγκλήματα πάθους, τον Δρ. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), έναν παρεξηγημένο ιδιοφυή επιστήμονα που αντιμετωπίζει αρκετές κοινωνικές δυσκολίες, την Jennifer “JJ” Jareau (A.J. Cook), σύνδεσμο της ομάδας με άλλες υπηρεσίες, την Penelope Garcia (Kristen Vangsness), άσσο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και πάντα στη διάθεση των συναδέλφων της, και το πιο φρέσκο μέλος της ομάδας, την Alex Blake (Jeanne Tripplehorn), που έπειτα από μια ακαδημαϊκή καριέρα ως γλωσσολόγος ξαναγίνεται μέλος της BAU και προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά της.

-  Σάββατο 11 Ιανουαρίου Novacinema 1 & Noacinema 1 HD στις 22:00
«Η κατάρα της μητέρας μου» (Α’ Προβολή)
Μετά τις ταινίες «27 Dresses» και «The Proposal», η σκηνοθέτις Αν Φλέτσερ βαδίζει στα γνώριμα μονοπάτια των κομεντί, αυτή τη φορά όμως με μια δόση road movie. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Μπάρμπρα Στρέιζαντ και Σεθ Ρόγκεν, ως μαμά και γιο αντίστοιχα, οι οποίοι αποτελούν το τέλειο κωμικό δίδυμο. Οι δυο τους φεύγουν για το απόλυτο οδικό ταξίδι και η επεισοδιακή τους συνύπαρξη σε αυτή τη διαδρομή, εκτός από αμέτρητα ευτράπελα, θα αποδειχθεί μια ευκαιρία για να αντιμετωπίσουν τις ενοχές που κουβαλά καθένας τους για την προβληματική προσωπική ζωή του άλλου, αλλά και για να ανακαλύψουν ότι τελικά έχουν περισσότερα κοινά από ό,τι φαντάζονταν.


-         Κυριακή 5 Ιανουαρίου National Geographic Channel στις 21:00
«Το Θαύμα του Ποταμού Χάντσον»
Τον Ιανουάριο του 2009, η πτήση 1549 της US Airways απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης με προορισμό την πόλη Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα. Μέσα σε λίγα λεπτά, το αεροσκάφος χτυπήθηκε από σμήνη πουλιών με αποτέλεσμα την καταστροφή και των δύο κινητήρων, και το πλήρωμα πήρε την τρομακτική απόφαση να κάνει αναγκαστική προσυδάτωση του Airbus 320 στον ποταμό Χάντσον. Μέσα από συγκινητικές συνεντεύξεις και δραματικές αναπαραστάσεις, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει ότι η πτώση του αεροσκάφους ήταν απλώς η αρχή του αγώνα επιβίωσης των επιβατών!

-           Τετάρτη 8 Ιανουαρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 21:00
«Grand Hotel»
1905. Ο Julio φτάνει στο Grand Hotel, το επιβλητικό ξενοδοχείο εποχής στην εξοχή της Ν. Ισπανίας και πιάνει δουλειά, σαν σερβιτόρος, προκειμένου να διαλευκάνει τη μυστηριώδη εξαφάνιση της αδελφής του. Εκεί ερωτεύεται την όμορφη Αλίσια, κόρη και κληρονόμο της πανίσχυρης ιδιοκτήτριας, την οποία και αποτρέπει από τον γάμο της με τον Diego  για να ξεκινήσει ένας κύκλος ίντριγκας, μυστηρίου, πάθους και ενός μεγάλου έρωτα που ο καθένας  στο Grand Hotel έχει τους δικούς του λόγους να αποτρέψει…

-        Πέμπτη 9 Ιανουαρίου Novalifε στις 18:00
«Dharma and Greg»
Oι λάτρεις των σειρών έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε αυτό το μήνα καθώς μια νέα κωμική σειρά, η «Dharma & Greg», με την Τζένα Έλφμαν και τον Τόμας Γκίμπσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στο Novalifε. Ο Γκρεγκ, εισαγγελέας στο επάγγελμα, και η Ντάρμα, δασκάλα γιόγκα, ένα άκρως αταίριαστο ζευγάρι, προσπαθούν να συζήσουν κάτω από την ίδια στέγη μετά τον γάμο τους στο πρώτο ραντεβού και τα ευτράπελα διαδέχονται το ένα το άλλο!

-         Σάββατο 11 Ιανουαρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 19:30
Super League ΟΠΑΠ Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (Ζ)
Oι «πράσινοι» υποδέχονται στη Λεωφόρο τον Πανιώνιο και θέλουν τη νίκη ώστε να διατηρηθούν ψηλά στη βαθμολογία της Super Legue. Οι «κυανέρυθροι» μόνο εύκολος αντίπαλος δε θα είναι αφού στον α’ γύρο είχαν επικρατήσει με 3-0 στη Νέα Σμύρνη.


-    Σάββατο 11 Ιανουαρίου Disney XD στις 09:00 «Packages from Planet X»
Το Disney XD φέρνει στις οθόνες σας μια ολοκαίνουρια σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 09:00. Όταν ο Νταν, ένας συνηθισμένος έφηβος, αρχίζει να παραλαμβάνει μυστηριώδη πακέτα από κάποιον άγνωστο αποστολέα, ολόκληρος ο κόσμος του ανατρέπεται. Το τι ακριβώς συμβαίνει στη συνέχεια θα το ανακαλύψετε στην απολαυστική, άκρως διασκεδαστική νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Disney XD! Μην τη χάσετε!

-     Κυριακή 12 Ιανουαρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 19:30
Super League ΟΠΑΠ Ατρόμητος-Ολυμπιακός (Ζ)
Παρακολουθείστε το σημαντικότερο παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική της Super League. Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Περιστερίου.

-    Δευτέρα 13 Ιανουαρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 21:00
«Η 71η τελετή απονομής των Βραβείων Χρυσής Σφαίρας»
Ο χορός των κινηματογραφικών βραβείων αρχίζει στη Nova με τις live μεταδόσεις των βραβείων “Χρυσών Σφαιρών” στα κανάλια Novacinema! Μάθετε πρώτοι τους φετινούς νικητές, προετοιμαστείτε για τις λαμπερές βραδιές με μοναδικά κινηματογραφικά αφιερώματα και… ετοιμαστείτε τα στοιχήματα σας για την χρυσή τελετή Απονομής των Όσκαρ του Μαρτίου!

-     Τρίτη 14 Ιανουαρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 19:00
«Στο Φιλέ» (Ζ)
H ωριαία εκπομπή του βόλεϊ. Πλούσιο ρεπορτάζ από τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής, εκτεταμένα στιγμιότυπα και εκλεκτοί καλεσμένοι. Παρουσιάζει ο Παντελής Λώλης.