«Ζωντανά από το Διάστημα»: Με τη ματιά του National Geographic Channel...

50 χρόνια μετά από τις πρώτες επανδρωμένες πτήσεις στο διάστημα, η εκπομπή «Ζωντανά από το Διάστημα» βάζει για πρώτη φορά την ψηφιακή τηλεόραση σε τροχιά μέσω ενός μοναδικού τηλεοπτικού γεγονότος που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Το National Geographic Channel θα συνδεθεί ζωντανά με το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και τους αστροναύτες Rick Mastracchio και Koichi Wakata Η παραγωγή μιας ζωντανής εκπομπής από ένα στούντιο αξίας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που ταξιδεύει με ταχύτητα πάνω από 7χλμ/δευτερόλεπτο, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης! Αυτό είναι το ζητούμενο για το National Geographic, το οποίο με την ειδική εκπομπή «Ζωντανά από το Διάστημα» θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές πέρα από τη Στρατόσφαιρα! Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά σε παγκόσμια ταυτόχρονη τηλεοπτική μετάδοση, στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 14 Μαρτίου.
...

Ο πρόεδρος του National Geographic Channel, Howard T. Owens ανακοίνωσε, ότι κατά τη 2ωρη εκπομπή «Ζωντανά από το Διάστημα» θα συνδεθούμε ζωντανά με το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (International Space Station) καθώς και με το κέντρο ελέγχου του στο Houston. Μαζί μας σε αυτό το ταξίδι στο διάστημα, θα είναι και το πλήρωμα του διεθνούς διαστημικού σταθμού, αστροναύτες Rick Mastracchio και Koichi Wakata όπως επίσης και ο γνωστός αστροναύτης Mike Massimino που θα συντονίζει τη ζωντανή σύνδεση από το Houston. Η εκπομπή θα προβληθεί ζωντανά στα κανάλια του National Geographic σε 170 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το National Geographic Channel Greece είναι διαθέσιμο μέσω NOVA, HOL και CYTA.


Ο Διαστημικός Σταθμός πραγματοποιεί μια ολοκληρωμένη πορεία γύρω από τη Γη σε 90 λεπτά, πράγμα που σημαίνει πως κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι τηλεθεατές του National Geographic θα κάνουν… το γύρο του κόσμου! Ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να δουν εκπληκτικές εικόνες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη όπως η ανατολή και η δύση του ηλίου, τα φώτα των πιο φωτεινών πόλεων, τις μοναδικές αποχρώσεις που σχηματίζει το Βόρειο Σέλας αλλά και φυσικά φαινόμενα όπως αστρικές καταιγίδες και διάττοντες αστέρες!

 Οι αστροναύτες Mastracchio και Wakata θα είναι πλοηγοί στο ταξίδι μας στο διάστημα και θα μας δείξουν τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για να απολαύσουμε κάθε λεπτό της βόλτας μας πάνω από τη Γη. Θα μας αποκαλύψουν πώς είναι να ζει κανείς για μήνες σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, να κοιμάται ανάποδα και να χρησιμοποιεί την τουαλέτα στο διάστημα! Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της προβολής, θα δούμε και ειδικούς επιστήμονες, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και ερευνητές της NASA να εξηγούν τις διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται για να στεφθεί μια διαστημική αποστολή με επιτυχία.
 50 χρόνια μετά από τις πρώτες επανδρωμένες πτήσεις στο διάστημα, η εκπομπή «Ζωντανά από το Διάστημα» βάζει για πρώτη φορά την ψηφιακή τηλεόραση σε τροχιά μέσω ενός μοναδικού τηλεοπτικού γεγονότος που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 02:00 ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.natgeotv.com/gr, τη σελίδα του National Geographic Channel Greece στο Facebook www.facebook.com/NGCGreece και το κανάλι στο Youtube www.youtube.com/user/NatGeoChannelGreece