Οι πρώτες πρεμιέρες σειρών του 2014 στη Nova!

«Criminal Minds 9» και «The Americans» στο FOX & «Scandal 3» στο FOX Life
 Μυστικοί Πράκτορες, ανελέητα κυνηγητά και σκάνδαλα που σοκάρουν, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνδρομητών της Nova, από τον πρώτο μήνα του 2014. Στις 10/1, με ένα άκρως συναρπαστικό ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει στο FOX ο ένατος κύκλος της σειράς «Criminal Minds», ενώ η νέα κατασκοπική σειρά «The Americans» κάνει πρεμιέρα στις 15/1. Η Olivia Pope, η καλύτερη διαχειρίστρια κρίσεων στην Ουάσινγκτον, επιστρέφει από τις 23/1 στο FOX Life με τον τρίτο κύκλο της συναρπαστικής σειράς «Scandal».
Στον ένατο κύκλο της σειράς «Criminal Minds», που θα προβάλλεται από το FOX, κάθε Παρασκευή στις 21:30 (από 10/1), οι πράκτορες του FBI συνεχίζουν να καταδιώκουν επικίνδυνους δολοφόνους και εγκληματίες ενώ παράλληλα προσπαθούν να μαντέψουν ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός της ομάδας τους. Η επιστροφή της Paget Brewster ως Emily Prentiss, θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φανατικούς της σειράς, στο 14ο επεισόδιο του νέου κύκλου, που αποτελεί και το εορταστικό 200ο επεισόδιο.
 Η νέα σειρά «The Americans», την οποία υπογράφει ο πρώην αξιωματούχος της CIA Joe Weisberg, διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’80 και θα παρακολουθεί, κάθε Τετάρτη στις 21:30 (από 15/1), την κατασκοπευτική δράση δύο παντρεμένων Ρώσων πρακτόρων της KGB, οι οποίοι υποδύονται τους Αμερικάνους και ζουν στα προάστια της Ουάσινγκτον. Έχοντας ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, η νέα σειρά του FOX απέσπασε δύο υποψηφιότητες στην 65η τελετή απονομής των βραβείων Emmy.
 Συναρπαστικές εξελίξεις διαδραματίζονται στον τρίτο κύκλο της σειράς «Scandal», που θα μεταδίδεται από το FOX Life, κάθε Πέμπτη στις 21:00 (από 23/1). Η Olivia Pope βρίσκεται στο κέντρο του μεγαλύτερου σκανδάλου που αντιμετώπισε ποτέ και πρέπει να αγωνιστεί με νύχια και με δόντια για να βγει αλώβητη από το σκοτάδι. Σκάνδαλα, ίντριγκες, πάθη και η αποκάλυψη της ερωμένης του Προέδρου των ΗΠΑ που κλονίζει τα πολιτικά δρώμενα στην Ουάσινγκτον, είναι μόνο μερικές από τις συναρπαστικές εξελίξεις του νέου κύκλου.
Nova. Ζεις καλύτερα!