MTV και Nickelodeon Highlights Νοεμβρίου...

Ο ερχόμενος Νοέμβριος και οι ελληνικές εκδόσεις ψυχαγωγικών καναλιών "MTV Greece και Nickelodeon", μας επιφυλάσσουν ακόμη περισσότερες ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέους κύκλους σειρών... Παράλληλα το Ελληνικό MTV τρέχει ήδη στους ρυθμούς της 20χρονης πορείας των Ευρωπαϊκών μουσικών βραβείων "ΜΤV EMA Glasgow 2014", ενώ το 2013 σημείωσε αύξηση τηλεθέασης της τάξεως του 51% (στο κοινό 15-24 χρονών) και συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά στη νέα σεζόν 2014-2015...
Nicolas A.

MTV και Nickelodeon Highlights Νοεμβρίου 2014
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται το Νοέμβριο στις ελληνικές εκδόσεις ψυχαγωγικών καναλιών "MTV Greece και Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.


MTV HighlightΝοεμβρίου 2014...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Νοεμβρίου έρχονται μέσω του Ελληνικού MTV...

2014 MTV EMA
ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
RED CARPET ΣΤΙΣ 21:00 & MAIN SHOW ΣΤΙΣ 22:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 10/11 ΣΤΙΣ 19:00, 11/11 ΣΤΙΣ 16:00, 12/11 ΣΤΙΣ 18:05, 13/11 ΣΤΙΣ 23:10, 14/11 ΣΤΙΣ 18:10, 15/11 ΣΤΙΣ 14:00 & 20:00, 16/11 ΣΤΙΣ 13:00 & 23:00
 
Τα 2014 MTV EMAs έρχονται! Τα 20α MTV ΕΜΑs, θα πραγματοποιηθούν στη Γλασκώβη, για πρώτη φορά, στο ολοκαίνουργιο state-of-the-art Hydro SSE. Η Γλασκώβη είναι γνωστή για τις ποικίλες τοπικές μουσικές σκηνές της... Και τα EMAs συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα αστέρια του πλανήτη στην μεγαλύτερη βραδιά του MTV, παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο πάρτι του κόσμου.

Οι 5 Seconds of Summer βρίσκονται  απέναντι από το βρετανικό συγκρότημα One Direction στην Best Pop κατηγορία, ενώ είναι υποψήφιοι και στην κατηγορία Biggest Fans και το κοινό θα αναλάβει να στηρίξει ένα από τα δύο συγκροτήματα, μέσω του Twitter. Η «αντιπαλότητα» συνεχίζεται, μεταξύ της Katy Perry και της Taylor Swift, οι δύο τους διεκδικούν τα βραβεία Best Female και Best Look. Οι βασίλισσες της hip hop Nicki Minaj και Iggy Azalea είναι υποψήφιες στις κατηγορίες Best Hip Hop και Best Look.

Κι αυτές είναι μόνο κάποιες από τις συνολικά 17 κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Απίστευτα και απροσδόκητα πράγματα θα συμβούν και κανείς δεν πρέπει να χάσει αυτήν την μοναδική βραδιά.


GEORDIE SHORE SEASON 9
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ 01:00 – ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ 01:00

Οι “Άγγελοι” της Βόρειας Αγγλίας δεν είναι ακόμη έτοιμοι να εγκαταλείψουν τον τρόπο ζωής τους και αυτή τη φορά θα υπάρξει μία ανατροπή. Η “Βασίλισσα” Βίκυ! Πάντα “κυβερνούσε” στο σπίτι, αλλά αυτήν τη φορά είναι επίσημο. Είναι ο τρόπος της ή καλύτερα, ο ψηλομύτικος  τρόπος της, που θα ωθήσει τους υπόλοιπους Geordies στα άκρα. Ετοιμαστείτε για πολλά δάκρυα και αμέτρητα ξεσπάσματα!




SNACK-OFF (CYCLE B)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30 – ΚΑΘΕ τριτη ΣΤΙΣ 22:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ τριτη στις 22:00, τεταρτη ΣΤΙΣ 20:00, παρασκευη στις 20:00 & κυριακη στισ 13:00 & στις 20:00
    
Από το μυαλό του Rob Dyrdek έρχεται ένας διαγωνισμός μαγειρικής διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο! Στο "Snack-Off", μια ομάδα από ερασιτέχνες σεφ διαγωνίζονται σε μια σειρά από προκλήσεις, έχοντας πάντα υπόψη ότι πρόκειται για snacks. Παρουσιαστής είναι ο Eddie Huang, με τις μαγειρικές του ικανότητες και την τεχνογνωσία του στα snacks, βοηθάει και καθοδηγεί τους διαγωνιζόμενους μέσα από αυτές τις μοναδικές προκλήσεις. Μετά αναλαμβάνουν δράση οι τρεις κριτές, που πρέπει να αποφασίσουν για την τύχη του κάθε ερασιτέχνη σεφ. Η ομάδα των κριτών αποτελείται από το supermodel και φανατική του φαγητού Chrissy Tiegen, τον master chef Jason Quinn, και τον κωμικό Yassir Lester. Οι διαγωνιζόμενοι συναγωνίζονται για το χρηματικό έπαθλο, τη δημοσιεύσει της συνταγής τους στο Snack-Off βιβλίο μαγειρικής, και το πολυπόθητο χρυσό κολιέ spork!




Nickelodeon Highlights Νοεμβρίου 2014... 
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Νοεμβρίου έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

THE THUNDERMANS
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:30
 

Η Phoebe και ο Max Thunderman είναι δύο 14χρονα δίδυμα που μοιράζονται το σπίτι, το σχολείο, τα γενέθλια και μια σειρά από υπερδυνάμεις που απέκτησαν από τους υπερδύναμους  γονείς τους. Ωστόσο, η Phoebe έγινε μία καλή super ηρωίδα, ενώ Max ακριβώς το αντίθετο! Αυτή η αντιπαλότητα των δύο αυτών υπερ-αδερφών, σε συνδυασμό με τα τυπικά – κλασικά εφηβικά προβλήματα στο  σχολείο και μέσα στην οικογένεια, τους οδηγεί σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις.


ΤΕΡΑΤΑ ΚΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (MONSTERS VS ALLIENS) – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:45
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 17:45 & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 11:00
 

Η σειρά “Τέρατα κι Εξωγήινοι” βασίζεται στους χαρακτήρες της ταινίας της DreamWorks.
Παρακολουθεί τις αστείες περιπέτειες των αξιαγάπητων και καλοπροαίρετων τεράτων, που κάποτε έσωσαν τη Γη και τώρα πρέπει να ζήσουν και να δουλέψουν μαζί με περίεργους εξωγήινους στην περιοχή "Πενήντα κάτι." 
Οι δύο ομάδες είναι αναγκασμένες να εργαστούν από κοινού, οπότε προκύπτει μεγάλη αντιπαλότητα και ανταγωνισμός για το οτιδήποτε. Ακόμα κι όταν καταφέρνουν να συνεργαστούν, υπάρχει πάντα συναγωνισμός για το ποιος τελικά θα τα καταφέρει πρώτος.


KUNG FU PANDA SEASON 3
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:20 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 13:20
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 13:20 & 18:10 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:10

   
Η σειρά Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness μας αφηγείται τις ασταμάτητες περιπέτειες του πάντα, Πο καθώς εκπαιδεύεται, προστατεύει, μάχεται, διδάσκει, μαθαίνει, σκοντάφτει, μιλάει υπερβολικά και κυκλοφορεί σαν το νεώτερο ήρωα στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Τώρα που ο Πο μένει στο στρατόπεδο μαζί με τους Furious Five έχει να αναλάβει τις πολλές νέες αρμοδιότητες, τις νέες αντιπαλότητες και πολλά από τα παλιά στη συνεχή εκπαίδευση και περιπέτειες του Dragon Warrior.Και μερικά σοβαρά boo-tay.Ναι, αυτά βγαίνουν αυθόρμητα. Να γίνεις ο Dragon Warrior δεν είναι απλά ένας προορισμός, είναι ένα ταξίδι. Δυστυχώς για τον Πο, το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδίου είναι ανηφορικό!



BUBBLE GUPPIES SEASON 3
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:10
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 10:10
 

Tο Bubble Guppies λαμβάνει χώρα σε έναν τεράστιο 3D κόσμο με δάση από φύκια, φανταστικούς κοραλλιογενείς υφάλους και υποθαλάσσιους κήπους. Το Bubble Guppies είναι ένα θεματικό, διαδραστικό show για παιδιά προσχολικής ηλικίας, σε ένα ζωντανό ενυδρείο εμπνευσμένο από τον χώρο του βυθού. Διαθέτει μια ομάδα φίλων με πολύχρωμες ουρές  τροπικών ψαριών που τραγουδούν, χορεύουν, λένε ανέκδοτα, παίζουν παιχνίδια και  πάνε στο σχολείο μαζί.