Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου από τα κανάλια Novacinema!

Ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου από Ελλάδα, Γαλλία, Νορβηγία και Ιταλία
Οι καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22:00, μέσα από την οθόνη των καναλιών Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Οι ταινίες που θα προβληθούν αυτό το μήνα από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova έρχονται από τη Γηραιά Ήπειρο και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις ταινίες «J.A.C.E.» και «Μεταξύ Εχθρών», που θα μεταδοθούν σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema απολαμβάνουν περισσότερες από 300 πρεμιέρες κάθε χρόνο, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου HD, αλλά και με δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης τους.

 Η ελληνική κοινωνική ταινία «J.A.C.E.» του Μενέλαου Καραμαγγιώλη (7/3), που αποτελεί ακόμη μία συμπαραγωγή της Nova, αφηγείται την ιστορία ενός σύγχρονου Όλιβερ Τουίστ, o οποίος προσπαθεί να κυριαρχήσει στη δύναμή του και να διατηρήσει την ευαισθησία του, στη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει. Στην ταινία πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Στεφανία Γουλιώτη, Μηνάς Χατζησάββας, Ακύλλας Καραζήσης και Χρήστος Λούλης.
Ακολουθεί στις 14/3 η γαλλική δραματική ταινία «Σώμα με Σώμα», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Μαριόν Κοτιγιάρ και Ματίας Σένερτς.
Η πολεμική περιπέτεια « Μεταξύ Εχθρών» (21/3), έρχεται από τη Νορβηγία και εξιστορεί το πώς Βρετανοί και Γερμανοί στρατιώτες, οι οποίοι ήταν εχθροί κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αναγκάστηκαν να συμμαχήσουν προκειμένου να επιβιώσουν.

Οι προβολές του Μαρτίου από τον παγκόσμιο κινηματογράφο ολοκληρώνονται στις 28 του μήνα με την ιταλική κοινωνική ταινία «Γεννημένοι Ξανά», στην οποία η Πενέλοπε Κρουζ υποδύεται μια γυναίκα που επιστρέφει στο Σαράγεβο και έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της και όλα εκείνα που της στέρησε ο πόλεμος.
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!