Βρέχει… ταινίες στον OTE TV* - Εβδομάδα 23-29 Ιανουαρίου 2014...

ΟΤΕ ΤV Highlights 23-29 Ιανουαρίου 2014...
Με οσκαρικές ταινίες και βραβευμένες παραγωγές, αγαπημένα animation, blockbusters, αλλά και ευρωπαϊκές ταινίες που έκαναν αίσθηση, αυτή την εβδομάδα το θέαμα είναι πλούσιο στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema On Demand του OTE TV. Πλούσιο θέαμα θα απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV και στα κανάλια OTE SPORT, με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και κύπελλα, ενώ στα highlights της εβδομάδας περιλαμβάνονται και οι ζωντανές μεταδόσεις του E! HD από το κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες.

...Σούπερ θέαμα με τις αναμετρήσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης, τις αμφίρροπες μονομαχίες του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και τα απρόβλεπτα παιχνίδια Kυπέλλων Ισπανίας, Ιταλίας, έρχεται από 23 έως 29 Ιανουαρίου στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV. Με την έναρξη του δεύτερου γύρου στην Barclays Premier League, σπουδαία ντέρμπι όπως το Λίβερπουλ-Έβερτον (Τρίτη 28/1, 22.00, OTE SPORT 1HD), κλέβουν την παράσταση. Στη Γερμανία, οι καλοδουλεμένες μηχανές των ομάδων της Bundesliga επανέρχονται σε λειτουργία, στα ντέρμπι Γκλάντμπαχ-Μπάγερν (Παρασκευή 24/1, 21.30, OTE SPORT 1HD) και Αμβούργο-Σάλκε (Κυριακή 26/1, 18.30, OTE SPORT 1HD), που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής. Στην Ισπανία, η τριάδα της κορυφής, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης υπόσχεται συναρπαστική εξέλιξη, σε ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών στην La Liga, ενώ προσπαθεί να αποφύγει τυχόν στραβοπατήματα στο Copa del Rey, όπου τα αουτσάιντερ στήνουν δίχτυα για πιθανές ανατροπές προγνωστικών. Στην Ιταλία, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, Γιουβέντους και Ρόμα έχοντας ξεκαθαρίσει τις διαφορές τους στο Coppa Italia, συνεχίζουν τη φετινή μεταξύ τους μονομαχία στο πρωτάθλημα, ενώ τα ντέρμπι ακολουθούν κάθε εβδομάδα και στην Serie Α, με τη Λάτσιο να υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουβέντους (Σάββατο 25/1, 17.00, OTE SPORT 2HD) για την 21η αγωνιστική και στη συνέχεια να ταξιδεύει στην πόλη του Βεζούβιο για την κόντρα νοκ-άουτ με τη Νάπολι στο Kύπελλο.

Πλούσιες οι κινηματογραφικές προτάσεις του OTE TV αυτή την εβδομάδα. Από τον υποψήφιο για 6 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Διασκευασμένου Σεναρίου, Captain Phillips του Πολ Γκρίνγκρας, με τον Τομ Χανκς στον ομώνυμο ρόλο να πέφτει θύμα πειρατείας στα ανοιχτά των ακτών της Σομαλίας, μέχρι το φαντασμαγορικό sequel κινουμένων σχεδίων Βρέχει Κεφτέδες 2, και από το αστυνομικό θρίλερ Το Ρίσκο, με τους Μπεν Άφλεκ και Τζέμα Άρτερτον, έως την απολαυστική κωμωδία της Λέικ Μπελ In a World… με την ίδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η υπηρεσία OTE Cinema On Demand προσφέρει κορυφαίο θέαμα και αυτή την εβδομάδα. Επίσης, στο OTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή το ισπανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας Εύα (Πέμπτη 23/1, 21.00) με τον Ντάνιελ Μπρουλ (Rush, Good Bye Lenin) και το βραβευμένο στο φεστιβάλ Βερολίνου Χαμένο Παράδεισο του Πορτογάλου Μιγκέλ Γκόμεζ (Τρίτη 28/1, 21.00). Στο ίδιο κανάλι θα προβληθεί η περιπέτεια φαντασίας Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους με τον Τέιλορ Κιτς (Κυριακή 26/1, 21:00). Ακόμη, συνεχίζονται οι ταινίες της συλλογής Diamond της Disney, με τη Μικρή Γοργόνα να κάνει πρεμιέρα, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση (Σάββατο 25/1, 19.30), στο OTE CINEMA 1HD. Πρεμιέρα και για το γαλλικό θρίλερ Χοντρή Μπάζα (Δευτέρα 27/1) στο Village Cinema. Ο 3ος κύκλος της βραβευμένης με Emmy και υποψήφιας για Χρυσή Σφαίρα σειράς Scandal, με την Κέρι Ουάσινγκτον, ξεκινά στο κανάλι FOX Life, στον OTE TV (Πέμπτη 23/1, 21.00). Τη σειρά υπογράφει η Σόντα Ράιμς, δημιουργός των Grey’s Anatomy και Private Practice.

Πρεμιέρα για τον 7ο κύκλο της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων, Ντόρα η Εξερευνήτρια, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στο Nickelodeon, με ένα επεισόδιο κάθε μέρα στις 08.30, ενώ τον 9ο κύκλο της βραβευμένης με Emmy παιδικής σειράς Δύο Φανταστικοί Γονείς θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι μικροί τηλεθεατές, την ίδια μέρα -και κάθε μέρα- στις 19.00. .

 Συνεχίζονται οι ζωντανές μεταδόσεις του E! HD από το κόκκινο χαλί, με τα βραβεία Grammy, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στο Staples Center του Λος Άντζελες. Η διασημότερη μουσική διοργάνωση θα αναδείξει, για 56η χρονιά, τους κορυφαίους καλλιτέχνες για τη χρονιά που πέρασε, με τους Jay-Z, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Κέντρικ Λαμάρ και Ράιαν Λούις να έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες υποψηφιότητες, ενώ το E! HD θα καλύψει όλες τις εμφανίσεις των διάσημων καλλιτεχνών και αστέρων του Χόλυγουντ.

 Το συγκλονιστικό αφιέρωμα του History HD στο Αθέατο Ολοκαύτωμα, με άγνωστο έως σήμερα αρχειακό υλικό και μαρτυρίες, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 22.00. Ξεκινά στο Discovery Science ο τρίτος κύκλος της σειράς Πώς Δουλεύει η Τεχνολογία (Παρασκευή 24/1, 15.10). Αυτή την εβδομάδα, μία ομάδα από την Αυστρία επιχειρεί να φτιάξει τα μεγαλύτερα τύμπανα του κόσμου, ενώ νέα κατασκευή από μπαμπού ειδικεύεται στην ανίχνευση ναρκών. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Με περισσότερα από 75 ψηφιακά κανάλια, τα 18 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. ... ...

*Βρέχει… ταινίες στον OTE TV - Παράφραση του τίτλου της ταινίας κινουμένων σχεδίων Βρέχει Κεφτέδες 2, των Κόντι Κάμερον (γνωστού από τις ταινίες Shrek) και Κρις Περν (Βρέχει Κεφτέδες, Οι Ήρωες του Δάσους). Με τις φωνές των Άννα Φάρις, Νιλ Πάτρικ Χάρις και Τζέιμς Κάαν.