Μάρτιος στη Nova με πρεμιέρες 3 σειρών σε FOX και FOX Life!

Από τις 15 Μαρτίου, η νέα κωμική σειρά «Girls» έρχεται στη Nova, μέσα από την οθόνη του FOX Life. Αυτό το μήνα στο κανάλι FOX, κάνουν επίσης πρεμιέρα με τον δεύτερο τους κύκλο οι αγαπημένες σειρές «Beauty And The Beast» και «Da Vinci’ s Demons», στις 7 και 23 Μαρτίου, αντίστοιχα. Στους συνδρομητές της Nova δίνεται η δυνατότητα αυτόματης εγγραφής και αποθήκευσης ολόκληρου του κύκλου επεισοδίων κάθε σειράς.

Τα νέα επεισόδια της σειράς «Beauty Αnd Τhe Beast» θα μεταδίδονται στο FOX κάθε Παρασκευή στις 22:20. Πρόκειται για μια μοντέρνα ιστορία που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και αποτελεί επανέκδοση της κλασσικής σειράς της δεκαετίας του ’80, με θέμα την ιδιαίτερη αλλά πολύπλοκη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ των πρωταγωνιστών της.

 Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Da Vinci’s Demons» θα ταξιδεύει τους συνδρομητές της Nova στη Φλωρεντία, κάθε Κυριακή στις 23:30. Η σειρά που θα μεταδίδεται στο FOX, μόλις 24 ώρες μετά την προβολή κάθε επεισοδίου στην Αμερική, αποτελεί μια φανταστική προσέγγιση στα νεανικά χρόνια του Leonardo da Vinci, την περίοδο όπου διαμορφώθηκε η προσωπικότητά του ως καλλιτέχνη, ιδεαλιστή και διανοούμενου.


Η νέα κωμική σειρά «Girls» του καναλιού FOX Life, που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 23:00, επικεντρώνεται στην ιστορία μιας παρέας 20χρονων γυναικών που ζουν στη Νέα Υόρκη, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται αμέσως μετά την αποφοίτησή τους από το πανεπιστήμιο.
Nova. Ζεις καλύτερα!