Κινηματογραφικός Μάρτιος στα Novacinema!

Με ταινίες Α’ προβολής σε HD, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε κανάλι 
 Μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου HD, έρχονται το Μάρτιο στα κανάλια Novacinema, σε Α’ τηλεοπτική προβολή ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε κανάλι. Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ «Οι Άθλιοι» με τους Χιου Τζάκμαν και Ράσελ Κρόου, που είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουγκό, θα μεταδοθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου και αποτελεί την ταινία που θα οδηγήσει φέτος στη live αποκλειστική μετάδοση της 86ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, με οικοδέσποινα την κωμική ηθοποιό Έλεν ντε Τζενέρις.
...
Στις 9/3, ατέλειωτη δράση χαρίζει στους συνδρομητές των καναλιών Novacinema η περιπέτεια  «G.I. Joe: Αντίποινα» με τους Μπρους Γουίλις και Ντουέιν Τζόνσον. Το κλασικό μυθιστόρημα «Μεγάλες Προσδοκίες» του Τσαρλς Ντίκενς μεταφέρεται στην οθόνη των καναλιών Novacinema στις 10/3, ενώ μια ξεχωριστή ιστορία αγάπης ζουν στις 16/3 οι χαρισματικοί Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί, λίγο «Πριν τα Μεσάνυχτα» στα καταπληκτικά τοπία της Μεσσηνίας. Οι πρεμιέρες συνεχίζονται στις 17/3 με το υποβλητικό γκανγκστερικό θρίλερ «The Iceman», με τη συναρπαστική ερμηνεία του Μάικλ Σάνον. Ακολουθεί στις 23/3 η blockbuster ταινία φαντασίας «Τζακ ο Κυνηγός Γιγάντων», που αποτελεί ένα διασκεδαστικό παραμύθι επικεντρωμένο στην περιπέτεια. Μια υπέροχη φιλία γεννιέται στις 24/3 ανάμεσα σε «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου», σε μια διασκεδαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί επίσης και σε τρισδιάστατη προβολή στις 30/3, μέσω Nova 3D. Τα κανάλια Novacinema παρουσιάζουν στις 30/3 και μια ταινία για τη ζωή του ιδιοφυούς μουσικού παραγωγού «Phil Spector», βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Οι πρεμιέρες Μαρτίου ολοκληρώνονται στις 31/3 με την αστυνομική κωμωδία «Η ζωή σου, Zωή μου».
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


Οσκαρικές επιτυχίες έρχονται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema! 
Σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε κανάλι
Η λάμψη του Hollywood μεταφέρθηκε για 17η χρονιά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, με τη live αποκλειστική μετάδοση της 86ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου HD. Στους επόμενους μήνες, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα απολαύσουν, σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε κανάλι, ταινίες που πρωταγωνίστησαν στα φετινά βραβεία. Η ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος» του Στιβ ΜακΚουίν κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας, ενώ καλύτερος σκηνοθέτης αναδείχθηκε ο Αλφόνσο Κουαρόν με την ταινία «Gravity». Ο Μάθιου ΜακΚόναχι απέσπασε το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club», ενώ το αντίστοιχο γυναικείο πήγε στην υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ για την «Θλιμμένη Τζασμίν» του Γούντι Αλεν.
...
 Ο Τζαρεντ Λέτο («Dallas Buyers Club») και η Λουπίτα Νιόνγκο («12 Χρόνια Σκλάβος») ήταν οι νικητές στην κατηγορία Β’ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου, αντίστοιχα. Τέλος, η παραγωγή «Η τέλεια ομορφιά» του Ιταλού Πάολο Σορεντίνο απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, ενώ καλύτερη ταινία κινούμενων σχεδίων αναδείχθηκε η παραγωγή «Ψυχρά και Ανάποδα!».
...
 Η 86η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 18:45 από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Μέχρι τότε, θα είναι επίσης διαθέσιμη και μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO, με την οποία οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema μπορούν να παρακολουθούν κινηματογραφικό περιεχόμενο, όπου και αν βρίσκονται, μέσω laptop, smartphone και tablet.
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!